μπιπ μπιπ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Για να μπορώ να πάρω κάποια φάρμακα δωρεάν χρειάζομαι τον γάμο . Μπορω να εκδώσω ληξιαρχική πράξη γάμου αν έχω σύμφωνο συμβιωσης;;; Για να γίνει μια ιατρική πράξη βασικά, δε θα πω περισσότερα για να μην εκτεθώ. Μπορω να εκδώσω ληξιαρχική πράξη γάμου αν έχω σύμφωνο συμβιωσης;;; Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2020 από μπιπ μπιπ 1
FilipposMD Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Υποτίθεται πάντως ότι το σύμφωνο συμβίωσης είναι ισότιμο και σου δίνει τα ίδια δικαιώματα με τον γάμο. Οπότε αν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου με ληξιαρχική πράξη γάμου, λογικά θα μπορείς και με σύμφωνο συμβίωσης. Καλύτερα να ρωτήσεις αυτούς που ζητούν γάμο τι χαρτί χρειάζονται αν έχει γίνει σύμφωνο συμβίωσης για να ξέρεις τι να ζητήσεις.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Εντάξει τελικά τους κάνει και η ληξιαρχική πράξη συμφώνου συμβίωσης, δεν είχα ιδέα ότι υπήρχε κάτι τέτοιο.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Το σύμφωνο συμβίωσης είναι ισότιμο με τον γάμο και εάν θελήσετε να παντρευτείτε μπορείτε καθώς δεν σας το στερεί το δικαίωμα στο σύμφωνο συμβίωσης
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 5 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε Για να μπορώ να πάρω κάποια φάρμακα δωρεάν χρειάζομαι τον γάμο . Μπορω να εκδώσω ληξιαρχική πράξη γάμου αν έχω σύμφωνο συμβιωσης;;; Για να γίνει μια ιατρική πράξη βασικά, δε θα πω περισσότερα για να μην εκτεθώ. Μπορω να εκδώσω ληξιαρχική πράξη γάμου αν έχω σύμφωνο συμβιωσης;;; Να ευχηθώ ότι καλυτερο,η υγεία είναι πάνω απο ολα. 2
tornado Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μπορείς να κάνεις πολιτικό γάμο σε όποιο δημο σου κάνει κέφι, ο δήμος Πειραιάς είναι πολύ βολικός έτσι για τηνενημέρωση.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 14 ώρες πριν, BonnBoon είπε Σύμφωνο συμβίωσης για 2 λόγους: 🔸 Οικονομία 🔸Covid 19 που είναι δύσκολο εάν είσαι κοινωνικό άτομο να περιορίσεις τον κόσμο στους 50! Εκθέτεις φύλους, συγγενείς. Κάνε το σύμφωνο και όταν τελειώσει ο Covid 19 κάνεις και τον πολιτικό καθώς επιτρέπεται και εας έχεις κάνει σύμφωνο συμβίωσης με το ίδιο άτομο Συμφωνώ για τον 2ο λόγο
μπιπ μπιπ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Λοιπόν πάμε άλλη μια γιατί έκαψα φλάντζα. Πρώτον κλείνω μερα γάμου στο δημαρχείο που θέλω, ώστε να ξέρω να δηλώσω στην αίτηση σε ποιο δημαρχείο θα παντρευτώ. Έπειτα θα βγάλω άδεια γάμου από το δήμο θεσσαλονικης. Με αίτηση, υπεύθυνη δήλωση, φωτοτυπία ταυτότητας,απόσπασμα ληξιαρχική γέννησης από Θεσσαλονίκη, δημοσίευση σε εφημερίδα της Θεσσαλονίκης (20 ευρώ), παράβολο 18 ευρώ και Ε1 ή λογαριασμό ΔΕΚΟ. Ο φίλος μου θα βγάλει άδεια γάμου από το δήμο Αθηνών. Άρα κάνει ότι κάνω κι εγώ. 1.θελουμε να παντρευτούμε στο Δήμο Παπάγου. Ξαναπληρωνουμε παράβολο; η απλά παίρνουμε τηλέφωνο και πάμε με τις άδειες γάμου και ταυτότητες και υπογράφουμε; 2. Αν δεν έχουμε λογαριασμό δεκο, κάνει λογαριασμός ίντερνετ της Vodafone? 3. Επειδή μένω Αθήνα και λόγω κορωνοιου γίνεται να γίνουν όλα αυτά ονλαιν χωρίς να τρέχουμε στις υπηρεσίες; Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2020 από μπιπ μπιπ
G.bar Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, μπιπ μπιπ είπε Λοιπόν πάμε άλλη μια γιατί έκαψα φλάντζα. Πρώτον κλείνω μερα γάμου στο δημαρχείο που θέλω, ώστε να ξέρω να δηλώσω στην αίτηση σε ποιο δημαρχείο θα παντρευτώ. Έπειτα θα βγάλω άδεια γάμου από το δήμο θεσσαλονικης. Με αίτηση, υπεύθυνη δήλωση, φωτοτυπία ταυτότητας,απόσπασμα ληξιαρχική γέννησης από Θεσσαλονίκη, δημοσίευση σε εφημερίδα της Θεσσαλονίκης (20 ευρώ), παράβολο 18 ευρώ και Ε1 ή λογαριασμό ΔΕΚΟ. Ο φίλος μου θα βγάλει άδεια γάμου από το δήμο Αθηνών. Άρα κάνει ότι κάνω κι εγώ. 1.θελουμε να παντρευτούμε στο Δήμο Παπάγου. Ξαναπληρωνουμε παράβολο; η απλά παίρνουμε τηλέφωνο και πάμε με τις άδειες γάμου και ταυτότητες και υπογράφουμε; 2. Αν δεν έχουμε λογαριασμό δεκο, κάνει λογαριασμός ίντερνετ της Vodafone? 3. Επειδή μένω Αθήνα και λόγω κορωνοιου γίνεται να γίνουν όλα αυτά ονλαιν χωρίς να τρέχουμε στις υπηρεσίες; Για ποιο λόγο να γίνουν όλα αυτά εφόσον το σύμφωνο είναι πολύ πιο εύκολο και πιο οικονομικό και λύνεται αμέσως αν χρειαστει.
Βασίλης_29 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Οι ιατρικές πράξεις και η παροχη υγειονομικής ιατροφαρμακευτικης περιθαλψης παρέχονται άσχετα με το αν έχει παντρευτεί κάποιος η όχι, φάρμακα δωρεάν δικαιούσαι αν είσαι ασφαλισμένη αλλά ακόμα και ανασφάλιστη από τα δημοσια νοσοκομεία. Τέλος πάντων, για να το λες εσύ ότι απαιτείται να είσαι παντρεμένη/νος για να σου παρασχεθουν δωρεάν ιατροφαρμακευτικη κάλυψη, κάτι θα ξέρεις και το έχεις ψάξει παραπάνω. Εύχομαι την ίαση των οποιων προβλημάτων υγείας αντιμετωπίζεις και όσο πιο ανώδυνα γίνεται.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Για τα συγκεκριμένα μόνο χρειάζεται να είσαι παντρεμένος δυστυχώς 1
zoupous Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δηλαδη αν δεν εισαι παντρεμενος δε σου κανουν εισαγωγη και θεραπεια?Δεν εχω ξανακουσει ποτε τετοιο.Εκτος ΑΝ εννοεις οτι θες να παντρευτεις στρατιωτικο για να πας σε στρατιωτικο νοσοκομειο που αν δεν εισαι συζυγος δεν μπαινεις.Τελος παντων μη το αναλυεις και πολυ γιατι οσο γραφεις διαφορα τοσο θα ανοιγει η κουβεντα.Μεινε στα δικαιολογητικα και περαστικα! Στις 27/8/2020 στις 5:39 ΜΜ, μπιπ μπιπ είπε Θα κάνουμε και οι 2 την αίτηση αυτή με όλα τα δικαιολογητικά, ο καθένας στον δήμο του σωστά; άρα θα κάνουμε 2 διαφορετικές αιτήσεις για άδεια γάμου. εν τω μεταξυ ειχες ανοιξει παρομοιο θεμα το 2018
μπιπ μπιπ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Ναι και ακόμη δεν έβγαλα άκρη. Στο άλλο θέμα κάνω συγκεκριμένες ερωτήσεις γιατί δεν έχω πολύ χρόνο. Πρέπει μέσα σε ένα μήνα να έχω ξεμπέρδεψει.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 ληξιαρχική πράξη γέννησης δε μπορώ να βγάλω ονλάιν Δε βρέθηκε Λ.Π. Γέννησης στο Πληροφοριακό Σύστημα του Μητρώου Πολιτών για τα δεδομένα στοιχεία πολίτη. Επίσης επειδή μένω Αθήνα και δε μπορώ να φέρω την εφημερίδα που θα δημοσιεύσω το γάμο από τη Θεσσαλονίκη, μπορώ να το κάνω ονλάιν;
μπιπ μπιπ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Ο δήμος θεσσαλονίκης θέλει e-paravolo 18 ευρώ ενώ ο δήμος Αθήνας θέλει χαρτόσημο των 15 ευρώ και να πας ο ίδιος από εκεί. Γιατί αυτό; Ο Δήμος Αθηνών θέλει 75 ευρώ για να τελεστεί εκεί ο γάμος. Σε ποιους δήμους είναι δωρεάν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα