Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους.

Ενδιαφέρομαι να πουλήσω το PC μου μέσω αγγελίας on line. Επειδή τα χρήματα είναι αρκετά και είναι η πρώτη φορά που πουλάω κάτι διαδικτυακά, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για την πληρωμή, ούτως ώστε κι εγώ και ο πελάτης να εξασφαλιστούμε;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Επεξ/σία από georgio83
Δημοσ.

χερι χερι, κατάθεση μεταφορικών σε τραπεζα σου πρωτα πρώτου το στείλεις και τα υπόλοιπα αντικαταβολή. 

αν δεν εχεις αξιολογήσεις δυστυχώς ειναι λιγο πιο δύσκολο να σε εμπιστευτεί κάποιος οπότε ζητα πχ απλα πχ 15-20€ κατάθεση να εξασφαλίσεις οτι δεν το στέλνεις τσάμπα. 

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Πως να έχω αξιολογήσεις, δεν είμαι επαγγελματίας έμπορος, ιδιώτης είμαι που βρέθηκα σε ανάγκη και πουλάω κάτι δικό μου.

Σίγουρα το χέρι-χέρι είναι το καλύτερο, αλλά αν ο άλλος είναι σε άλλη πόλη, είναι δύσκολο. Γίνεται αντικαταβολή για μεγάλα ποσά π.χ. 900-1000€; Μήπως υπάρχει κάποια προμήθεια από ΕΛΤΑ; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, georgio83 είπε

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Πως να έχω αξιολογήσεις, δεν είμαι επαγγελματίας έμπορος, ιδιώτης είμαι που βρέθηκα σε ανάγκη και πουλάω κάτι δικό μου.

Σίγουρα το χέρι-χέρι είναι το καλύτερο, αλλά αν ο άλλος είναι σε άλλη πόλη, είναι δύσκολο. Γίνεται αντικαταβολή για μεγάλα ποσά π.χ. 900-1000€; Μήπως υπάρχει κάποια προμήθεια από ΕΛΤΑ; 

Οριο δεν υπαρχει.
ειναι μεχρι 6.000 για Ελτα.

ΥΓ  : Για να εχεις αξιολογησεις δεν ειναι αναγκαστικό να εισαι εμπορος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...