neosstoforum Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Αποστολή από Τσεχία. https://www.banggood.com/Teclast-M30-X27-10-Core-4G-RAM-128G-ROM-10_1-inch-2_5K-Screen-Android-8_0-OS-4G-Phablet-Tablet-PC-p-1542562.html Από 142.61€ στο AliExpress χωρίς τα έξοδα του τελωνείου που πιθανόν θα προκύψουν. https://www.aliexpress.com/item/4000067365785.html Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2020 από neosstoforum 1 1
ababapanos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 πριν 3 χρονια ειχα παρει ενα teclast tablet και ηταν πιο αργο απο την καθυστερηση . Ελπιζω αυτα να ειναι βελτιωμένα 1
elpenor Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Ο μικρός έσπασε το tablet της συζύγου μου και θέλω να πάρω ένα καινούργιο. Η χρήση είναι κυρίως internet και township. Με έχει βάλει σε σκέψεις αυτή η προσφορά λόγω των καλών spec, της μεγάλης ανάλυσης και της πολύ χαμηλής τιμής. Είμαι σε μεγάλο δίλημμα γιατί από τη μία είναι σημαντική συσκευή και αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω από την άλλη φοβάμαι ;ότι και ακριβό να πάρω θα το σπάσει ξανά ο μικρός. Πριν κοιτούσα το Lenovo Tab M10 FHD Plus. Γνωρίζει κάποιος αν θα υπάρχει αισθητή διαφορά στην αντοχή, την ανταπόκριση του touch, τον ήχο και το λειτουργικό; Ποιες είναι οι μεγάλες τους διαφορές; Έχει κάποιος να κάνει κάποια άλλη πρόταση για tablet με κόστος ανάμεσα σε αυτά τα δύο; Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2020 από elpenor
seventh_son Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Η αλήθεια είναι ότι και εγώ είχα πάρει ένα άλλο κινέζικο (Ainol νομίζω λεγόταν) που στα specs ήταν οκ, κατασκευή οκ αλλά έκανε τα MLS να φαίνονται τούμπανα. Δε ξέρω τι ρόλο βαράει το Teclast.
Heimdall7 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 10 λεπτά πριν, elpenor είπε Ο μικρός έσπασε το tablet της συζύγου μου και θέλω να πάρω ένα καινούργιο. Η χρήση είναι κυρίως internet και township. Με έχει βάλει σε σκέψεις αυτή η προσφορά λόγω των καλών spec, της μεγάλης ανάλυσης και της πολύ χαμηλής τιμής. Είμαι σε μεγάλο δίλημμα γιατί από τη μία είναι σημαντική συσκευή και αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω από την άλλη φοβάμαι ;ότι και ακριβό να πάρω θα το σπάσει ξανά ο μικρός. Πριν κοιτούσα το Lenovo Tab M10 FHD Plus. Γνωρίζει κάποιος αν θα υπάρχει αισθητή διαφορά στην αντοχή, την ανταπόκριση του touch, τον ήχο και το λειτουργικό; Ποιες είναι οι μεγάλες τους διαφορές; Έχει κάποιος να κάνει κάποια άλλη πρόταση για tablet με κόστος ανάμεσα σε αυτά τα δύο; Μακριά από Teclast...άμα θέλεις να πας σε κινέζια κοίτα alldocube. 3
soundkeeper Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Απέκτησα ένα Τ8 πρόσφατα για τον μικρό μου και έχω να πω ότι είναι εξαιρετικό . Ότι παιχνίδι έχει βάλει το πάει μια χαρά , χωρίς κολλήματα . Επίσης να πω ότι οι εγκαταστάσεις των παιχνιδιών αν και κάποια αγγίζουν το 1.5 γίγα τις κάνει αστραπιαία . Οθόνη πολύ φωτεινή και εξαιρετικής ευκρίνειας , καθώς επίσης πολύ ποιοτική κατασκευή γενικά . Αυτά . 1
Greg9 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Heimdall7 είπε Μακριά από Teclast...άμα θέλεις να πας σε κινέζια κοίτα alldocube. Πράγματι, επειδή έχω το M89 2 χρόνια τώρα, αν και δουλεύει κανονικά ως τώρα, παρατήρησα: -αν το αφήσω ενεργοποιημένο με σβηστη οθονη, μετα απο ωρες μπορει να κλεισει και να αναγκαστω να το ανοιξω με vol + & power button. Επισης αν το φορτίζω κλειστό, καμιά φορά κολλάει στην αναγνώριση φόρτισης και πρεπει να το ανοίξω πρώτα για να την αναγνωρισει - πέρα απο ενα fix update για το wifi που ειχε θεμα out of the box, μηδενική υποστήριξη απο την εταιρεία. Κολλημένο σε android 7 από όταν βγήκε - οθόνη υπερβολικά φωτεινή, ακόμα και στη πιο χαμηλή στάθμη. - πολύ αδύναμο WiFi Τουλάχιστον δεν τρώει κολλήματα και έχει καλή οθόνη για καμιά ταινιούλα η κανα βιβλιαρακι που είναι και η χρήση του. Εν αντιθέσει με τα κινητά, τα κινέζικα ταμπλετ είναι αρκετά λαχείο. Με πολλούς να έχουν πρόβλημα ακόμα και με κατά τη παραλαβή. Παρά τα specs του, το συγκεκριμένο έχει πολύ ακαλαίσθητη και δύσχρηστη περιφέρεια, ανεξάρτητα της διαφημιζόμενης οθόνης του. Προσωπικά, αν και με προειδοποίησαν εξ αρχής, ποτέ ξανά teclast. Θα κοιτούσα κάτι σε alldocube (πχ iplay20) ή ακομα και σε chuwi. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2020 από Greg9 2
dess Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Teclast tablet που είχα χάλασε η μπαταρία (φούσκωσε) με πολύ προσεκτική και ελάχιστη χρήση. Παιδιά αν σας χαλάσει ή σας έρθει χαλασμένο (DOA) τι θα κάνετε? Διαβάστε καλά τους όρους της εγγύησης! (Ποια εγγύηση, λέμε τώρα). **σχετικά off topic - αλλά χρήσιμο για τους πιθανούς αγοραστές..** Προσωπικά, ποτέ ξανά αγορά από Banggood! Μου ήρθε ένα προϊόν αξίας 149 δολαρίων χαλασμένο (DOA) και οι τύποι είναι τραγικοί! Το αγόρασα από Ισπανική αποθήκη του Banggood και το παρέλαβα χαλασμένο. Μετά από μέιλ και ξανα-μέιλ για την επιστροφή χρημάτων (refund) μία μου λένε να πάω το φτιάξω σε τοπικό μαγαζί επισκευών (Ελλάδα), και να μου επιστρέψουν αν κρίνουν λογικό το ποσό της επισκευής σαν refund! Μετά μου λένε να το στείλω στην Κίνα! (με ακριβά ταχυδρομικά έξοδα, ενώ το αγόρασα από Ισπανία). Δηλαδή προσοχή! αν σας τύχει στραβή δεν βγάζετε άκρη! Επίσης πολύ σημαντικό. Καταγγέλλω ότι οι κριτικές του Banggood είναι εντελώς ψεύτικες! Απλά κόβουν τις κριτικές κάτω από τρία αστεράκια! Μέτα την πολύ κακή εμπειρία με το Banggood, τους έστειλα μια κακή κριτική (τεκμηριωμένη), για το προϊόν και τις υπηρεσίες τους. Εννοείται πως η κριτική μου, δεν φάνηκε ποτέ στη λίστα με τις κριτικές! συγνώμη και πάλι για το off topic, προσφορά ναι, φτηνότερο ναι, αλλά έχει εγγύηση ? με ποιους όρους ?? Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2020 από dess 3 2 1
imvrios Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Alldocube δε προτείνω προσωπικά. Είχα πάρει tablet τους, ολοκαίνουργιο μοντέλο, έζησε ένα χρόνο μέσα στον οποίο δε πήρε έστω ένα security update. Και πέθανε από φουσκωμένη μπαταρία. 1 2
alan boy Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Πιο μοντέλο ήταν; από τα καινούργια Alldocube i20;
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Ακόμα και το i20 pro έχει τόσο σάπιο επεξεργαστή... Γι αυτό οι τιμές είναι αυτές που είναι.
katsikoula Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 10 ώρες πριν, dess είπε Teclast tablet που είχα χάλασε η μπαταρία (φούσκωσε) με πολύ προσεκτική και ελάχιστη χρήση. Παιδιά αν σας χαλάσει ή σας έρθει χαλασμένο (DOA) τι θα κάνετε? Διαβάστε καλά τους όρους της εγγύησης! (Ποια εγγύηση, λέμε τώρα). **σχετικά off topic - αλλά χρήσιμο για τους πιθανούς αγοραστές..** Προσωπικά, ποτέ ξανά αγορά από Banggood! Μου ήρθε ένα προϊόν αξίας 149 δολαρίων χαλασμένο (DOA) και οι τύποι είναι τραγικοί! Το αγόρασα από Ισπανική αποθήκη του Banggood και το παρέλαβα χαλασμένο. Μετά από μέιλ και ξανα-μέιλ για την επιστροφή χρημάτων (refund) μία μου λένε να πάω το φτιάξω σε τοπικό μαγαζί επισκευών (Ελλάδα), και να μου επιστρέψουν αν κρίνουν λογικό το ποσό της επισκευής σαν refund! Μετά μου λένε να το στείλω στην Κίνα! (με ακριβά ταχυδρομικά έξοδα, ενώ το αγόρασα από Ισπανία). Δηλαδή προσοχή! αν σας τύχει στραβή δεν βγάζετε άκρη! Επίσης πολύ σημαντικό. Καταγγέλλω ότι οι κριτικές του Banggood είναι εντελώς ψεύτικες! Απλά κόβουν τις κριτικές κάτω από τρία αστεράκια! Μέτα την πολύ κακή εμπειρία με το Banggood, τους έστειλα μια κακή κριτική (τεκμηριωμένη), για το προϊόν και τις υπηρεσίες τους. Εννοείται πως η κριτική μου, δεν φάνηκε ποτέ στη λίστα με τις κριτικές! συγνώμη και πάλι για το off topic, προσφορά ναι, φτηνότερο ναι, αλλά έχει εγγύηση ? με ποιους όρους ?? Επιβεβαιώνω ότι μόνο οι κριτικές 4+ αστεριων περνάνε στο Banggood. Κάποιοι βέβαια επειδή το έχουν καταλάβει γράφουν αρνητική κριτική και βάζουν 4 ή 5 αστέρια. Όσον αφορά την εγγύηση και εγώ πιστεύω ότι το πήρες και τέλος. Εγγύηση στη πράξη δυστυχώς δεν δίνει τουλάχιστον το Banggood. 3
Greg9 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Εν αντιθέσει με τα κινητά, τα κινέζικα τάμπλετ είναι όντως η απόλυτη λοταρία. Και σίγουρα δεν αξίζει να δώσεις πάνω από 100. Το μόνο σίγουρο. 9 ώρες πριν, Physics_Rulez είπε Ακόμα και το i20 pro έχει τόσο σάπιο επεξεργαστή... Γι αυτό οι τιμές είναι αυτές που είναι. Για καμιά τανία ή κανα βιβλίο κομπλέ είναι. Τώρα αμα θες να κάνεις και άλλα παίζεται. Παραδόξως έχει καλή οθόνη πάντως.
cgioris Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Κάποιοι εδώ μέσα κάνουνε business με τα Κινεζομάγαζα ή απλά στάθηκαν τυχεροί και δεν τους χάλασε κάτι. Πολύ σωστά λένε τα παιδιά, αν διαβάσετε τους όρους της εγγύησης θα δείτε ότι ΔΕΝ υπάρχει εγγύηση καμία. Την έχω πάθει και εγώ. Λίγο αν δείτε τα reviews των προϊόντων, θα δείτε πως ό,τι πουλάει, τα πάντα έχουν κριτικές από 4.5 και πάνω. Δηλαδή καλύτερα να αγοράσεις από Banggood και όχι από Amazon, θα τρελαθούμε τελείως δηλαδή. Σχόλια από κάποιους ότι τους χάλασε το κινητό και είχαν το τέλειο service από το Banggood είναι στην πλειοψηφεία τους το λιγότερο ψέματα και κακοπροαίρετα. Η μόνη λύση, είναι να παλεύεις με το PayPal, το οποίο όμως απλά θα ακολουθήσει τους όρους του μαγαζιού και το πιο πιθανό είναι να μη δικαιώσει τον καταναλωτή. Καλή τύχη στους αγοραστες ηλεκτρονικών από Κίνα. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα