Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια Μαθηματικάααααααα

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια χαρά σε όλους, υπάρχει κάποιος που να ξέρει Μαθηματική ανάλυση ΙΙ (2) ή Διακριτά Μαθηματικά; Είμαι φοιτητής και χρωστάω αυτά τα 2 μαθήματα στην εξεταστική που έρχεται.

Η εξεταστική ξεκινάει σε 15 μέρες (θα μου πείτε νωρίς το θυμήθηκες... Έχετε δίκιο.) , για αυτό όποιος μπορεί να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο ας απαντήσει. :)

Υ.Γ Έγραψα εδώ επειδή ασχολείστε με θετικές επιστήμες κλπ οι περισσότεροι.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 ώρες πριν, Daaaboyz είπε

Γεια χαρά σε όλους, υπάρχει κάποιος που να ξέρει Μαθηματική ανάλυση ΙΙ (2) ή Διακριτά Μαθηματικά; Είμαι φοιτητής και χρωστάω αυτά τα 2 μαθήματα στην εξεταστική που έρχεται.

Η εξεταστική ξεκινάει σε 15 μέρες (θα μου πείτε νωρίς το θυμήθηκες... Έχετε δίκιο.) , για αυτό όποιος μπορεί να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο ας απαντήσει. :)

Υ.Γ Έγραψα εδώ επειδή ασχολείστε με θετικές επιστήμες κλπ οι περισσότεροι.

βρες εναν καθηγητή να σου κάνει ιδιαίτερα, σε κάθε σχολή είναι διαφορετικές οι απαιτήσεις. 

• Like 1

καλησπέρα, εχεις προσπαθησει γενικα να διαβασεις; :P τι σε δυσκολευει; πες ύλη και σχολη να ξερουμε για τι μιλαμε. Γενικα τα Διακριτα ειναι απλα λογικη, δεν χρειαζεται καν να ξερεις μαθηματικα

20 ώρες πριν, Aggeluska είπε

καλησπέρα, εχεις προσπαθησει γενικα να διαβασεις; :P τι σε δυσκολευει; πες ύλη και σχολη να ξερουμε για τι μιλαμε. Γενικα τα Διακριτα ειναι απλα λογικη, δεν χρειαζεται καν να ξερεις μαθηματικα

εμένα στα διακριτά τον Ιούνιο που θα τα έδινα με δυσκόλεψε το ότι οι εξετάσεις θα ηταν μόνο 15 λεπτά στα οποία θα έπρεπε να συνδεθούμε σε 4 πλατφορμες, στη μια με κάμερα,  να  λύσουμε ασκήσεις, να τις βγάλουμε φωτό,να τις ανεβάσουμε στην ασύγχρονη κλπ. δεν κατάφερα ούτε να συνδεθώ. ελπίζω τώρα να μας δώσουν έστω μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο γιατι τον ιούνιο πέρασαν 11 άτομα μόνο από καμια 200ρια και αυτούς τους παρέπεμψε σε προφορική μετά, εκεί δεν ξέρω πόσοι τελικά περάσανε

57 minutes ago, velociraptoras said:

εμένα στα διακριτά τον Ιούνιο που θα τα έδινα με δυσκόλεψε το ότι οι εξετάσεις θα ηταν μόνο 15 λεπτά στα οποία θα έπρεπε να συνδεθούμε σε 4 πλατφορμες, στη μια με κάμερα,  να  λύσουμε ασκήσεις, να τις βγάλουμε φωτό,να τις ανεβάσουμε στην ασύγχρονη κλπ. δεν κατάφερα ούτε να συνδεθώ. ελπίζω τώρα να μας δώσουν έστω μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο γιατι τον ιούνιο πέρασαν 11 άτομα μόνο από καμια 200ρια και αυτούς τους παρέπεμψε σε προφορική μετά, εκεί δεν ξέρω πόσοι τελικά περάσανε

οτι να ναι..... Εμας το χειροτερο στην δικια μου εξεταστικη ηταν οταν δωσαμε Ψηφιακες Επικοινωνιες, το οποιο είχε 40 ερωτησεις σε 35 λεπτα (ή 35 ερωτήσεις σε 40 λεπτα) και όχι, δεν ηταν ολες θεωρητικες, αρκετές έπρεπε να τις λύσεις σε χαρτί πρώτα και μετά να διαλέξεις απαντηση. Ευτυχως το περασα αλλα γενικα κοπηκε απειρος κοσμος.

Ελπιζω τωρα να το περασεις και να κινηθει πιο νορμαλ η εξεταστικη σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...