Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω θα κινηθω νομικα παιδια αρχικα θα στειλω εξωδικο και εν συνεχεια θα κανω οτι χρειαστεί μηνυση αστυνομιες οτι χρειαζεται 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kamelot1821 είπε

εγω θα κινηθω νομικα παιδια αρχικα θα στειλω εξωδικο και εν συνεχεια θα κανω οτι χρειαστεί μηνυση αστυνομιες οτι χρειαζεται 

run-forest-run-forest-gump.gif

Επεξ/σία από Sandslash
Δημοσ.
Στις 12/1/2022 στις 8:07 ΜΜ, lector είπε

Έχουμε παει σε συναυλιες και προ πανδημιας, και τοτε μας τα τρωγανε.

Εάν πήγες (=η συναυλία έγινε), δεν στα έφαγαν.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, wizzy είπε

Εάν πήγες (=η συναυλία έγινε), δεν στα έφαγαν.

Η συναυλια εγινε σε διαφορετικη ωρα απο την προγραμματισμενη λογω μουντιαλ (αν ειναι ποτε)

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Να πούμε ότι σήμερα 30/9 είναι η τελευταία μέρα που ισχύει το voucher και βάσει νόμου η εταιρεία έχει περιθώριο έως τις 30/11 να καταβάλει στους κατόχους την αξία που απομένει.

Εγώ έστειλα στη φόρμα επικοινωνίας που έχουν για να ρωτήσω για το πως θα γίνει (πχ τους στέλνουμε τα στοιχεία του voucher και κάποιο ΙΒΑΝ) και μου απάντησαν μέσα σε 3 λεπτά (το οποίο μου φάνηκε παράξενο καθώς πίστευα δεν θα απαντήσουν καθόλου ή μετά από μερικές εβδομάδες).

Βέβαια η απάντηση ήταν ότι "Τα χρηματα θα επιστραφούν αυτοματα στην καρτα με την οποια αγοραστηκαν τα εισιτήρια. "

και ότι θα βγει και ανακοίνωση.

Προσωπικά δε νομίζω ότι μπορεί να είναι τόσο απλό. Μιλάμε για συναλλαγές που έγιναν προ τριετίας σχεδόν και όπου εισιτήρια μετατράπηκαν σε voucher τα οποία μπορεί να έχουν χρησιμοποιηθεί μερικώς κοκ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, MikeJ είπε

Να πούμε ότι σήμερα 30/9 είναι η τελευταία μέρα που ισχύει το voucher και βάσει νόμου η εταιρεία έχει περιθώριο έως τις 30/11 να καταβάλει στους κατόχους την αξία που απομένει.

Εγώ έστειλα στη φόρμα επικοινωνίας που έχουν για να ρωτήσω για το πως θα γίνει (πχ τους στέλνουμε τα στοιχεία του voucher και κάποιο ΙΒΑΝ) και μου απάντησαν μέσα σε 3 λεπτά (το οποίο μου φάνηκε παράξενο καθώς πίστευα δεν θα απαντήσουν καθόλου ή μετά από μερικές εβδομάδες).

Βέβαια η απάντηση ήταν ότι "Τα χρηματα θα επιστραφούν αυτοματα στην καρτα με την οποια αγοραστηκαν τα εισιτήρια. "

Προσωπικά δε νομίζω ότι μπορεί να είναι τόσο απλό. Μιλάμε για συναλλαγές που έγιναν προ τριετίας σχεδόν και όπου εισιτήρια μετατράπηκαν σε voucher τα οποία μπορεί να έχουν χρησιμοποιηθεί μερικώς κοκ.

31/12/2022 δεν λήγει το voucher (Αν δεν δοθεί νέα παράταση); και υποχρέωση επιστροφής χρημάτων έως 31/01/2023. Άλλαξε κάτι ή μιλάς για διαφορετικό voucher;

Επεξ/σία από aggelos87
Δημοσ.
8 minutes ago, aggelos87 said:

31/12/2022 δεν λήγει το voucher (Αν δεν δοθεί νέα παράταση); και υποχρέωση επιστροφής χρημάτων έως 31/01/2023. Άλλαξε κάτι ή μιλάς για διαφορετικό voucher;

Εγώ μιλούσα για το voucher του Eject από το 2020 με τους Peppers.

Δημοσ.
Στις 30/9/2022 στις 12:07 ΜΜ, MikeJ είπε

Σε νέο ΦΕΚ έδωσαν παράταση για τα voucher μέχρι 31/12/2022 και υποχρέωση επιστροφής χρημάτων έως 31/01/2023. Ισχύει για όλα τα voucher για συναυλίες απλώς οι βλάκες από το ejekt festival δεν έχουν ενημερώσει τη σελίδα τους. Οι τύποι είναι απαράδεκτοι θα έπρεπε να είχαν επιστρέψει ήδη τα χρήματα σαν κίνηση καλής θέλησης και να μην περιμένουν μέχρι τέλος του έτους να τα επιστρέψουν και αν τα επιστρέψουν.

Δημοσ.
45 minutes ago, PAL99 said:

Σε νέο ΦΕΚ έδωσαν παράταση για τα voucher μέχρι 31/12/2022 και υποχρέωση επιστροφής χρημάτων έως 31/01/2023. Ισχύει για όλα τα voucher για συναυλίες απλώς οι βλάκες από το ejekt festival δεν έχουν ενημερώσει τη σελίδα τους. Οι τύποι είναι απαράδεκτοι θα έπρεπε να είχαν επιστρέψει ήδη τα χρήματα σαν κίνηση καλής θέλησης και να μην περιμένουν μέχρι τέλος του έτους να τα επιστρέψουν και αν τα επιστρέψουν.

Όντως; Πότε έγινε αυτό πάλι.. Μιλάμε το παρα....μπιπ το θέμα. 

Δημοσ.

Υπάρχει κανείς που να έχει λάβει επιστροφή χρημάτων από την συναυλία των Whitesnake που ήταν προγραμματισμένη 9/7/2022 στο Γκάζι?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στο σάιτ του Eject έχουν προσθέσει πλέον το εξής στο τμήμα Voucher:

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ (με χρήση VOUCHER )
Οσοι κατοχοι πιστωτικών σημειωμάτων (voucher) είχαν αγοράσει τα εισιτήριά τους μέσω Viva.gr, με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα η επιστροφή των χρημάτων τους θα πραγματοποιηθεί αυτόματα στην κάρτα με την οποία είχε πραγματοποιηθεί η αγορά των εισιτηρίων.

Οσοι κατοχοι πιστωτικών σημειωμάτων (voucher) είχαν αγοράσει τα εισιτήριά τους μεσω φυσικών σημείων πώλησης, της Viva, με μετρητά θα πρέπει να αποστείλουν στο email [email protected], τα παρακάτω: πιστωτικο σημείωμα (voucher) συνημμένο, αριθμό Iban, όνομα τράπεζας, ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Οσοι κατοχοι πιστωτικών σημειωμάτων (voucher) είχαν αγοράσει τα εισιτήριά τους μέσω Public είτε με μετρητά είτε με κάρτα, θα πρέπει να αποστείλουν στο email: [email protected], τα παρακάτω: πιστωτικο σημείωμα (voucher) συνημμένο, αριθμό Iban, όνομα τράπεζας, ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Δημοσ.

Παίδες έχω και εγώ ένα για τους peppers το οποίο φυσικά το είχα ξεχάσει και άξαφνα σήμερα μου ήρθε! Μπήκα στο σαιτ της viva, βρήκα αυτή τη σελίδα και ... το μετέτρεψα σε voucher (??). Μετά μου έκοψε να ψάξω εδώ και σας βρήκα!  
όλα ανάποδα ρε γμτ
Έκανα μ....κία?
Επρεπε να το κάνω voucher πριν τις 30/09? 

Δημοσ.
7 minutes ago, doucaniggia said:

Παίδες έχω και εγώ ένα για τους peppers το οποίο φυσικά το είχα ξεχάσει και άξαφνα σήμερα μου ήρθε! Μπήκα στο σαιτ της viva, βρήκα αυτή τη σελίδα και ... το μετέτρεψα σε voucher (??). Μετά μου έκοψε να ψάξω εδώ και σας βρήκα!  
όλα ανάποδα ρε γμτ
Έκανα μ....κία?
Επρεπε να το κάνω voucher πριν τις 30/09? 

Είχα την εντύπωση ότι η διαδικασία μετατροπής των εισιτηρίων σε voucher είχε λήξει πέρσι, αλλά φαίνεται πως υπάρχει ακόμα οπότε νομίζω μια χαρά είσαι. Τώρα απλά επιλέγεις τι θα το κάνεις το voucher, δηλαδή θα πας σε άλλη εκδήλωση της συγκεκριμένης εταιρείας ή θα περιμένεις να πάρεις τα χρήματα σου πίσω.

Πάντως εμένα με προβληματίζει που λέει για όσοι αγόρασαν μέσω Viva με κάρτα θα γίνει αυτόματα η επιστροφή χρημάτων. Έχουν δηλαδή τόσο καλό σύστημα που μπορεί να δει ποιοι αγόρασαν μέσω Viva με κάρτα, το μετέτρεψαν σε voucher και δε το χρησιμοποίησαν ή το χρησιμοποίησαν μερικώς ώστε να κάνουν την ανάλογη επιστροφή μέσω της κάρτας που χρησιμοποιήθηκε;

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MikeJ είπε

Είχα την εντύπωση ότι η διαδικασία μετατροπής των εισιτηρίων σε voucher είχε λήξει πέρσι, αλλά φαίνεται πως υπάρχει ακόμα οπότε νομίζω μια χαρά είσαι. Τώρα απλά επιλέγεις τι θα το κάνεις το voucher, δηλαδή θα πας σε άλλη εκδήλωση της συγκεκριμένης εταιρείας ή θα περιμένεις να πάρεις τα χρήματα σου πίσω.

Θα περιμένεις! Περίμενες 2.5 χρόνια τα οποία βλέπω να γίνονται 3.5 τουλάχιστον. Αλλά θα περιμένεις!! τα 110 ευρώ του τότε είναι περίπου 90 τώρα .. Αλλά θα περιμένεις!! Θέλω αυτός ο βόθρος που λέγεται viva να με πληρώσει όποιες και αν είναι οι συνθήκες.
Σε ευχαριστώ :)

2 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Πάντως εμένα με προβληματίζει που λέει για όσοι αγόρασαν μέσω Viva με κάρτα θα γίνει αυτόματα η επιστροφή χρημάτων. Έχουν δηλαδή τόσο καλό σύστημα που μπορεί να δει ποιοι αγόρασαν μέσω Viva με κάρτα, το μετέτρεψαν σε voucher και δε το χρησιμοποίησαν ή το χρησιμοποίησαν μερικώς ώστε να κάνουν την ανάλογη επιστροφή μέσω της κάρτας που χρησιμοποιήθηκε;

Συμφωνώ απόλυτα και ανησυχώ το ίδιο. Φαντάσου να έχεις καταργήσει την κάρτα, κάτι πολύ εύκολο μετά από τόσα χρόνια.
Παρακολουθώ τη Viva πολλλλά χρόνια. Οι εταιρίες δεν αλλάζουν. Η ηθική, η αισθητική κτλ. Είναι βέβαιο ότι θα κάνουν το παν για να τα γλιτώσουν. Οι ελπίδες στο κράτος(τρέμω).  Ίσως αυτό το νήμα φανεί χρήσιμο σε τέτοια περίπτωση (αν και το παρακολουθούμε ... 6 😆). 

Δημοσ.
1 hour ago, doucaniggia said:

Θα περιμένεις! Περίμενες 2.5 χρόνια τα οποία βλέπω να γίνονται 3.5 τουλάχιστον. Αλλά θα περιμένεις!! τα 110 ευρώ του τότε είναι περίπου 90 τώρα .. Αλλά θα περιμένεις!! Θέλω αυτός ο βόθρος που λέγεται viva να με πληρώσει όποιες και αν είναι οι συνθήκες.
Σε ευχαριστώ :)

Συμφωνώ απόλυτα και ανησυχώ το ίδιο. Φαντάσου να έχεις καταργήσει την κάρτα, κάτι πολύ εύκολο μετά από τόσα χρόνια.
Παρακολουθώ τη Viva πολλλλά χρόνια. Οι εταιρίες δεν αλλάζουν. Η ηθική, η αισθητική κτλ. Είναι βέβαιο ότι θα κάνουν το παν για να τα γλιτώσουν. Οι ελπίδες στο κράτος(τρέμω).  Ίσως αυτό το νήμα φανεί χρήσιμο σε τέτοια περίπτωση (αν και το παρακολουθούμε ... 6 😆). 

Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει να κάνει με τη Viva πάντως. Η Viva είναι απλά η πλατφόρμα πώλησης των εισιτηρίων (όπως αντίστοιχα εισιτήρια πωλήθηκαν και από το Public). Το θέμα είναι η MGT PRODUCTIONS ή Detox Events, οι διοργανωτές με άλλα λόγια  Αυτοί μας παρακρατούν τα χρήματα με τις ευλογίες του κράτους βέβαια που δημιούργησε το παραθυράκι των voucher.

Εγώ προσωπικά έχω αλλάξει χρεωστική κάρτα αφού κοντεύει να μπει το 2023 και το εισιτήριο το αγόρασα το 2019. Θεωρητικά απ' ότι ξέρω ακόμα και αν καταργηθεί ή αντικατασταθεί η κάρτα που έγινε η αγορά τα χρήματα επιστρέφουν στο τραπεζικό λογαριασμό. Πιστεύω αν ρωτήσεις την οποιαδήποτε τράπεζα θα το επιβεβαιώσει αυτό γιατί διαφορετικά θα δημιουργούνταν τεράστια θέματα σε περιπτώσεις επιστροφής χρημάτων.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...