jerry banana Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, Tantalord είπε To Warzone θα παραμείνει και θα μεταφερθούν οι operaton και τα blueprint που έχουμε ξεκλειδώσει στο BOCW 🙂 εγινε σε ευχαριστώ για την απάντηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, firepc είπε ξερεις ποσα χρονια ειναι που εχω βαλει ενα Χ στα Call of Duty? Kαποτε ειχαν πολυ ωραιο campaign απο εκει και περα τα χαλασαν. Θελω να παιξω τα 2 remastered τωρα πιστευω να εχουν κανει καλη δουλεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParafronGR Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Και το μόνο το γεγονός ότι η αναβάθμιση στο 5 είναι μόνο 5€ είναι θετικό αν σκεφτούμε ότι σε παλιότερα (αν θυμάμαι καλά στο ghosts) η αναβάθμιση από το 3 στο 4 ήταν 10€. Το θέμα είναι ότι, για μένα, το modern warfare 2019 ήταν σαν 5ετης αναβάθμιση για το franchise . Θα αξίζει day one αυτό ή θα φάμε τα ίδια με άλλο setting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Το WW2 το έχω κατεβάσει δωρεάν απο το Plus, έχει καλό Multiplayer, αγόρασα το season pass που το είχε σε προσφορά στα 20€ Αλλά το campaign είναι σπαστικό, δεν έχει regenaration στο health, είμαι στην αρχή, το έφτασα σε 1 σημείο που τα δείχνει σκοτεινά, έχασα 4-5 φορές, νευρίασα και το έκλεισα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 απο cod εχω παιξει μονο το black ops iii αλλα δεν ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος γιατι πεφτανε τα fps σε σημειο να καρεδιαζει η οθονη σε καποια σημεια σε ps4 pro αν κι εχω και τα υπολοιπα που δεν τα εχω τιμησει ακομη θα το παρω κι αυτο μολις πεσει η τιμη του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aias Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) το call of duty το ειδατε ,την gamescom 2020 δεν την ειδατε σαν insomnia? Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2020 από Aias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosCS Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Αχ καλο μου Call of Duty 2. Στριφογυρίζεις στο τάφο σου... Το τελευταίο πραγματικά καλό COD για μένα. Αλλά περί ορέξεως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Καλό είναι όταν ζητάνε χρήματα να παρέχουν κ σωστή υπηρεσια...απο τότε που ανεξαρτοποιηθηκαν κ δημιουργησαν το battlenet αντί για stεam.... Φτασαμε( με τόσα δις κάθε μήνα από battle pass/store πέρα από αγορά games )να κατεβάζουμε 95gb με 100kb την μέρα που κάνουν update για desktop(στα xbox ps4 κατεβάζουν από δικό τους σέρβερ) . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα