Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, harisnikolop είπε

Μπορεί να σου φαίνεται ηλίθια η ερώτηση μου αλλά τι χρειάζεται να ανοίξεις λογαριασμό σε τράπεζα εξωτερικού;

Πλέον μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό revolut bank μέσω του Android app. Θα ζητήσει κάποια στοιχεία όπως ταυτότητα και ίσως αφμ αλλά είναι μια γρήγορη διαδικασία. 

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια , ξέρουμε τι άλλο διοργανώνει η mgt productions ; δεν βρίσκω κάτι στο Internet. Αν παρω τώρα το voucher και δεν βρω κάπου να το χρησιμοποιήσω , περνωτα λεφτά μου πισω τέλη του 22 από ότι κατάλαβα;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
10 minutes ago, harisnikolop said:

Ανακοινώθηκε το schedule των RHCP και η Ελλάδα απουσιάζει. Άρα η λύση του Mike J είναι μονόδρομος. 

Ναι το είδα και εγώ το πρόγραμμα των peppers. 

Το θέμα είναι ότι σε ένα χρόνο από τώρα όταν έρθει η ώρα να επιστρέψουν τα χρήματα από τα voucher, θα μπορούν ή θα βαρέσουν κανένα κανόνι;

Απ ότι κατάλαβα την άλλη εβδομάδα θα ανακοινώσουν το πρόγραμμα του eject 2022. Θα περιμένω μέχρι τότε αν και κατά 99,9% θα ζητήσω και εγώ voucher. Μέχρι τέλος Νοεμβρίου υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Εντωμεταξύ μου αρέσει που τον Ιούνιο έλεγαν θα ανακοινώσουν τα ονόματα άμεσα τις επόμενες μέρες και κοντεύουμε Νοέμβριο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/4/2021 στις 5:23 ΜΜ, kon1to είπε

αμφισβήτηση συναλλαγης μπορεις να κανεις, αναλογα και την τραπεζα βεβαια, μεχρι 3 μηνες μετα τη συναλλαγή, οπότε αμφισβήτηση 1 χρονο μετα λίγο δύσκολο.

δεν υπαρχει χρονικος περιορισμος στο ποτε θα κανεις αμφισβητηση. εχω μιλησει με πειραιως και ακομα και μετα απο 2 χρονια μποεις να κανεις. και βαλε. και εχω κανει 2-3 φορες και μετα το εξαμηνο. δεν νομιζω οτι κατι τετοιο αλλαζει απο τραπεζα σε τραπεζα. στην πειραιως παντως, δεν υπαρχει χρονικος περιορισμος 100%

Επεξ/σία από burnin
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τώρα μόλις ήρθε sms: 

ENHMEPΩΣH EJEKT FESTIVAL

MΠEΣ TΩPA ΣTH ΣEΛIΔA https://ejekt.gr/voucher/ ΓIA NA ENHMEPΩΘEIΣ ΓIA TIΣ ΔIAΘEΣIMEΣ EΠIΛOΓEΣ TOY EIΣITHPIOY ΣOY

Μπορείς να αλλάξεις το εισιτήριο για muse δωρεάν, μέχρι και….. σημερα

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους έχω κλεισει εισητηριο για συναυλία που ηταν να γινει το 2020 η οποια δεν εγινε ποτε. Αρχικά ζητησα επιστροφη χρηματων την οποία απέρριψαν διοτι ανεφεραν οτι βαση νομοθεσιας μπορούν να δωσουν voucher βαση νομου που ισχυε μεχρι 31/09/2021. Σε δευτερη φαση ζητησα voucher οπως μου ανεφεραν οτι δικαιομουν το οποιο και παλι δεν ηταν διατεθιμενοι να δωσουν καθως μου δηλωσαν οτι η συναυλια απλα ακυρωθηκε και οτι καποια στιγμη θα γινει. Προφανως και επανηλθα και δηλωσα οτι απαιτω την επιστροφη των χρηματων μου και οτι δεν μπορψ να περιμενω για μια συναυλια που δ προκειτε να γινει η απαντηση που μ εδωσαν ηταν απλα αστεία, μου ανεφεραν οτι για να λαβω τα χρηματα μου πισω θα χρειαστει να κλεισω εισητηριο για αλλη συναυλια που διοργανωνουν και να τους στειλω το orderid προκειμενου να μ γυρισουν τα αρχικα χρηματα. Ηδη εκανα καταγγελια στο συνηγορο και θα τους στειλω και εξωδικο. Αν θεωρειτε οτι μπορει να γινει κατι απο την τραπεζα και το γνωριζεται δωστε info 

Δημοσ.

Μα αφού η κυβέρνηση πέρασε νόμο που τους δίνει το δικαίωμα αυτό τι άκρη να βγάλεις.

Για το voucher δε κατάλαβα όμως τι συνέβη. Ο νόμος είναι ότι μπορούν αντί για επιστροφή χρημάτων να σου δώσουν voucher ίσης αξίας που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε εκδηλώσεις της ίδιας εταιρείας.

Εγώ πήρα το voucher και με βάση το νόμο στο τέλος του 22 αν δε το χρησιμοποιήσω θα πρέπει να μου επιστρέψουν τα χρήματα. Αυτή είναι η μόνη πιθανή λύση.

Δημοσ.

Να μια επικερδης ιδεα, ιδρυουμε κι εμεις επιχειρηση διοργανωσης εκδηλωσεων για να δανειζομαστε ατοκα ποσα υψους αρκετων χιλιαδων ευρω και να καρπωνομαστε τους τοκους 1,5 ετους απο αερα.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lector είπε

Να μια επικερδης ιδεα, ιδρυουμε κι εμεις επιχειρηση διοργανωσης εκδηλωσεων για να δανειζομαστε ατοκα ποσα υψους αρκετων χιλιαδων ευρω και να καρπωνομαστε τους τοκους 1,5 ετους απο αερα.

Ναι τόσο εύκολο είναι όσο νομίζεις. Για ίδρυσε μία και δοκίμασε να φέρεις τους Red Hot Chili Peppers και όταν σου ζητήσουν 500 χιλιάρικα ή 1 μύριο προκαταβολή να δω που θα τα βρεις. 😄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, lector είπε

ναι διότι κάθε μέρα προκύπτει μια Πανδημία που μπλοκάρει την παγκόσμια οικονομία... νομιζεις οτι οι εν λόγω εταιρίες, ιδρύθηκαν με σκοπό να σου "φάνε" τα χρήματα;

Επεξ/σία από kon1to
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Nabuko είπε

Ναι τόσο εύκολο είναι όσο νομίζεις. Για ίδρυσε μία και δοκίμασε να φέρεις τους Red Hot Chili Peppers και όταν σου ζητήσουν 500 χιλιάρικα ή 1 μύριο προκαταβολή να δω που θα τα βρεις. 😄

Καλά ο άλλος στο θέμα της Aegean είχε γράψει ότι με δάνειο από τράπεζα ιδρύει αεροπορική εταιρεία .

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kon1to είπε

ναι διότι κάθε μέρα προκύπτει μια Πανδημία που μπλοκάρει την παγκόσμια οικονομία... νομιζεις οτι οι εν λόγω εταιρίες, ιδρύθηκαν με σκοπό να σου "φάνε" τα χρήματα;

Εκείνου που όντως του έφαγαν χρήματα πάντως δεν τον απασχολεί αν ο αυτοσκοπός ήταν αυτός.

Δεν κάνουν μόνο οι εταιρείες-απάτες αρπαχτές. 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Nabuko είπε

Θα τα παρω προκαταβολη απο τους ακροατες... τι, οχι; 

11 ώρες πριν, kon1to είπε

Εχουμε παει σε συναυλιες και προ πανδημιας, και τοτε μας τα τρωγανε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...