Tsakalos! Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Καλημερα σε ολους... μια ερωτηση.. χρησημοποιω το προγραμμα Zoom για βιντεοσυνδεσεις.. στο PC μου , πριν fx6300 και τωρα Ryzen 5 3600 , μπορω ανετα να βλεπω 49 παραθυρα συνδεσεων ανα σελιδα... προσφατα εφτιαξα ενα asrock deskmini a300 με εναν athlon 200ge ο οποιος με υπαρκελυπτει για αυτα που θελω, Αλλα στο zoom με αφηνει μαξ μεχρι 25 παραθυρα - συνδεσεις ανα σελιδα.. απο οτι διαβασα, θελει δυνατοτερο cpu.. παραξενο βεβαια γιατι ουτε 5-10% δε φτανει η χρηση του cpu.. Τεσπα.. διαβαζοντας εδω και κει παρατηρω παρομοια προβληματα σε αλλα pc.. η ερωτηση μου ειναι, ΑΝ βαλω πχ εναν ryzen 3 2200g-3200g , υποστηριζει σιγουρα 49 συνδεσεις; Παρακαλω μονο αν ξερετε σιγουρα..
nepomuk Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δωσε μας και συ λιγο τα φωτα σου : Τι συνδεση εχεις ; Οπτικη ινα μεχρι τελους ; ταχυτητα upload ?
Tsakalos! Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 vdsl 50αρα εχω, με μεσο ορο 45mbps down - 4mbps up... αλλα Δεν ειναι θεμα γραμμης.. στον ιδιο χωρο ειναι και τα δυο μηχανηματα,,, ειναι καθαρα θεμα cpu.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα