Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,έχω ένα τροχόσπιτο το οποίο είναι ρημάδι και είναι για πέταμα στο νομό Χαλκιδικής και συγκεκριμένα στην Χανιώτη,υπάρχει κάποιος τρόπος χωρίς κόστος να δοθεί σε ανακύκλωση μιας και δήμος δεν αναλαμβάνει?ακόμα και οι ρομα ζητάν χρήματα για να το πάρουν πράγμα εντελώς αστείο!Οι ρόδες είναι εντελώς χάλια και η μετακίνηση του είναι δύσκολη

ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση!

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, jk_bartender είπε

ακόμα και οι ρομα ζητάν χρήματα για να το πάρουν πράγμα εντελώς αστείο!

Το αστείο που το βρίσκεις

Αφού το τροχόσπιτο εχει γινει πλέον ακίνητο

Δωστους εκει ενα ποσον και κανεις την δουλειά σου.

• Confused 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Το αστείο που το βρίσκεις

Αφού το τροχόσπιτο εχει γινει πλέον ακίνητο

Δωστους εκει ενα ποσον και κανεις την δουλειά σου.

το αστειο ειναι οτι ζητανε 200 ευρω για πετρελαια μιας αποστασης 110 χιλιομετρων!!!νταξει ειπαμε δεν ειμαστε βλακες!!καλυτερα να το βαλω φωτια και το καψω 

Δημοσ.
57 minutes ago, jk_bartender said:

Καλησπέρα,έχω ένα τροχόσπιτο το οποίο είναι ρημάδι και είναι για πέταμα στο νομό Χαλκιδικής και συγκεκριμένα στην Χανιώτη,υπάρχει κάποιος τρόπος χωρίς κόστος να δοθεί σε ανακύκλωση μιας και δήμος δεν αναλαμβάνει?ακόμα και οι ρομα ζητάν χρήματα για να το πάρουν πράγμα εντελώς αστείο!Οι ρόδες είναι εντελώς χάλια και η μετακίνηση του είναι δύσκολη

ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση!

υπαρχει  group στο fb για τροχοσπιτα. βαλτο οτι χαριζεται.πολλοι τα ξαναφτιαχνουν απο το μηδεν

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

υπαρχει  group στο fb για τροχοσπιτα. βαλτο οτι χαριζεται.πολλοι τα ξαναφτιαχνουν απο το μηδεν

ευχαριστω φιλε μου βρηκα ενα και το εβαλα δεν ηξερα οτι τα θελουν και κακη κατασταση

Δημοσ.
1 hour ago, jk_bartender said:

ευχαριστω φιλε μου βρηκα ενα και το εβαλα δεν ηξερα οτι τα θελουν και κακη κατασταση

να σε καλα. ναι ο αλλος μπορει να εχει ορεξη μερακι και φτηνα υλικα και να το φτιαξει. σιγουρα καποιος θα το παρει πιστευω

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...