MontzOlee Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Μπαίνετε κανονικά ; Ακολουθώ το λινκ , βάζω αριθμό αλλά τίποτα παίδες , σαν να μην το πατάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lestat Somewhere I Belong Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Αν υπάρχει κανένας κωδικός για rdr2 θα ημουν πολυ υπόχρεος ευχαριστώ εκ τψν προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon90 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Ξέρει κανένας από αυτούς που το πήραν Πώς γίνεται η διαδικασία γιατί η υπάλληλος στον Γερμανό το ψάχνει καμιά ώρα και δεν βρίσκει άκρη ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, Demon90 είπε Ξέρει κανένας από αυτούς που το πήραν Πώς γίνεται η διαδικασία γιατί η υπάλληλος στον Γερμανό το ψάχνει καμιά ώρα και δεν βρίσκει άκρη ! Έλα παραδέξου το, είσαι η υπάλληλος στο Γερμανό και προσπαθείς να μην χάσεις τη δουλειά σου.. 😏 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasosp22 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Demon90 είπε Ξέρει κανένας από αυτούς που το πήραν Πώς γίνεται η διαδικασία γιατί η υπάλληλος στον Γερμανό το ψάχνει καμιά ώρα και δεν βρίσκει άκρη ! Εγω σημερα πηγα πηρα 2 game PS4 . Η υπαλληλος αρχικα πηγε και εβαλε το κινητο μου στην πλατφορμα και δεν το δεχοταν αλλα την εδειξα τα sms που μου ειχαν ερθει για να δει οτι οντως εχω φοιτητικο. Και μετα στο ταμειο βαζοντας τους κωδικους εγινε η αντιστοιχη εκπτωση. Οσοι θελετε το χβοχ ρωτηστε τους να δουν αν υπαρχει αποθεμα το συγκεκριμενο πακετο στο καταστημα γιατι δεν υπαρχει πλεον για παραγγελια ουτε σε αποθηκη.. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2020 από Tasosp22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon90 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Χαχαχαχαχα Κλαιω! Να ξες ! Όλα καλά ! Τελικά έβγαλε άκρη η κοπέλα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasiotis_john Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, thomason993 είπε Έλα παραδέξου το, είσαι η υπάλληλος στο Γερμανό και προσπαθείς να μην χάσεις τη δουλειά σου.. 😏 Να σου πω την αλήθεια και σε μένα κόλλησε η πωλήτρια γιατί είχε ήδη μια έκπτωση καταστήματος το παιχνίδι και έπρεπε να του βάλει και αυτή για να πάει στα 10 ευρώ. 2-3 φορές δοκίμασε τον κωδικό και στο τέλος το κατάφερε και το πέρασε. Βέβαια πήγε και η καρδιά μου στην κούλουρη γιατί μονολόγησε ότι μπορεί να "έκαιγε" τον κωδικό αν τον έβαζε λάθος! Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2020 από hasiotis_john 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtekto Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, Lestat Somewhere I Belong είπε Αν υπάρχει κανένας κωδικός για rdr2 θα ημουν πολυ υπόχρεος ευχαριστώ εκ τψν προτέρων Καλησπερα φιλε μου!! Εχω κωδικο διαθεσιμο για rdr2, αν θες στειλε μου ενα inbox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panatha1369 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, Tasosp22 είπε Εγω σημερα πηγα πηρα 2 game PS4 . Η υπαλληλος αρχικα πηγε και εβαλε το κινητο μου στην πλατφορμα και δεν το δεχοταν αλλα την εδειξα τα sms που μου ειχαν ερθει για να δει οτι οντως εχω φοιτητικο. Και μετα στο ταμειο βαζοντας τους κωδικους εγινε η αντιστοιχη εκπτωση. Οσοι θελετε το χβοχ ρωτηστε τους να δουν αν υπαρχει αποθεμα το συγκεκριμενο πακετο στο καταστημα γιατι δεν υπαρχει πλεον για παραγγελια ουτε σε αποθηκη.. για το xbox εμενα μου ειπαν οτι μπορω να παρω και αλλο πακετο και να περαστει η τιμη 149... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malamis1996 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, MontzOlee είπε Μπαίνετε κανονικά ; Ακολουθώ το λινκ , βάζω αριθμό αλλά τίποτα παίδες , σαν να μην το πατάω Η αγορά γίνετε μονο από φυσικό κατάστημα Γερμανός και όχι από το site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasosp22 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, panatha1369 είπε για το xbox εμενα μου ειπαν οτι μπορω να παρω και αλλο πακετο και να περαστει η τιμη 149... Ρώτησα και μου είπε ότι δεν γίνεται.. Γιατι υποτίθεται είναι part number συγκεκριμένο αλλα παλι καλα που μπορεί να σε εξυπηρετήσει και με αλλο πακετο. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2020 από Tasosp22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nemesis_rds Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα παιδιά. Θα με ενδιέφερε κι εμένα ένας κωδικός για RDR2, αν έχει κανείς και δεν τον χρειάζεται. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nickfoxjr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 6 ώρες πριν, MontzOlee είπε Μπαίνετε κανονικά ; Ακολουθώ το λινκ , βάζω αριθμό αλλά τίποτα παίδες , σαν να μην το πατάω Και εμένα από Ipad δεν προχωρούσε. Απο Android όλα οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehyoda Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα και εγώ θα ήθελα ένα κωδικό για RDR2 αν έχει κανείς ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koooleeek Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Καλημέρα παιδιά. Και εγώ θα ήθελα έναν κωδικό για το RDR2 αν είναι εύκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα