Noreak Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ikorolis είπε καθόλου hijack δεν έκανα φίλε μου έδωσα μια συμβουλή στον φίλο που ψάχνει για ανεμιστήρες ότι πληρώνεις ... παίρνεις απλά πράγματα εσύ ανέβασες συγκριτικό review από το youtube από διάφορους ανεμιστήρες εγώ δουλεύω συγκεκριμένα 8 ανεμιστήρες της Noctua NF-A12x25 PWM 120mm ένας φίλος πρότεινε Noctua NF-A14 PWM αν σκεφτείς ότι είναι πάρα πολύ κατασκευή + το Lifetime εγγύηση. Δε μπορεις να υποστηριζεις με σιγουρια οτι ειναι οι καλυτεροι οταν υπαρχουν reviews που λενε το αντιθετο.Εσυ μπορεις να θεωρεις οτι ειναι οι καλυτεροι αλλα δε βλεπω για ποιο λογο να αποριψουμε τα reviews και να δεχτουμε το δικο σου "review".Δε το λεει ενας και δυο οτι ειναι κορυφαιοι οι Arctic, εκτος απο παρα πολλους reviewers το υποστηριζει και η μεγαλυτερη μεριδα του κοσμου.Επισης οι Noctua δεν ειναι lifetime εγγυηση, ειναι 6 χρονια ενω οι Arctic ειναι 10.Ακομα και στην περιπτωση που ειναι καλυτερος ειναι τοσο μικρη διαφορα που δεν αξιζουν το 7πλασιο της τιμης των Arctic. 15 λεπτά πριν, alxnt είπε Ναι το καταλαβα. Το mount εχει 3 δισκους, δε βγαινει. Πως καταλαβαινω ποια ειναι στατικης πιεσης; ειναι αυτα που λενε high spped στην περιγραφη ή απο κατι αλλο στα specs? Αν δεν κανω push pull βαζω με μεγαλο airflow στο για εξατμιση; Το γραφουν συνηθως, high static pressure, αλλα καλο ειναι να κοιτας και τα χαρακτηριστικα του καθε ανεμιστηρα οπου εκει γραφουν και το ποσο pressure αποδιδουν.Βεβαια καλυτερα ειναι να ψαχτεις με reviews γιατι ο κατασκευαστης μπορει να γραφει οτι θελει... Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2020 από Noreak Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxnt Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Το bionix το κοιτουσα χτες. Απ οτι ειδα είναι high static. Απο θορυβο δεν ξερω πως παει. Οποτε πες βαζω 2 μπροστα. Οροφη εξατμιση ενα ιδιο ή ενα με μεγαλο airflow; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 21 λεπτά πριν, Noreak είπε Δε μπορεις να υποστηριζεις με σιγουρια οτι ειναι οι καλυτεροι οταν υπαρχουν reviews που λενε το αντιθετο.Εσυ μπορεις να θεωρεις οτι ειναι οι καλυτεροι αλλα δε βλεπω για ποιο λογο να αποριψουμε τα reviews και να δεχτουμε το δικο σου "review".Δε το λεει ενας και δυο οτι ειναι κορυφαιοι οι Arctic, εκτος απο παρα πολλους reviewers το υποστηριζει και η μεγαλυτερη μεριδα του κοσμου.Επισης οι Noctua δεν ειναι lifetime εγγυηση, ειναι 6 χρονια ενω οι Arctic ειναι 10.Ακομα και στην περιπτωση που ειναι καλυτερος ειναι τοσο μικρη διαφορα που δεν αξιζουν το 7πλασιο της τιμης των Arctic. Το γραφουν συνηθως, high static pressure, αλλα καλο ειναι να κοιτας και τα χαρακτηριστικα του καθε ανεμιστηρα οπου εκει γραφουν και το ποσο pressure αποδιδουν.Βεβαια καλυτερα ειναι να ψαχτεις με reviews γιατι ο κατασκευαστης μπορει να γραφει οτι θελει... έχεις λάθος πληροφόρηση για την εγγύηση φίλε μου οι ανεμιστήρες της υπογραφής μου έχουν 10 χρόνια εγγύηση και όχι 6 χρόνια (αλλά μπορείς να την κάνεις Lifetime το γνωρίζω καθώς την έχω κάνει) για το θέμα review στο youtube θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω και να μην τα λαμβάνω υπόψιν μου καλές συμβουλές δίνουν καλές συγκρίσεις κάνουν αλλά εμπιστεύομαι συγκεκριμένους ανθρώπους στο Youtube εδώ και πάρα πολλά χρόνια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poseidon98 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, alxnt είπε Το bionix το κοιτουσα χτες. Απ οτι ειδα είναι high static. Απο θορυβο δεν ξερω πως παει. Οποτε πες βαζω 2 μπροστα. Οροφη εξατμιση ενα ιδιο ή ενα με μεγαλο airflow; Τα καλύτερα arctic για αρνητική πίεση αέρα θεωρούνται τα f12 για πίσω Βέβαια σύνηθως δεν βάζουμε τα καλά μας ανεμιστηράκια πισω (αλλα προχηρα για την ροή)βέβαια κάποιοι υποστηρίζουν οτι παίζει ποιο σημαντικό ρόλο τα πίσω απο τα μπροστά Γενικά το airflow ειναι μια υποκειμενική περίπτωση . Δεν μπορείτε να βασίζεστε σε reviews διοτι το κάθε κουτι έχει διαφορετικό flow . Η αλήθεια ειναι οτι η ποιότητα της noctua δεν την φτάνει καμία ΑΛΛΑ λογο υψηλού κόστους ειναι overkill (4εις ανεμιστήρες κοστίζουν οσο ένας καλύτερος επεξεργάστης).Βέβαια μιλάμε για μια στιβαρή κατασκευή που γειώνει καλά με αποτέλεσμα να έχει ελάχιστους κρανταγμούς Παρ΄όλα αυτα εαν θέλεις ενα κουτί με τα παρελκόμενα του να το έχεις για 2-3 αναβαθμίσεις συστήματος...μην τσιγκουνεύεσαι...τα λεφτα που θα δώσεις τα επενδύεις μακροχρόνια Επίσης τα arctic μου έχουν δημιουργήσει πρόβλημα στην συμβατότητα με το fan panel μου(οταν τους δίνω χαμηλή τάση) στην μητρική δεν εχουν θέμα Για να τελειώνουμε δες το μπατζετ σου και αποφάσισε Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2020 από poseidon98 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Noreak Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 16 λεπτά πριν, ikorolis είπε έχεις λάθος πληροφόρηση για την εγγύηση φίλε μου οι ανεμιστήρες της υπογραφής μου έχουν 10 χρόνια εγγύηση και όχι 6 χρόνια (αλλά μπορείς να την κάνεις Lifetime το γνωρίζω καθώς την έχω κάνει) για το θέμα review στο youtube θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω και να μην τα λαμβάνω υπόψιν μου καλές συμβουλές δίνουν καλές συγκρίσεις κάνουν αλλά εμπιστεύομαι συγκεκριμένους ανθρώπους στο Youtube εδώ και πάρα πολλά χρόνια... Δε ξερω αν μπορεις να κανεις επεκταση της εγγυησης η οχι, αλλα αν μπορεις να εχεις 10 χρονια εγγυηση out of the box παλι προτιμοτερο ειναι. Δεν ειμαι υπερ η κατα καποιας εταιρειας, ποσταρε τα ατομα που εμπιστευεσαι να παρουμε και αλλες γνωμες ωστε να εχουμε καλυτερη αποψη. 31 λεπτά πριν, alxnt είπε Το bionix το κοιτουσα χτες. Απ οτι ειδα είναι high static. Απο θορυβο δεν ξερω πως παει. Οποτε πες βαζω 2 μπροστα. Οροφη εξατμιση ενα ιδιο ή ενα με μεγαλο airflow; Τα bionix μαλλον κανουν περισσοτερο θορυβο.Στα reviews που ποσταρα εχει και ηχητικα απο καθε ανεμιστηρακι νομιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, Noreak είπε Δε ξερω αν μπορεις να κανεις επεκταση της εγγυησης η οχι, αλλα αν μπορεις να εχεις 10 χρονια εγγυηση out of the box παλι προτιμοτερο ειναι. Δεν ειμαι υπερ η κατα καποιας εταιρειας, ποσταρε τα ατομα που εμπιστευεσαι να παρουμε και αλλες γνωμες ωστε να εχουμε καλυτερη αποψη. Τα bionix μαλλον κανουν περισσοτερο θορυβο.Στα reviews που ποσταρα εχει και ηχητικα απο καθε ανεμιστηρακι νομιζω. δεν με κατάλαβες το συγκεκριμένο μοντέλο ανεμιστήρα της NOCTUA που αναφέρω στην υπογραφή μου έχει 10 χρόνια εγγύηση βρήκα μέσα από την εταιρεία τρόπο επέκτασης της πρακτικά σε Lifetime όσο για τους ανθρώπους στο Youtube που έχω εμπιστοσύνη (δεν είναι δύσκολο να τους βρεις φίλε μου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poseidon98 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 9 λεπτά πριν, Noreak είπε Δε ξερω αν μπορεις να κανεις επεκταση της εγγυησης η οχι, αλλα αν μπορεις να εχεις 10 χρονια εγγυηση out of the box παλι προτιμοτερο ειναι. Δεν ειμαι υπερ η κατα καποιας εταιρειας, ποσταρε τα ατομα που εμπιστευεσαι να παρουμε και αλλες γνωμες ωστε να εχουμε καλυτερη αποψη. Τα bionix μαλλον κανουν περισσοτερο θορυβο.Στα reviews που ποσταρα εχει και ηχητικα απο καθε ανεμιστηρακι νομιζω. Εγώ έχω τα bionix κάνουν πολυ λιγότερο θόρυβο απο αυτα που πρότεινες πιο πάνω στο λέω εγω αστα τα reviews . Ειναι πολυ δυνατα δεν χρειάζεται να τα έχεις στο 100% που και πάλη δεν σε ξεκουφαίνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Noreak Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, ikorolis είπε δεν με κατάλαβες το συγκεκριμένο μοντέλο ανεμιστήρα της NOCTUA που αναφέρω στην υπογραφή μου έχει 10 χρόνια εγγύηση βρήκα μέσα από την εταιρεία τρόπο επέκτασης της πρακτικά σε Lifetime όσο για τους ανθρώπους στο Youtube που έχω εμπιστοσύνη (δεν είναι δύσκολο να τους βρεις φίλε μου) Σορυ κιολας αλλα που ειναι το δυσκολο να ποσταρεις τους youtubers που παρακολουθεις?Γιατι πρεπει να καθομαι να μαντευω ενω μπορεις πολυ ευκολα να λυσεις την απορια μου και να βοηθησεις και αλλους?Το συγκεκριμενο μοντελο noctua που εχεις ακομα και στο site της Noctua λεει 6 χρονια. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2020 από Noreak Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 16 λεπτά πριν, Noreak είπε Σορυ κιολας αλλα που ειναι το δυσκολο να ποσταρεις τους youtubers που παρακολουθεις?Γιατι πρεπει να καθομαι να μαντευω ενω μπορεις πολυ ευκολα να λυσεις την απορια μου και να βοηθησεις και αλλους?Το συγκεκριμενο μοντελο noctua που εχεις ακομα και στο site της Noctua λεει 6 χρονια. εμένα φίλε μου το συγκεκριμένο μοντέλο ανεμιστήρων όταν έκανα την καταχώρηση του προιόντος και εγγύηση μου έβγαλε 10 χρόνια εγγύηση (εννοείται με σκαναρισμένη την απόδειξη αγοράς τους) μετά την επέκταση έγινε "Lifetime" όσο για τους "Youtubers" είναι εύκολο να τους βρεις τέλος πάντων επειδή είμαι στην δουλειά όταν πάω σπίτι αν είναι θα ανεβάσω μερικά links από youtubers που αφορούν Hardware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxnt Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Θα κατσω το βραδυ να δω τα reviews. Ηδη εχω αρχισει να τεινω προς bionix για 2 μπροστα. Και οροφη θα βαλω το 1000 αρι που εχω μπροστα τωρα στη θεση που χω το 500αρι και το 500αρι πανω απ τις ραμ μιας κ το χω. Αν υπαρχει και αλλη προταση αποκλειστικα high pressure κ οσο το δυνατον πιο αθορυβο, ευπροσδεκτη. Ευχαριστώ παιδες για τις πληροφοριες! Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2020 από alxnt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Noreak Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, ikorolis είπε εμένα φίλε μου το συγκεκριμένο μοντέλο ανεμιστήρων όταν έκανα την καταχώρηση του προιόντος και εγγύηση μου έβγαλε 10 χρόνια εγγύηση (εννοείται με σκαναρισμένη την απόδειξη αγοράς τους) μετά την επέκταση έγινε "Lifetime" όσο για τους "Youtubers" είναι εύκολο να τους βρεις τέλος πάντων επειδή είμαι στην δουλειά όταν πάω σπίτι αν είναι θα ανεβάσω μερικά links από youtubers που αφορούν Hardware. Εγω αναφερω αυτα που βλεπω στα site των εταιρειων, το τι συμβαινει αν καταχωρησεις το προιον δε γνωριζω, παντως στο site της Noctua δεν βρηκα να αναφερει κατι για επεκταση εγγυησης.Ισως δεν ισχυει πλεον.Το σιγουρο με τα τωρινα δεδομενα ειναι 6 χρονια Noctua, 10 χρονια Arctic. 16 λεπτά πριν, alxnt είπε Θα κατσω το βραδυ να δω τα reviews. Ηδη εχω αρχισει να τεινω προς bionix για 2 μπροστα. Και οροφη θα βαλω το 1000 αρι που εχω μπροστα τωρα στη θεση που χω το 500αρι και το 500αρι πανω απ τις ραμ μιας κ το χω. Αν υπαρχει και αλλη προταση αποκλειστικα high pressure κ οσο το δυνατον πιο αθορυβο, ευπροσδεκτη. Ευχαριστώ παιδες για τις πληροφοριες! Παρε ακομα ενα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxnt Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μια ερωτηση ακομα. Στα τεχνικα χαρακτηριστικά του bionix λεει στατική πιεση 2,75 (mm/H2O) ενω στο silent wings 3 λεει 3.37. Θεωρητικά ειναι μεγαλη διαφορα. Μηπως το silent wings κανει περισσοτερο για την περιπτωση μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα