Προς το περιεχόμενο

Prestashop vs Opencart

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Εχω δοκιμασει να φτιαξω eshop σε woocommerce αλλα μεταπηδησα σε prestashop και εφτιαξα ενα ολοκληρωμενο eshop. Ακουω πολλους ομως να λενε τα καλυτερα για το opencart. Επειδη θελω να «επενδυσω» στην πολυ καλη εκμαθιση μιας πλατφορμας θελω να ρωτησω το εξης: εχει καποιο πολυ σοβαρο πλεονεκτημα το opencart που δεν εχει το prestashop και δεν το βλεπω με την πρωτη ματια?

Υ.γ οταν λεω να επενδυσω, δεν εννοω να φτιαχνω plugins και θεματα, εννοω να μπορω να στηνω ενα ολοκληρωμενο eshop με οτι μπορει να χρειαζεται (συνθετα φιλτρα προιοντων, πολλους τροπους πληρωμης, σταθεροτητα, ασφαλεια, ταχυτητα κλπ)

Δημοσ.

Osscommerce, άντε στη χειρότερη Zencart. Μετά το χάος, στην κυριολεξία

Δημοσ.
2 ώρες πριν, L34x88iT είπε

Καλησπερα. Εχω δοκιμασει να φτιαξω eshop σε woocommerce αλλα μεταπηδησα σε prestashop και εφτιαξα ενα ολοκληρωμενο eshop. Ακουω πολλους ομως να λενε τα καλυτερα για το opencart. Επειδη θελω να «επενδυσω» στην πολυ καλη εκμαθιση μιας πλατφορμας θελω να ρωτησω το εξης: εχει καποιο πολυ σοβαρο πλεονεκτημα το opencart που δεν εχει το prestashop και δεν το βλεπω με την πρωτη ματια?

Υ.γ οταν λεω να επενδυσω, δεν εννοω να φτιαχνω plugins και θεματα, εννοω να μπορω να στηνω ενα ολοκληρωμενο eshop με οτι μπορει να χρειαζεται (συνθετα φιλτρα προιοντων, πολλους τροπους πληρωμης, σταθεροτητα, ασφαλεια, ταχυτητα κλπ)

Εγώ προτιμώ το prestashop από το opencart και το woocommerce και από τα δύο με διαφορά. Οι αναλύσεις και τα πλεονεκτήματα του καθενός γενικά και αόριστα δεν μπορούν να βοηθήσουν αν δεν υπάρχει κάποιο πλαίσιο, πχ ποιες ακριβώς είναι οι ανάγκες σου και τι προβλήματα έχεις με το καθένα.

Σχετικά με τα (συνθετα φιλτρα προιοντων, πολλους τροπους πληρωμης, σταθεροτητα, ασφαλεια, ταχυτητα) όλες οι πλατφόρμες εκτός από το magento τα προσφέρουν. Το magento υστερεί σε ταχύτητα αλλά με ένα καλύτερο server λύνεται και αυτό.

Η άποψη μου είναι αν θέλεις να ασχοληθείς με την κατασκευή eshop να τα δοκιμάσεις όλα, αν πάλι θέλεις να κάνεις το eshop σου όσο καλύτερο γίνεται επικεντρώσου στην πλατφόρμα που διάλεξες και μάθε να την δουλεύεις καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...