Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Αληθευει οτι το μη γνησιο μπορει να κανει ζημια στο κινητο ? Πως μπορω να καταλαβω αν ενα καλωδιο ειναι γνησιο ? Ευχαριστω.
gian Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας. Μπορείτε να διαβάσετε εδώ αν είναι γνήσιο το καλώδιο σας. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2020 από gian 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Ευχαριστω . Το MFi το γραφουν επανω ?
gian Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δεν νομίζω. Βάλτε το 12ψηφιο αριθμό (αν τον αναγράφει) στην ιστοσελίδα που σας έστειλε ο @iyiannis παραπάνω. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, gian είπε Δεν νομίζω. Βάλτε το 12ψηφιο αριθμό (αν τον αναγράφει) στην ιστοσελίδα που σας έστειλε ο @iyiannis παραπάνω. Αν το εχεις καποιος αγορασει και μετα ....... Τα γνησια, απο οτι βλεπω να λενε ετσι , ξεκινανε απο 25 ευρω Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2020 από Γιάννης Platano
gian Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 29 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αν το εχεις καποιος αγορασει και μετα ....... Τα γνησια απο οτι βλεπω να λενε ετσι απο τι λενε ξεκινανε απο 25 ευρω Αναφέρει λίγο μετά το USB βύσμα τον σειριακό αριθμό; Αν όχι υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να μην είναι γνήσιο. Επίσης αξίζει τον κόπο να επενδύσετε 25 ευρώ για ένα γνήσιο καλώδιο; Το τηλέφωνο έχετε σκοπό να το κρατήσετε; Αν ναι τότε θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δώσετε 25 ευρώ και να πάρετε ένα καλώδιο και να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Να αναφέρω εδώ ότι χρησιμοποιώ καλώδιο lighting από το 2016 και λόγω φθοράς ή άσχημου τσακίσματος - όπως το έβαζα στην τσάντα - φαίνεται η θωράκιση (μπλεντάζ) και λειτουργεί ακόμα. 1
asmilon Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Ενα μη γνησιο ή μη MFi καλωδιο θα σου κρατησει για λιγους μηνες στην καλυτερη και οντως υπαρχει περιπτωση να γινει ζημια στο ευαισθητο κυκλωμα φορτισης των συσκευων. Θα προτεινα να δοκιμασεις καποιο MFi που ειναι φθηνοτερα απο το γνησιο της Apple και συνηθως πιο ανθεκτικα, μπορεις να ψαξεις στο Skroutz, amazon κλπ πχ https://www.skroutz.gr/c/2594/kalodia_lightning.html?from=catspan&keyphrase=mfi Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2020 από asmilon 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Σας ευχαριστω . Το κινητο ειναι της γυναικας μου και απο οτι κταλαβα δεν αξιζει να το ρισκαρει αφου δεν εχει σκοπο να το αλλαξει για 10-15 ευρω . Εχει ενα τσακισμα πριν το βυσμα που κουμπωνει με την θυρα φορτισης του κινητου αλλα το εχω τυλιξει με μονοτικη ταινια και δουλευει κανονικα . Εγω με samsung δεν εχω τετοια προβληματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα