VenusGR Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Έχω ερώτηση γιατί ουδείς δεν ξέρει ακριβώς τι παίζει ,ακόμα και λογιστή που ρώτησα έχει πολλές "γκρίζες" ζώνες. Bestprice link : Bestprice Ελληνικές επιχειρίσεις, πήρα τηλ. το κλειδί είναι νόμιμο και Official Microsoft Disturbitor ,με τιμολόγιο αγοράς κτλ. οπότε έισαι καλυμένος σε υποθετικό έλεγχο (BSA & Εφορίας) Το κόστος είναι στα 18.5€ πράγμα πολύ "λίγο" σε σχέση με άλλες επιχειρίσεις όπως 110-150-200€ για κάθε ένα κλειδί είναι είναι VLK είτε MAK,KMS ,είτε Retail. Το ποσό μου φαίνεται ότι μοιάζει πολύ , και μερικοί κωδικοί σύγκρισης με αυτούς του keysworld που αγοράζεις αυθεντικά VLK , με 10-12€~ και έχεις απόδειξη αγοράς , στο όνομα σου με Paypal κτλ. Η σύγκριση μεταξύ τους δεν είναι τα 8€ , για 1 μηχάνημα,αλλά άμα θέλεις να πάρεις 10 κλειδιά μαζί, είναι ένα σεβαστό ποσό για να κάνεις αναβάθμιση σε όλους τους υπολογιστές (clean install από τό μηδέν) και να έισαι καλλυμένος απέναντι στην BSA. Έχει κανείς καμία ιδέα, τι ακριβώς πρέπει να δείς;
mikevchq Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Αν τα κλειδιά είναι νόμιμα και από Official Microsoft Distributors, ποιά είναι η ανησυχία σου;
micos000 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, VenusGR είπε Το ποσό μου φαίνεται ότι μοιάζει πολύ , και μερικοί κωδικοί σύγκρισης με αυτούς του keysworld που αγοράζεις αυθεντικά VLK , με 10-12€~ και έχεις απόδειξη αγοράς , στο όνομα σου με Paypal κτλ. Άλλο απόδειξη και άλλο τιμολόγιο. Για επιχείρηση θέλεις τιμολόγιο κομμένο στο αφμ της. Επίσης, έχει μια επιφύλαξη για το αν μπορείς σε επιχείρηση να βάλεις home εκδόσεις από win/office ή πρέπει να πας υποχρεωτικά σε pro. Ρώτα τον λογιστή σου. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2020 από micos000 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω φίλε μου αλλά για επιχείρηση θα χρειαστεί να σου κοπεί τιμολόγιο στο ΑΦΜ της επιχείρησης για οποιαδήποτε αγορά WINDOWS / OFFICE επίσης οι εκδόσεις να είναι PRO δεν είσαι ιδιώτης (φυσικό πρόσωπο)
VenusGR Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, mikevchq είπε Αν τα κλειδιά είναι νόμιμα και από Official Microsoft Distributors, ποιά είναι η ανησυχία σου; Στο Ελλάδα, δεν διαφωνώ, εφόσων θα έχω τιμολόγιο αγοράς, δεν μπορείς να με κουνήσεις. Είμαι σίγουρος για αυτό όπως και ο λογιστής μου. Εγώ,μιλάω για το goodoffers, keysworld κτλ. 2 ώρες πριν, micos000 είπε Άλλο απόδειξη και άλλο τιμολόγιο. Για επιχείρηση θέλεις τιμολόγιο κομμένο στο αφμ της. Επίσης, έχει μια επιφύλαξη για το αν μπορείς σε επιχείρηση να βάλεις home εκδόσεις από win/office ή πρέπει να πας υποχρεωτικά σε pro. Ρώτα τον λογιστή σου. 2 ώρες πριν, ikorolis είπε λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω φίλε μου αλλά για επιχείρηση θα χρειαστεί να σου κοπεί τιμολόγιο στο ΑΦΜ της επιχείρησης για οποιαδήποτε αγορά WINDOWS / OFFICE επίσης οι εκδόσεις να είναι PRO δεν είσαι ιδιώτης (φυσικό πρόσωπο) Δεν γνωρίζει ,περαιτέρω καθώς είναι γκρίζα ζω΄νη. Το τιμολόγιο το γνωρίζουμε , είναι σίγουρο ,το ξεχνάμε αυτό. Απλά,μιλάμε ότι και στο keysworld μπορείς να κόψεις VAT κανονικό ,ειδικά αν έχεις ενδοκοινοτικές και να σου στείλουν "Invoice" στο όνομα της εταιρίας κανονικά. Το είχαμε κάνει σαν test μιλήσαμε στο support, μας έστειλαν στο όνομα της εταιρίας , invoice paypal και απόδειξη με όλα τα στοιχεία και ο κωδικός ήταν ESD Activated, και περνούσε και στο σύστημα της Microsoft. Απλά, κολώσαμε παραπάνω, όταν παρότι γράφει όλα εντάξει ,μπορεί να αμφισβητηθεί από το BSA ή την Εφορία.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 19 λεπτά πριν, VenusGR είπε Στο Ελλάδα, δεν διαφωνώ, εφόσων θα έχω τιμολόγιο αγοράς, δεν μπορείς να με κουνήσεις. Είμαι σίγουρος για αυτό όπως και ο λογιστής μου. Εγώ,μιλάω για το goodoffers, keysworld κτλ. Δεν γνωρίζει ,περαιτέρω καθώς είναι γκρίζα ζω΄νη. Το τιμολόγιο το γνωρίζουμε , είναι σίγουρο ,το ξεχνάμε αυτό. Απλά,μιλάμε ότι και στο keysworld μπορείς να κόψεις VAT κανονικό ,ειδικά αν έχεις ενδοκοινοτικές και να σου στείλουν "Invoice" στο όνομα της εταιρίας κανονικά. Το είχαμε κάνει σαν test μιλήσαμε στο support, μας έστειλαν στο όνομα της εταιρίας , invoice paypal και απόδειξη με όλα τα στοιχεία και ο κωδικός ήταν ESD Activated, και περνούσε και στο σύστημα της Microsoft. Απλά, κολώσαμε παραπάνω, όταν παρότι γράφει όλα εντάξει ,μπορεί να αμφισβητηθεί από το BSA ή την Εφορία. μπορεί να αμφισβητηθεί και από την BSA και από την εφορία γιατί αυτοί απαιτούν η αγορά να γίνει από τα επίσημα κανάλια...
VenusGR Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 58 λεπτά πριν, ikorolis είπε μπορεί να αμφισβητηθεί και από την BSA και από την εφορία γιατί αυτοί απαιτούν η αγορά να γίνει από τα επίσημα κανάλια... Κατάλαβα. Υπάρχει μήπως κάποιο επίσημο κανάλι που να μπορεί να τα δώσει με μικρότερη τιμή από τα 18€ ? Μιλάμε ,ξεκάθαρα γιατί θα γίνει αγορά για αρκετά μηχανήματα. Αν λέω,τώρα... Αν ξέρεις!
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 9 ώρες πριν, VenusGR είπε Κατάλαβα. Υπάρχει μήπως κάποιο επίσημο κανάλι που να μπορεί να τα δώσει με μικρότερη τιμή από τα 18€ ? Μιλάμε ,ξεκάθαρα γιατί θα γίνει αγορά για αρκετά μηχανήματα. Αν λέω,τώρα... Αν ξέρεις! 18 ευρώ σε επίσημο κανάλι? χλωμό το κόβω φίλε μου η αγορά λογισμικού για επαγγελματική χρήση WINDOWS 10 PRO και OFFICE 365 PRO το κόστος για κάθε άδεια φαντάζομαι το γνωρίζεις η μόνη εταιρεία που μπορεί να σου κάνει "καλύτερη τιμή" είναι η ίδια η MICROSOFT HELLAS στο λέω καθώς αυτή έχει κάνει πολύ καλές τιμές στην εταιρεία που εργάζομαι έχουμε χιλιάδες θέσεις εργασίας.
giorgos608 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 στην εταιρεια μου πάντως που μπηκε η BSA πριν κανα χρόνο, βρήκε περι τα 100 pc με windows home 10, 8, 8.1, ολα νομιμα και δεν υπηρξε κανενα προβλημα ή κάποια απαίτηση για pro.
VenusGR Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 6 ώρες πριν, ikorolis είπε 18 ευρώ σε επίσημο κανάλι? χλωμό το κόβω φίλε μου η αγορά λογισμικού για επαγγελματική χρήση WINDOWS 10 PRO και OFFICE 365 PRO το κόστος για κάθε άδεια φαντάζομαι το γνωρίζεις η μόνη εταιρεία που μπορεί να σου κάνει "καλύτερη τιμή" είναι η ίδια η MICROSOFT HELLAS στο λέω καθώς αυτή έχει κάνει πολύ καλές τιμές στην εταιρεία που εργάζομαι έχουμε χιλιάδες θέσεις εργασίας. https://pc-evolution.gr/software/leitoyrgika-systimata-software/windows-10-pro-32-64-bit-multilanguage-ilektroniki-adeia/?ref=bestprice.gr Πιο επίσημο δεν γίνεται, με 5000 πωλήσεις ,περίπου όπως με είπε σε άδεια και έλεγχο από BSA. Το είπα στο πρώτο post ότι είναι καθαρό link από bestprice , Θεσσαλονίκη. Με φυσικό κατάστημα αρκετό καιρό στον χώρο. 2 ώρες πριν, giorgos608 είπε στην εταιρεια μου πάντως που μπηκε η BSA πριν κανα χρόνο, βρήκε περι τα 100 pc με windows home 10, 8, 8.1, ολα νομιμα και δεν υπηρξε κανενα προβλημα ή κάποια απαίτηση για pro. Αποδεικτικά δεν ζήτησε ,αγοράς; Αν είναι έτσι και ένα απλό VLK ,μπορείς να πάρεις ή OEM /ESD και εφόσων είναι 1 x Activation ,θα είναι legit άρα δεν θα έχεις θέμα..Σκέψεις!
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) το κόστος 18 ευρώ είναι μικρό φίλε μου οι άδειες για αυτά τα λογισμικά έχουν κόστος 100 ευρώ περίπου εκτός αν κάνεις ειδική συμφωνία με την MICROSOFT HELLAS όπως έκανε η εταιρεία στην οποία εργάζομαι και πήρε σε διαφορετική τιμή το λογισμικό. 6 ώρες πριν, giorgos608 είπε στην εταιρεια μου πάντως που μπηκε η BSA πριν κανα χρόνο, βρήκε περι τα 100 pc με windows home 10, 8, 8.1, ολα νομιμα και δεν υπηρξε κανενα προβλημα ή κάποια απαίτηση για pro. υπολογιστές σε εταιρεία με Windows 10 Home δεν παίζει φίλε μου ειδικά στην BSA και κατά συνέπεια στην ΕΦΟΡΙΑ. οι υπολογιστές σε οποιαδήποτε εταιρεία/κατάστημα/επιχείρηση πρέπει να έχουν Windows 10 Pro και Office Pro (Business) Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2020 από ikorolis
giorgos608 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 δεν διαφωνω, σας λέω την εμπειρία μου όμως. Δεν είπαν τίποτα για τα home... Στις 28/8/2020 στις 9:28 ΠΜ, VenusGR είπε https://pc-evolution.gr/software/leitoyrgika-systimata-software/windows-10-pro-32-64-bit-multilanguage-ilektroniki-adeia/?ref=bestprice.gr Πιο επίσημο δεν γίνεται, με 5000 πωλήσεις ,περίπου όπως με είπε σε άδεια και έλεγχο από BSA. Το είπα στο πρώτο post ότι είναι καθαρό link από bestprice , Θεσσαλονίκη. Με φυσικό κατάστημα αρκετό καιρό στον χώρο. Αποδεικτικά δεν ζήτησε ,αγοράς; Αν είναι έτσι και ένα απλό VLK ,μπορείς να πάρεις ή OEM /ESD και εφόσων είναι 1 x Activation ,θα είναι legit άρα δεν θα έχεις θέμα..Σκέψεις! φυσικα! ζήτησε τιμολόγια τα οποία και δώσαμε, ολα τα τιμολόγια ήταν home
pmakr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Μερικές ερωτήσεις γιατί με ενδιαφέρει. 1.Αν αγοράσω τα pro από το συγκεκριμένο μαγαζί στέλνουν απόδειξη ; ή τιμολόγιο αν πρόκειται για επιχείρηση ; Αν όχι τι κάνουμε τυπώνουμε το mail που στέλνει το μαγαζί; Ζητάμε να μας στείλει κάτι άλλο; Με αυτά σε τυχόν έλεγχο της bsa είναι καλυμένος κάποιος σε σπίτι ή επιχείρηση; θέλω να πω η BSA-ΕΦΟΡΙΑ αναγνωρίζουν το συγκεκριμένο μαγαζί σαν επίσημο κανάλι ( ναι μπορει να ειναι φυσικο μαγαζί, μπορει να εχει πολλους πελάτες αλλά αναγνωρίζεται; Αυτό με νοιάζει ) 2.Είναι Retail η άδεια, δηλαδή αν χαλάσει το μηχάνημα μπορώ να τα βάλω σε άλλο και να τα ενεργοποιήσω μέσω microsoft;
Justelene235 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Παιδιά για εταιρία , σε περίπτωση που αγοράσω κάποια pc χωρίς λειτουργικό και βάλω αργότερα ανεξάρτηρα, υπάρχει πρόβλημα; Απαιτείται με ύπαρξη server windows pro? Αν έχω home σε έλεγχο τι γίνεται; Επίσης τι άποψη έχετε για το παρακάτω; https://www.forscope.gr/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα