καραμους Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα Μένω Θεσσαλονίκη και θέλω να βάλω ζελατίνα σε ένα symphony 200. Σε ένα συνεργείο που πήγα μου έδειξαν μία κοντή που καλύπτει μέχρι το στήθος και την ψηλή ππυ βλέπεις μέσα από αυτήν.85 ευρω η κοντή και 100 η ψηλή. Ποιά να βάλω και σαν τιμές πως σςς φαίνονται. Εάν κάποιος ξέρει στη θεσσαλονίλη κάποιον πιο οικονομικό ας που πει Σας ευχαριστώ πολύ
thant Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Αν σου αρέσει βάλε τη γνήσια ζελατίνα. Εγώ βρήκα την κοντή στα 75€ μαζί με βάση... Για να πω την αλήθεια η τοποθέτηση ήταν λίγο μπελαλίδικη, αλλά όλα οκ. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2020 από thant 1
καραμους Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 28/8/2020 στις 4:32 ΜΜ, thant είπε Αν σου αρέσει βάλε τη γνήσια ζελατίνα. Εγώ βρήκα την κοντή στα 75€ μαζί με βάση... Για να πω την αλήθεια η τοποθέτηση ήταν λίγο μπελαλίδικη, αλλά όλα οκ. Se eyxaristw poly gia thn enhmerwsh. Egw thn brhka sta 85 me topothethsh apo to sunergeio.psaxnw ligo akomh alliws ekei tha katalhksw 1
Zepp999 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν θέλεις κάτι ποιο όμορφο, αλλά πιο μικρό, μπορείς να δεις και αυτή. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2020 από Zepp999 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα