Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tantalord είπε

To Warzone θα παραμείνει και θα μεταφερθούν οι operaton και τα blueprint που έχουμε ξεκλειδώσει στο BOCW 🙂

εγινε σε ευχαριστώ για την απάντηση.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, firepc είπε

ξερεις ποσα χρονια ειναι που εχω βαλει ενα Χ στα Call of Duty?

Kαποτε ειχαν πολυ ωραιο campaign απο εκει και περα τα χαλασαν. Θελω να παιξω τα 2 remastered τωρα πιστευω να εχουν κανει καλη δουλεια.

• Like 1
Δημοσ.

Και το μόνο το γεγονός ότι η αναβάθμιση στο 5 είναι μόνο 5€ είναι θετικό αν σκεφτούμε ότι σε παλιότερα (αν θυμάμαι καλά στο ghosts) η αναβάθμιση από το 3 στο 4 ήταν 10€. 

Το θέμα είναι ότι, για μένα, το modern warfare 2019 ήταν σαν 5ετης αναβάθμιση για το franchise . Θα αξίζει day one αυτό ή θα φάμε τα ίδια με άλλο setting?

Δημοσ.

Το WW2 το έχω κατεβάσει δωρεάν απο το Plus, έχει καλό Multiplayer, αγόρασα το season pass που το είχε σε προσφορά στα 20€ 

Αλλά το campaign είναι σπαστικό, δεν έχει regenaration στο health, είμαι στην αρχή, το έφτασα σε 1 σημείο που τα δείχνει σκοτεινά, έχασα 4-5 φορές, νευρίασα και το έκλεισα.

Δημοσ.

απο cod εχω παιξει μονο το black ops iii  αλλα δεν ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος γιατι πεφτανε τα fps σε σημειο να καρεδιαζει η οθονη σε καποια σημεια σε ps4 pro

αν κι εχω και τα υπολοιπα που δεν τα εχω τιμησει ακομη θα το παρω κι αυτο μολις πεσει η τιμη του

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το call of duty το ειδατε ,την gamescom 2020 δεν την ειδατε σαν insomnia?

Επεξ/σία από Aias
Δημοσ.

Καλό είναι όταν ζητάνε χρήματα να παρέχουν κ σωστή υπηρεσια...απο τότε που ανεξαρτοποιηθηκαν κ δημιουργησαν το battlenet αντί για stεam.... Φτασαμε( με τόσα δις κάθε μήνα από battle pass/store πέρα από αγορά games )να κατεβάζουμε 95gb με 100kb την μέρα που κάνουν update για desktop(στα xbox ps4 κατεβάζουν από δικό τους σέρβερ) .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...