oceanborngr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μήπως να περιμένουμε και απο την apple? Περισσοτερο πουλ μουρ και θα παιρνει και update για επομενους ιους. 1
Vaiosss Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Τι γίνεται ρε παιδιά; Απολύετε και προσλαμβάνετε κόσμο εδώ πέρα; Βιογραφικά που αφήνουμε;
ritualistic Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, bahamut_zero είπε Σε εσενα μια χαρα πουλησε να μπεις να το διαβασεις. Σε αλλα νεα η φωτο ενδεχομενως αποτελει την επιλογη του συντακτη για να πουλησει το αρθρο του σε εσενα και εμενα. Μια χαρα επιτελεσε τον σκοπο της κι ο αντιστοιχος υπαλληλος της LG πηρε το bonus του. Εγω θα επαιρνα τον επιτυχημενο υπαλληλο που απελυσες. Win win. Θα πουλουσε αν εστω σκεφτομουν να την αγορασω αλλα δε μου περασε καν απο το μυαλο. Θα μου φαινοταν περιεργο ο συντακτης του αρθρου να εβρισκε ενα τυχαιο προσωπο κ να κολλαγε απο πανω μια μασκα για να το κανει πιο clickable αλλα εσυ θα εδινες και bonus. Εγω θα προτιμουσα να δω πως εφαρμοζει κανονικα σε ενα προσωπο για να σκεφτω αν μου αρεσει, προς το παρον συνεχιζω να γελαω με την φωτο. Γουστα ειναι αυτα 🙂
AntiCambeR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2020 από AntiCambeR
arsenalgrg Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 10 ώρες πριν, ritualistic είπε Θα πουλουσε αν εστω σκεφτομουν να την αγορασω αλλα δε μου περασε καν απο το μυαλο. Θα μου φαινοταν περιεργο ο συντακτης του αρθρου να εβρισκε ενα τυχαιο προσωπο κ να κολλαγε απο πανω μια μασκα για να το κανει πιο clickable αλλα εσυ θα εδινες και bonus. Εγω θα προτιμουσα να δω πως εφαρμοζει κανονικα σε ενα προσωπο για να σκεφτω αν μου αρεσει, προς το παρον συνεχιζω να γελαω με την φωτο. Γουστα ειναι αυτα 🙂 Φιλος πραγματικά βλέπω και ξανά βλέπω και προσπαθώ να καταλαβω τι έχει η φωτογραφία..
bahamut_zero Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 10 ώρες πριν, ritualistic είπε Θα πουλουσε αν εστω σκεφτομουν να την αγορασω αλλα δε μου περασε καν απο το μυαλο. Θα μου φαινοταν περιεργο ο συντακτης του αρθρου να εβρισκε ενα τυχαιο προσωπο κ να κολλαγε απο πανω μια μασκα για να το κανει πιο clickable αλλα εσυ θα εδινες και bonus. Εγω θα προτιμουσα να δω πως εφαρμοζει κανονικα σε ενα προσωπο για να σκεφτω αν μου αρεσει, προς το παρον συνεχιζω να γελαω με την φωτο. Γουστα ειναι αυτα 🙂 Ενα αρθρο πουλαει με τις προβολες. Συνεχιζεις να του δινεις clicks. Just saying
nvel Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 56 λεπτά πριν, arsenalgrg είπε Φιλος πραγματικά βλέπω και ξανά βλέπω και προσπαθώ να καταλαβω τι έχει η φωτογραφία.. πήραν μια φωτογραφία και έβαλαν από πάνω την μάσκα. Η μάσκα δεν είναι κάτι πρωτοποριακό και άλλες εταιρίες έχουν μάσκες που λόγω του καλού αλλά μικρού μεγέθους φίλτρου τους απαιτούν ανεμιστήρα για υποβοήθηση της αναπνοής
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 1 hour ago, skiabox said: 766 ευρώ! Link?
billyc Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Σιγά μη βρούν εμβόλιο, καινούρια μόδα θα γίνει γιατί μυρίζει κονόμα. Ποιό μάπα εταιρεία δεν εχω ξαναδεί σαν την αλλη που εβγαλε και οδοντόβουρτσα.
Vaiosss Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Γατάκια ρε https://www.forbes.com/sites/davidhochman/2020/08/28/forget-n95-masks-these-space-helmets-are-the-latest-pandemic-fashion-accessory/amp/
nemo23 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Πάντος το κακό προϋπήρχε απλά δεν το είχαμε καταλάβει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα