Elens1985 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα παιδιά! Λίγο την βοήθεια σας θα ήθελα. Εγώ ήμουν στην Volton πριν κάνω την σύνδεση μου είπαν ότι μπορώ να φύγω οπότε θέλω αν δεν είμαι ευχαριστημένη χωρίς Ρήτρα. Κάθε μήνα πλήρωνα το μέγιστο 45 ευρώ. Να μην τα πολυλογώ χρειάστηκε να μετακομίσω, μίλησα μαζί τους κ έκανα όλες τις απαραίτητες ενέργειες για διακοπή κ επανεγκατάσταση στο καινούριο διαμέρισμα. 1ον δεν διέκοψαν το ρεύμα ποτέ στο πάλιο διαμέρισμα, ευτυχώς πήγα κ το κατάλαβα 2 εβδομάδες μετά. 2ον ενώ πλήρωσα κ μου διαβεβαίωσαν ότι δεν έχω λογαριασμό άλλο μου ήρθε 2 μήνες μετά λογαριασμός 70 ευρώ. 3ον κ κυριότερο στο καινούριο διαμέρισμα το κουτί με το ρολόι δεν γράφει νούμερο πάνω, όπως κ δεν είχα έναν πρόσφατο λογαριασμό πάρα μόνο παλιούς που γράφανε κανονικά τον αρ.παροχης πάνω. Δεν τους έφτανε αυτο με.αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω την σύνδεση λέγοντας μ ότι αν βρω παλιό λογαριασμό να τους το στείλω κ ότι δεν μπορούν να κάνουν τπτ άλλο. 2.μήνες έψαξα λύσεις δεν βρήκα κ πήγα σε άλλη εταιρία που μπόρεσε να κάνει την σύνδεση. Τώρα.... 8 μήνες μετά μου ζητάνε 175 ευρώ. Ούτε ξέρω ακόμα τι είναι αυτά τα χρήματα. Αν δεν πληρώσω που δεν θέλω με τέτοια κοροϊδία ,μπορούν να μου κάνουν κατι;; συγγνώμη για το σεντόνι !!!
NikosKallithea Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Θα στείλουν την οφειλή σου σε εισπρακτική και μετά σε δικηγόρο
bill_zaf Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Το κακο που κανουμε ολοι μ αυτες τις εταιριες (ειχα μπλεξει κ γω σε παρομοια κατασταση με την Ηρων) ειναι που δεν κανουμε τις "συζητησεις" ηλεκτρονικα με mail. Στο τηλ με διαβεβαιωναν οτι ειναι τελευταιος λογαριασμος ,αλλα παντα εφταιγε το συστημα κ το περνουσε λαθος.εγω πιστευω το κανουν εσκεμενα κ οτι αρπαξουν. Οταν τους ζητησα να μου στειλουν γραπτως οτι εχω εξοφλησει ,με ονοματεπωνυμο του υπαλληλου ,ως δια μαγειας διορθωθηκαν ολα. Η χρεωσεις τι αφορουν? Ρευμα του προηγουμενου σπιτιου?
mcstefan7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Οι διακοπές πρέπει ΠΑΝΤΑ να γίνονται μέσω εμαιλ. Η κοσμοτε δεν είχε κάνει διακοπή σε ενα νούμερο μας, μετα απο 7 μήνες που το πήρα χαμπάρι τους προώθησα το εμαιλ της διακοπής και μου πίστωσαν τα λεφτά. Αν δεν υπήρχε το εμαιλ θα τα είχα χάσει αυτά τα λεφτά.
Elens1985 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 55 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Θα στείλουν την οφειλή σου σε εισπρακτική και μετά σε δικηγόρο Και.μετα ;; μπορούν δλδ να με πάνε δικαστικά για 170 ευρώ; 54 λεπτά πριν, bill_zaf είπε Το κακο που κανουμε ολοι μ αυτες τις εταιριες (ειχα μπλεξει κ γω σε παρομοια κατασταση με την Ηρων) ειναι που δεν κανουμε τις "συζητησεις" ηλεκτρονικα με mail. Στο τηλ με διαβεβαιωναν οτι ειναι τελευταιος λογαριασμος ,αλλα παντα εφταιγε το συστημα κ το περνουσε λαθος.εγω πιστευω το κανουν εσκεμενα κ οτι αρπαξουν. Οταν τους ζητησα να μου στειλουν γραπτως οτι εχω εξοφλησει ,με ονοματεπωνυμο του υπαλληλου ,ως δια μαγειας διορθωθηκαν ολα. Η χρεωσεις τι αφορουν? Ρευμα του προηγουμενου σπιτιου? Ρήτρα κ έναν λογαριασμό εκκαθαριστικό το οποίο με διαβεβαίωσαν ότι δεν χρωστούσα τπτ όταν μίλησα μαζι τους. Εντέλει 3 μήνες μετά την διακοπή βγάλανε κ αλλά!! Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση δεν θέλω καθόλου να τα δώσω μετά από τέτοια κοροϊδία τρελαίνομαι
bill_zaf Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Αν θυμασαι ποτε περιπου τους ειχες παρει τηλ,αλλα ακομα κ αν δεν θυμασαι μπορεις να το βρεις κ απο την αναλυση κλησεων του κινητου η σταθερου , και να τους πεις οτι εφοσον οι κλησεις καταγραφοντε για την ασφαλεια των συναλλαγων,απαιτω να ακουσω την ηχογραφημενη κληση που ειμαι βεβαιη τι ειπα κ τι μου απαντησατε αλλιως θα κινηθω νομικα. Ενας φιλος δικαιωθηκε ετσι σε παρομοια φάση κ ενας αλλος δικαιωθηκε απο ασφαλιστικη που του εδινε λιγοτερα λεφτα αποζημιωση ενω στην αρχη του ειχαν βγαλει αλλο ποσο Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2020 από bill_zaf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα