Προς το περιεχόμενο

Ipod 5th

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum.

Πριν 2-3 χρόνια σε ένα ταξίδι μου έτυχε να βρω στο αεροδρόμιο ένα ipod.Μίλησα με τις πληροφορίες τότε μήπως είχε δηλωθεί κάποια απώλεια για να τους το αφήσω κανείς όμως δεν γνώριζε κάτι και ούτε ενδιαφέρθηκε κάποιος ώστε να βγάλει μια ανακοίνωση ή έστω να κάνει κάποια ενέργεια.Αποφάσισα να το κρατήσω.Λόγω ότι γνωρίζω 2-3 πράγματα τσέκαρα το sn και είδα ότι έχει ενεργό fmi πράγμα που σημαίνει ότι δίνοντάς του στίγμα θα μπορέσει να ενημερωθεί ο κάτοχος.Έτσι λοιπόν έκανα restore και έδωσα στίγμα χωρίς όμως να πάρω καμία ανταπόκριση(επί ένα μήνα έκανα την ίδια διαδικασία).Απλά το άφησα σε ένα ντουλάπι και πριν μια βδομάδα που έκανα ένα ξεκαθάρισμα το βρήκα.Ξανάδωσα στίγμα μήπως και ενδιαφερθεί ο κάτοχος.Χωρίς αποτέλεσμα ξανά.Μήπως γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να κάνω κάτι ή να το αφήσω στην ανακύκλωση;

Σας περιέγραψα όλο το story ώστε κάποιοι κακοπροαίρετοι να μην βιαστούν να πουν ότι είναι κλεμμένο και άλλες τέτοιες αηδίες.Είμαι κατά της κλοπής λόγω ότι κάποιος μπορεί να ίδρωσε για να αγοράσει κάτι.

Αν κάποιος έχει διάθεση να βοηθήσει δεκτό.

ευχαριστώ και συγγνώμη αν κούρασα.

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
1 ώρα πριν, myrto1968 είπε

το πουλάτε???? εγώ ψάχνω κάτι για την κόρη μου οικονομικό 

Από ότι αναφέρει είναι κλειδωμένο, δεν δουλεύει...

Δημοσ.

Μονο η Αpple μπορεί να βγάλει το find my iphone. Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους στο 2103009960 Δ-Π 9-5 εξηγώντας τους την ιστορία και να ενημερωθείς σχετικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...