badmanners Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Καλησπερα Ψαχνω τηλεοραση 55' με budget 1100 ευρω κυριως για ταινιες αθλητικα και ενδεχομενως gaming. Εχω ξεχωρισει 2 samsung (QE55Q80T) κ (QE55Q80R) και 1 LG (OLED55B9PLA) ολες περιπου στα ιδια χρηματα. Πιθανον να υπαρχουν και αλλες επιλογες τις οποιες ομως δεν γνωριζω. Χρειαζομαι καποια γνωμη απο γνωστες του αντικειμενου ωστε να καταληξω στην καλυτερη δυνατη επιλογη. Ευχαριστω.
totalius Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Σήμερα το πρωί είδα από κοντα αρκετες 55αρες . Από αυτες που ποσταρες στο δικό μου ματι η LG είχε τη καλύτερη εικόνα με δσιαφορα μαλιστα από τη samsung την 80Τ . Ομως είδα αυτη την LG https://www.skroutz.gr/s/23516442/LG-OLED55B9SLA.html που ειναι μοντελο 2020 και 200 ευρω ακριβότερη απο το μπατζετ σου τουλάχιστον στο Κωτσο . Στο σκρουτζ τη βρισκεις στα 1200 ε . Επίσης η LG ειναι oled με ολα τα πλεονεκτηματα που εχουν οι OLED κ τα γνωστα μειονεκτήματα . Δε ξερω τι διαφορες εχει απο το μοντελο του 2019 αλλα σαν εικόνα δε συγκρίνεται καν με τη samsung . Η μόνη φτηνότερη που θα σύγκρινα με την LG είναι αυτή https://www.skroutz.gr/s/18052143/Sony-KD-55XG9505.html η sony η οποία όμως έδειχνε το διαφημιστικό της sony με τα χρωματιστα μπαλάκια σε σχεση με τις άλλες που έδειχναν το ίδιο πρόγραμμα . Πάντως εγώ που είμαι με μπατζετ εως 800ε εχω σχεδόν καταλήξει στη sony για αγορά .
Havik Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Ίσως σε νοιάζει, ίσως όχι, επειδή τα λεφτά που θα δώσεις είναι αρκετά αν δεν ανήκεις στην elite με καλό μισθό, αν ανήκεις εκεί προχώρα, αν όχι ίσως σε ενδιαφέρει. Με τις νέες κονσόλες θα έρθει και νέο HDMI 2.1 με αποτέλεσμα οι νέες οθόνες σιγά σιγά να το υιοθετήσουν όπως και να ξεκολλήσουν και από τα 60Hz, ίσως αξίζει να πάρεις μια φτηνή, πριν λίγο είδα 280€ για 55 4κ και του χρόνου με το καλό να τα σκάσεις και να πάρεις μια σωστή οθόνη, το λέω καθώς «πέφτεις» πάνω στην αλλαγή, δεν ξέρω αν οι νέες οθόνες θα έχουν με το καλημέρα το νέο HDMI ή αν θα είναι 120hz αλλά ίσως αξίζει να περιμένεις και για να μην μείνεις χωρίς TV μια φτηνή για να βολευτείς. Με το HDMI 2.0 που υπάρχει τώρα 4K και 120Hz απλά δεν πάνε μαζί. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2020 από Havik
feelihipo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 ΓΙα κανεναν λογο ποτε δεν θα προτιμησεις QLED (marketing gimmick) της Samsung πανω απο κορυφη OLED της LG. Με κλειστα ματια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα