Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες έχω ένα laptop και  συγκεκριμένα αυτό https://www.skroutz.gr/s/23773110/Lenovo-ideapad-L340-17IRH-i5-9300HF-8GB-512GB-GeForce-GTX-1650-FHD-No-OS.html , το θέμα πoυ αντιμετωπίζω είναι ότι στο fortnite που παίζω (ας το αφήσουμε ασχολίαστο αυτό :D ) μου κατεβάζει πολύ τα fps, σκέφτηκα ότι έχει βαρύνει το παιχνίδι και δεν το σηκώνει , αλλά από περιέργεια κατέβασα το msi Afterburner και βλέπω ότι η χρήση της κάρτας δεν πάει πάνω από 40%, τι μπορεί να φταίει ???

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, bill987 είπε

Καλησπέρα παίδες έχω ένα laptop και  συγκεκριμένα αυτό https://www.skroutz.gr/s/23773110/Lenovo-ideapad-L340-17IRH-i5-9300HF-8GB-512GB-GeForce-GTX-1650-FHD-No-OS.html , το θέμα πoυ αντιμετωπίζω είναι ότι στο fortnite που παίζω (ας το αφήσουμε ασχολίαστο αυτό :D ) μου κατεβάζει πολύ τα fps, σκέφτηκα ότι έχει βαρύνει το παιχνίδι και δεν το σηκώνει , αλλά από περιέργεια κατέβασα το msi Afterburner και βλέπω ότι η χρήση της κάρτας δεν πάει πάνω από 40%, τι μπορεί να φταίει ???

Θερμοκρασίες?

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, bill987 είπε

Όλα καλά από θερμοκρασία, ~45 γραφικών και ~60-65 η cpu

45 μόνο η κάρτα; Σε τι ρυθμίσεις και ανάλυση το τρέχεις; Μήπως τρως cpu bottleneck;

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

45 μόνο η κάρτα; Σε τι ρυθμίσεις και ανάλυση το τρέχεις; Μήπως τρως cpu bottleneck;

Με τον i5-9300???

Full hd τρέχω , δοκίμασα και 1270x720  όλα low αλλά τα ίδια 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, bill987 είπε

Με τον i5-9300???

Full hd τρέχω , δοκίμασα και 1270x720  όλα low αλλά τα ίδια 

Βάλε fullhd και όλα τέρμα high/ultra τα settings να δεις αν θα ανέβει το gpu usage. Έχεις εγκαταστήσει τους drivers της NVIDIA ε;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Βάλε fullhd και όλα τέρμα high/ultra τα settings να δεις αν θα ανέβει το gpu usage. Έχεις εγκαταστήσει τους drivers της NVIDIA ε;

Εννοείται, σήμερα πάλι με καθαρή εγκατάσταση μετά από ddu εκκαθάριση!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, bill987 είπε

Εννοείται, σήμερα πάλι με καθαρή εγκατάσταση μετά από ddu εκκαθάριση!

Τα 8gb είναι 2x4 ή ένα στικ ? 

Δοκίμασε και κάποιο αλλο παιχνίδι να δεις πως συμπεριφέρεται και εκει 

• Like 1
Δημοσ.

Τo Windows είναι ενεργοποιημένο? Cpu usage να υποθέσω και εκεί μέτριο, μιας και λες για 60 βαθμούς.
Μετα μένει η ραμ . Δες ποσό μένει ελεύθερη όταν παίζεις. Ο σκληρός είναι γεμάτος?

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, leros2004 είπε

Τα 8gb είναι 2x4 ή ένα στικ ? 

Δοκίμασε και κάποιο αλλο παιχνίδι να δεις πως συμπεριφέρεται και εκει 

Απ΄ ότι έχω διαβάσει, πρέπει να είναι ένα slot 8 gb !

Θα δοκιμάσω να κατεβάσω κάποιο άλλο παιχνίδι, λίγο χρόνο ελεύθερο έχω και παίζω μόνο αυτό :D 

10 ώρες πριν, atheatos είπε

Τo Windows είναι ενεργοποιημένο? Cpu usage να υποθέσω και εκεί μέτριο, μιας και λες για 60 βαθμούς.
Μετα μένει η ραμ . Δες ποσό μένει ελεύθερη όταν παίζεις. Ο σκληρός είναι γεμάτος?

Εννοείς αν είναι ενεργοποιημένα τα windows? Ναι φυσικά με αγορασμένο κλειδί!

θα τσεκάρω το απόγευμα μετά την δουλειά για την ραμ, το 40% του σκληρού είναι γεμάτα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, μετά από το τερμάτισμα στις ρυθμίσεις epic στο παιχνίδι, η κάρτα πήγε στο 99% και ο cpu στα 90-98!

Όταν το ξαναγύρισα σε χαμηλότερες ρυθμίσεις η κάρτα πάλι δουλεύει σε 40 -60 % αλλά σταμάτησαν τα fps drop και ησύχασα!

Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει ...

Επεξ/σία από bill987
Δημοσ.
Στις 1/9/2020 στις 1:04 ΜΜ, bill987 είπε

Λοιπόν, μετά από το τερμάτισμα στις ρυθμίσεις epic στο παιχνίδι, η κάρτα πήγε στο 99% και ο cpu στα 90-98!

Όταν το ξαναγύρισα σε χαμηλότερες ρυθμίσεις η κάρτα πάλι δουλεύει σε 40 -60 % αλλά σταμάτησαν τα fps drop και ησύχασα!

Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει ...

Για μπες στα power plan και σκαλιξε το. Βάλε performance full καθόλου εξοικονόμηση κλπ.

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μετά από άδεια επέστρεψα στο σπίτι μου, παρατήρησα ότι και στον σταθερό υπολογιστή της υπογραφής μου, κάνει ακριβώς το ίδιο!

Δουλεύουν στο 40-60% το πολύ, cpu και gpu...

Επειδή είχα χρόνο στην άδεια μου, έκανα φορματ το laptop και γίνεται η ίδια δουλειά...

Τι μπορεί να φταίει???

*δεν δοκίμασα άλλο παιχνίδι, λάθος μου, με την πρώτη ευκαιρία θα το κάνω και αυτό!  

Δημοσ.

:edit

Λοιπόν κατέβασα το metro 2033 redux (ήταν μικρό και το είχα στο epic ) , gpu sto ~98% και cpu 35-40%, άρα όλα καλά!!

Κάτι φταίει στο Fortnite .....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω το ίδιο πρόβλημα (χαμηλά fps) με 2080 super και  cpu 2600x στο pubg και csgo. Gpu usage 50-60% με custom ρυθμίσεις στα γραφικά. 

Επεξ/σία από mpoklis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...