Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Α ρε google μάστορα. Ανοίγεις τον chrome στον i7 8th gen και το laptop γίνεται drone από την ταχύτητα με την οποία περιστρέφεται η ψύκτρα του cpu....

Δημοσ.

Η μικρομαλακή έκανε το σωστό βήμα με τον chromium based edge. Την πρώτη μετάβαση σε edge την έκανα στο κινητό μιας και ο Chrome σε SD865 με 12gb ram σερνόταν και κολλούσε σαν το φίδι. 

Σε Win δουλεύω σε σπίτι και δουλειά τον Brave που τον θεωρώ πολύ αξιόλογο browser. (αν υποστήριζε 120hz και στο Android θα χρησιμοποιούσα αυτόν έναντι του edge) 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, vastegial_74 είπε

Ποιο κινητο με 12GB ram σερνοταν; ποσα tabs ειχες ανοιχτα 500;

Ειμαι βεβαιος πως το εμβολιο για τον κορωνοϊο δεν θα το κανεις. Σωστα;

1+ 8 pro. Γενικά ο Chrome ακόμα και με 1 tab φριζαρε σε πολλά κινητά που έχω δει μετά από τα τελευταία updates (το γράφουν και στα σχόλια στο play store). 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Χωρίς να είσαι logged in σε YT account ομως. Φιλαράκι μου έφαγε ban εξαιτίας του...

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Thresh είπε

Χωρίς να είσαι logged in σε YT account ομως. Φιλαράκι μου έφαγε ban εξαιτίας του...

καλά προφανώς
και αν βάζουμε yt account βάζουμε καποιο ασήμαντο (πάρα πάρα πολύ συχνά μην σου πω πάντα τα ασήμαντα account δεν τα πειράζουν αν βάλεις κάτιποιο σημαντικό ban)

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Παιζει να εχεις πορτοκαλι μαλλια?

Ξεχασα... Μονο η Huawei κατασκοπευει...

Δεν είπα ποτέ ΕΓΩ κάτι τέτοιο. Αλλά εν έτει 2020 που όλη η ζωή μας είναι online να γράφεται ότι ο Chrome είναι πτου κακά γιατί μας κατασκοπεύει και να χρησιμοποιούμε άλλο browser αντί να χωθούμε σε καμιά σπηλιά όπως και το κάνεις είναι για γέλια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, elteo είπε

Δεν είπα ποτέ ΕΓΩ κάτι τέτοιο. Αλλά εν έτει 2020 που όλη η ζωή μας είναι online να γράφεται ότι ο Chrome είναι πτου κακά γιατί μας κατασκοπεύει και να χρησιμοποιούμε άλλο browser αντί να χωθούμε σε καμιά σπηλιά όπως και το κάνεις είναι για γέλια.

Εγω θεωρησα δεδομενη την κατασκοπια γενικα. Απλα ρωτησα εαν η νεα version θα μας κατασκοπευει λιγοτερο ή περισσοτερο. Αλλωστε δεν φημιζεται για την διακριτικοτητα της η Google. Ουτως ή αλλως δεν το χρησιμοποιώ..

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, leonidas_fs είπε

Παντως παιδια χωρίς πλάκα ο Opera είναι πολύ μπροστα!

ποιο opera?
πλεον και το opera ειναι chrome
γενικος ολα τα chrome based browsers χοντρικά χοντρικά σαν σύνολο έχουν την συμπεριφορά του chrome

στην πράξη έχουμε chromioum based browsers/safare/firefox based browser αυτααα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Black Demis είπε

ποιο opera?
γενικος ολα τα chrome based browsers χοντρικά χοντρικά σαν σύνολο έχουν την συμπεριφορά του chrome

Σωστός, 3 engines έμειναν και δυστυχώς σε λίγο καιρό ίσως να μείνουν 2.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Black Demis είπε

ποιο opera?

Εχει πολύ δυνατά features! Adblocker, battery saver & VPN build in!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...