Tuxer Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 αρχικα εχω πολλα χρονια να ασχοληθω με το vmware και προφανως το εχω ξεχασει , δεν θυμομουν οτι ηθελε να μπουταρει dvd με λειτουργικο μεσα θυμομουν οτι ειχε μεσα προεγκατεστημενα καποιες version λειτουργικων κ ετρεχε μετα .Οποτε θα πρεπει να φερω το .iso των xp για να το τρεξω .
micos000 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Ποτέ δεν είχαν προεγκατεστημένα λειτουργικά. Η λίστα που επιλέγεις είναι μόνο για να έχει το vm κάποιες αρχικές ρυθμίσεις και να ξέρει πως να λειτουργήσει την εικονική μηχανή. Πρώτα βάζεις iso ή δισκάκι και σου ζητάει εγκατάσταση στον εικονικό σκληρό δίσκο. Μετά μπορείς να αφαιράσεις το iso/ dvd και νθα μπουτάρεις από τον εικονικό δίσκο. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2020 από micos000
imvrios Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Αυτό που είχαν και έχουν είναι ότι υπάρχουν έτοιμα images λειτουργικών (appliances). Αλλά αυτά τα κατεβάζεις, δεν εμπεριέχονται στο αρχείο εγκατάστασης, το καθένα από αυτά είναι εκατοντάδες MB έως GB.
Tuxer Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Οποτε επομενο βημα βρισκω το dvd Windows xp και κανω οτι μου ειπατε .
micos000 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Αν θέλεις έχω iso των xp pro greek ανεβασμένα σε cloud.
Tuxer Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Αν δεν υπαρχει καποιο προβλημα ευχαριστως να παω να το κατεβασω
Tuxer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Καλο μεσημερι στην ομαδα, Επανερχομαι μετα απο καιρο αδρανειας, εκανα κανονικα την εγκατασταση Vmware & Windows XP τωρα λιγο την βοηθεια σας ολο αυτο γινεται για ενα προγραμμα που παιζει σε παλια λειτουργικα το οποιο εχω το αυθεντικο CD και θελω να το τρεξω μεσω Vmware οταν βαζω το δισκακι το τρεχει στον κανονικο ΗΥ πως μπορω να το κανω να τρεχει μεσω Vmware ? Ευχαριστω .
jim_p Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Οριζεις στις ρυθμισεις του εκαστοτε virtual machine να χρησιμοποιει το drive του υπολογιστη αντι για καποιο iso.
micos000 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 17 ώρες πριν, Tuxer είπε Καλο μεσημερι στην ομαδα, Επανερχομαι μετα απο καιρο αδρανειας, εκανα κανονικα την εγκατασταση Vmware & Windows XP τωρα λιγο την βοηθεια σας ολο αυτο γινεται για ενα προγραμμα που παιζει σε παλια λειτουργικα το οποιο εχω το αυθεντικο CD και θελω να το τρεξω μεσω Vmware οταν βαζω το δισκακι το τρεχει στον κανονικο ΗΥ πως μπορω να το κανω να τρεχει μεσω Vmware ? Ευχαριστω . Μπορείς να το κάνεις iso με το imageburn.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα