Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, MikeJ είπε

Στο σάιτ του Eject έχουν προσθέσει πλέον το εξής στο τμήμα Voucher:

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ (με χρήση VOUCHER )
Οσοι κατοχοι πιστωτικών σημειωμάτων (voucher) είχαν αγοράσει τα εισιτήριά τους μέσω Viva.gr, με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα η επιστροφή των χρημάτων τους θα πραγματοποιηθεί αυτόματα στην κάρτα με την οποία είχε πραγματοποιηθεί η αγορά των εισιτηρίων.

Οσοι κατοχοι πιστωτικών σημειωμάτων (voucher) είχαν αγοράσει τα εισιτήριά τους μεσω φυσικών σημείων πώλησης, της Viva, με μετρητά θα πρέπει να αποστείλουν στο email [email protected], τα παρακάτω: πιστωτικο σημείωμα (voucher) συνημμένο, αριθμό Iban, όνομα τράπεζας, ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Οσοι κατοχοι πιστωτικών σημειωμάτων (voucher) είχαν αγοράσει τα εισιτήριά τους μέσω Public είτε με μετρητά είτε με κάρτα, θα πρέπει να αποστείλουν στο email: [email protected], τα παρακάτω: πιστωτικο σημείωμα (voucher) συνημμένο, αριθμό Iban, όνομα τράπεζας, ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Αναρωτιεμαι ποσο σοβαρα μπορει να παρει καποιος μια εταιρια η οποια χρησιμοποιει δωρεαν gmail αντι για εταιρικο με δικο της domain...

• Like 4
Δημοσ.
14 hours ago, harisnikolop said:

@MikeJΛένε κάτι για το deadline της αποζημίωσης;

Δε γνωρίζω κάτι παραπάνω. Νομίζω βάσει της νομοθεσίας με τις παρατάσεις που έχουν δοθεί πρέπει να είναι 31/1/2023 

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Να πω ότι πριν 2 μέρες μου ήρθε eMail από Viva ότι έχουν προχωρήσει σε επιστροφή και σήμερα είδα τα χρήματα στο τραπεζικό μου λογαριασμό. 

Αφορά αγορά (από Δεκέμβριο 2019) για τη συναυλία των Peppers που ήταν να γίνει το καλοκαίρι του 2020.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Να πω ότι πριν 2 μέρες μου ήρθε eMail από Viva ότι έχουν προχωρήσει σε επιστροφή και σήμερα είδα τα χρήματα στο τραπεζικό μου λογαριασμό. 

Αφορά αγορά (από Δεκέμβριο 2019) για τη συναυλία των Peppers που ήταν να γίνει το καλοκαίρι του 2020.

Bowl Girl GIF - Bowl Girl Break - Discover & Share GIFs

Δημοσ.
11 ώρες πριν, MikeJ είπε

Με λιγα λογια τους εδωσες απλοχερα ενα ατοκο δανειο για 3 χρονια δηλαδη... οχι μονο εσυ, και ολοι οι υπολοιποι που ειχαν αγορασει απο το 2019, λογικα θα μιλαμε για αρκετα χιλιαρικα. Μια χαρα τους βολεψε ο κορωνοϊος τους μαγκες.

• Confused 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, MikeJ είπε

Στην ίδια μοίρα κι εγώ αλλά δεν έχω λάβει email από Viva. Έστειλα στους βλάκες του mgt να δω τι παίζει. Ελπίζω αν ισχύει η παράταση έως 31/1/2023 να είναι η τελευταία. Δηλαδή έλεος. Θυμάμαι κιόλας τότε πως σε άλλη παράσταση τα είχαν επιστρέψει όλα πίσω.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, MikeJ είπε

τι ενεργειες ειχες κανει για να σου τα πιστωσουν ; εγω ειχα παρει δυο , το ενα το εκανα voucher αλλα δεν το εχω πειραξει και το αλλο πηγα φετος muse. λογικα θα το παρω πισω κανονικα το ενα

Δημοσ.
On 31/12/2022 at 08:22, GeG said:

τι ενεργειες ειχες κανει για να σου τα πιστωσουν ; εγω ειχα παρει δυο , το ενα το εκανα voucher αλλα δεν το εχω πειραξει και το αλλο πηγα φετος muse. λογικα θα το παρω πισω κανονικα το ενα

Τίποτα βασικά, απλά είχα μετατρέψει το εισιτήριο σε voucher όταν πλέον είχε γίνει γνωστό ότι δεν έρχονται οι peppers και δε το χρησιμοποίησα σε άλλη εκδήλωση.

Μετά απλά περίμενα και έγινε η επιστροφή αυτόματα όπως έγραφαν στο site για όσους είχαν αγοράσει μέσω Viva.

Αν η αγορά έχει γίνει με άλλο τρόπο (πχ από public) υπάρχει μια διαδικασία που αναγράφεται στο σάιτ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εμενα ακομα να μπει καποιο ποσο, το μονο email που βρισκω ειναι το [email protected] . Δεν μου φαινεται πολυ legit , ξερει καποιος καποιο αλλο mail ?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μου ηρθε μηνυμα και εμενα σημερα οτι εγινε απιστροφη των χρηματων και να αναμενω για να φανουν στον λογαργιασμο.

Δημοσ.

Πριν από λίγες ημέρες μπήκαν τα χρήματα του voucher στο λογαριασμό μου μετά από 2,5 ολοκληρα χρόνια !!! Μιλάμε για άτοκο δάνειο εκατομμυρίων από μέρους μας ! 

Δημοσ.
19 minutes ago, harisnikolop said:

Και σε εμένα μπήκαν. Για κάποιο λόγο όμως δεν επιστράφηκε η προμήθεια της viva.

Η προμήθεια δεν επιστρέφεται.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...