darkpsyelf Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Καλημέρα αγόρασα εχθές από μέλος του ινσομνια ένα αιφον 4. Ξεκίνησα τη διαδικασία να φτιάξω απλ αιντι όλα καλά. Πάω μετά στο app store να κατεβάσω μεσεντζερ πάω να συνδεθώ με το id και μου βγάζει ότι δεν έχω συνδεθεί με το itunes πατήστε επισκοπηση και μετά από αυτό μου ζητούσε στοιχεία πιστωτικής κάρτας ενώ δεν έχω ούτε θέλω . Για δωρεάν εφαρμογές το θελω. Δοκίμασε επίσης να φτιάξω καινούριο apple id και ενώ στα στοιχεία της χρέωσης μου βγάζει την επιλογή καμία όταν πατάω επόμενο μου βγάζει με κόκκινα γράμματα πάνω πανω να επικοινωνήσω με την υποστήριξη itunes. Δεν έχω ιδέα από αιφον, δεν γίνεται κάπως να παραλείψω αυτό το πράγμα και να κατεβάζω κανονικά δωρεάν εφαρμογες. Επίσης μέχρι τότε , μήπως έχει κάποιος external link από μεσεντζερ για να μπορέσω να το κατεβάσω η δεν γίνεται; Ευχαριστψ
alexakos89 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 24 λεπτά πριν, darkpsyelf είπε Καλημέρα αγόρασα εχθές από μέλος του ινσομνια ένα αιφον 4. Ξεκίνησα τη διαδικασία να φτιάξω απλ αιντι όλα καλά. Πάω μετά στο app store να κατεβάσω μεσεντζερ πάω να συνδεθώ με το id και μου βγάζει ότι δεν έχω συνδεθεί με το itunes πατήστε επισκοπηση και μετά από αυτό μου ζητούσε στοιχεία πιστωτικής κάρτας ενώ δεν έχω ούτε θέλω . Για δωρεάν εφαρμογές το θελω. Δοκίμασε επίσης να φτιάξω καινούριο apple id και ενώ στα στοιχεία της χρέωσης μου βγάζει την επιλογή καμία όταν πατάω επόμενο μου βγάζει με κόκκινα γράμματα πάνω πανω να επικοινωνήσω με την υποστήριξη itunes. Δεν έχω ιδέα από αιφον, δεν γίνεται κάπως να παραλείψω αυτό το πράγμα και να κατεβάζω κανονικά δωρεάν εφαρμογες. Επίσης μέχρι τότε , μήπως έχει κάποιος external link από μεσεντζερ για να μπορέσω να το κατεβάσω η δεν γίνεται; Ευχαριστψ https://osxdaily.com/2020/06/14/how-create-apple-id-without-credit-card/ https://appletoolbox.com/how-to-create-an-apple-id-without-credit-card/ https://www.google.com/search?client=safari&rls=en&q=create+apple+id+without+credit+card+2020&ie=UTF-8&oe=UTF-8
koutsis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Iphone 4?? 😳 εγώ πάντως που έκανα πρόσφατα setup σε iphone 7 εκεί που σου ζητάει πιστωτική έχει και επιλογή που λέει "χωρίς χρήση κάρτας" ή " καμιά " ή κάτι τέτοιο. Δεν στο βγάζει εσένα αυτό; Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2020 από koutsis
koukis hlias Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 25 λεπτά πριν, darkpsyelf είπε Καλημέρα αγόρασα εχθές από μέλος του ινσομνια ένα αιφον 4. Ξεκίνησα τη διαδικασία να φτιάξω απλ αιντι όλα καλά. Πάω μετά στο app store να κατεβάσω μεσεντζερ πάω να συνδεθώ με το id και μου βγάζει ότι δεν έχω συνδεθεί με το itunes πατήστε επισκοπηση και μετά από αυτό μου ζητούσε στοιχεία πιστωτικής κάρτας ενώ δεν έχω ούτε θέλω . Για δωρεάν εφαρμογές το θελω. Δοκίμασε επίσης να φτιάξω καινούριο apple id και ενώ στα στοιχεία της χρέωσης μου βγάζει την επιλογή καμία όταν πατάω επόμενο μου βγάζει με κόκκινα γράμματα πάνω πανω να επικοινωνήσω με την υποστήριξη itunes. Δεν έχω ιδέα από αιφον, δεν γίνεται κάπως να παραλείψω αυτό το πράγμα και να κατεβάζω κανονικά δωρεάν εφαρμογες. Επίσης μέχρι τότε , μήπως έχει κάποιος external link από μεσεντζερ για να μπορέσω να το κατεβάσω η δεν γίνεται; Ευχαριστψ Δεν ξερω τι περιμενες απο iphone 4, κινητό 10 ετών ακομα και να το φτιαξεισ καμία μα καμια εφαρμογή δεν θα λειτουργεί με το απαρχαιωμένο ios 7 με λιγα λογια πηρες ενα ομορφο και ποιοτικό future phone μιασ και μονο κλησεισ και safari θα εχεις 😂
darkpsyelf Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, koutsis είπε Iphone 4?? 😳 εγώ πάντως που έκανα πρόσφατα setup σε iphone 7 εκεί που σου ζητάει πιστωτική έχει και επιλογή που λέει "χωρίς χρήση κάρτας" ή " καμιά " ή κάτι τέτοιο. Δεν στο βγάζει εσένα αυτό; Ναι μου το βγάζει και μετά πατάω επόμενο αλλά δεν κάνει κάτι βγάζει μόνο κατι κόκκινα γράμματα που λέει επικοινωνήστε με την υποστήριξη των. iTunesiTunes
koutsis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 22 λεπτά πριν, darkpsyelf είπε Ναι μου το βγάζει και μετά πατάω επόμενο αλλά δεν κάνει κάτι βγάζει μόνο κατι κόκκινα γράμματα που λέει επικοινωνήστε με την υποστήριξη των. iTunesiTunes Το πιο πιθανό είναι επειδή το κινητό είναι πολύ παλιό να μην υποστηριζεται πια από το store. Κάνε ένα τηλέφωνο στην Apple και ρώτα να δεις τι θα σου πουν...
koukis hlias Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Απο προσωπική εμπειρία με iphone 3gs ο μονος τρόπος για να κανω activate ηταν με hacktivate, δλδ μεσω jailbreak (cydia) μπορεισ να ψαξεις στο youtube για οδηγούς
Προτεινόμενες αναρτήσεις