Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, greekfragma είπε

sorry man...δε ξέρω τι άλλο παίζει να φταίει.

λοιπον εκλεισα το firewall και κανει την εγκατασταση κανονικα!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δυσκολο ακομα μολις το τρεχω ακουω μουσικη αλλα ειναι μαυρη η οθονη δοκιμασα ρυθμιση  συμβατοτητας με xp sp1,2,3  ,συμβατοτητα με windows 98 τιποτα ειμαι στο ψαξιμο

Δοκιμασα σχεδον καθε συνδυασμο στην καρτελα συμβατοτητας ....τιποτα...περασα και τα direct x 9 που ειχε μεσα το cd ...τζιφος...επανεκκινηση συστηματος...τα ιδια...δεν ξερω τι αλλο να κανω,μαλλον δεν ειναι πλεον συμβατο το παιχνιδι...😢

Επεξ/σία από czarjuly
Δημοσ.
5 ώρες πριν, czarjuly είπε

δυσκολο ακομα μολις το τρεχω ακουω μουσικη αλλα ειναι μαυρη η οθονη δοκιμασα ρυθμιση  συμβατοτητας με xp sp1,2,3  ,συμβατοτητα με windows 98 τιποτα ειμαι στο ψαξιμο

Δοκιμασα σχεδον καθε συνδυασμο στην καρτελα συμβατοτητας ....τιποτα...περασα και τα direct x 9 που ειχε μεσα το cd ...τζιφος...επανεκκινηση συστηματος...τα ιδια...δεν ξερω τι αλλο να κανω,μαλλον δεν ειναι πλεον συμβατο το παιχνιδι...😢

Παιχνίδι του 2007 16€ μάλλον party έκανε ο μαγαζάτορας, θα το είχε ξεχασμένο απ'το θεό, πλέον δεν υπάρχει πουθενά!

Όπως και να έχει, σκέφτομαι μήπως μπορείς να σηκώσεις ένα VM με ότι windows θες και να το τρέξεις εκεί, στις συνθήκες που ζητάει. Τώρα τί windows θα βάλεις με τί serial κλπ είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.... :) Είναι τόσο παλιό που ακόμα και 10ετίας μηχάνημα να έχεις λογικά δεν θα έχει θέμα. Για δοκίμασε το έτσι!

Δημοσ.

Θυμάμαι ότι στα VM χρησιμοποιείται ο επεξεργαστής σαν εικονική μηχανή γραφικών. Έχει αλλάξει πλέον αυτό; Ή θεωρείτε ότι μπορεί να παίξει και έτσι επειδή είναι αρχαίο;

Δημοσ.

Σαν admin δοκίμασες να το τρέξεις, γιατί τα permissions έχουν αλλάξει αισθητά. Κατά τα άλλα ναι, Virtualbox και XP VM η καλύτερη λύση, να είσαι και σίγουρος ότι δεν θα κάνει βλακείες στο σύστημά σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...