Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι Xbox Insider θα έχουν την ευκαιρία να δουν από σήμερα στα Xbox One τους το νέο περιβάλλον χρήστη (UI) που δημιούργησε η Microsoft.

Στην κυκλοφορία δίνει από σήμερα η Microsoft το νέο περιβάλλον χρήστη της το οποίο και αναμένεται να ενοποιήσει την εμφάνιση του Xbox σε όλες τις πλατφόρμες -Xbox One, Xbox Series X, PC και mobile συσκευές. Το νέο περιβάλλον είναι διαθέσιμο μόνο στα μέλη του προγράμματος Xbox Insider προκειμένου να το εγκαταστήσουν στα Xbox One τους. Κατά την τρέχουσα δοκιμαστική περίοδο, η Microsoft θα συλλέγει δεδομένα, ώστε να προβεί στις κατάλληλες διορθώσεις πριν το επίσημο λανσάρισμα.

3725441-1518257530-XboxS.jpg.a918fba48bcfaaf43efa2a0529e930ea.jpg

Xbox-Series-X-Guide.jpg.2914b93710e414c9ccd2fb0a69d85d15.jpg Xbox-Series-X-Volume-Slider.jpg.9998840663a733e1075a3b0dad6d3cba.jpg

Το νέο περιβάλλον χρήστη έχει επανασχεδιαστεί σε μεγάλο βαθμό, διαθέτοντας πληθώρα νέων λειτουργιών και στοιχείων. Το όλο design είναι πλέον καθαρότερο, ευκρινέστερο και πιο ευανάγνωστο, κάνοντας την πλοήγηση μεταξύ των μενού πιο ευχάριστη (στο δε Xbox Series X, θα είναι ακόμα ταχύτερη). Ειδοποιήσεις και μηνύματα εμφανίζονται πλέον όλα μαζί, party και chat έχουν συμπτυχθεί σε μία επιλογή, ενώ δίνεται έμφαση στις δραστηριότητες των φίλων του χρήστη. Σημαντικές αλλαγές παρατηρούνται και στο Microsoft Store (έχουμε αναφερθεί σε αυτές προ καιρού).

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Αυτό είναι πλέον διαθέσιμο σε οποιαδήποτε από τις 3 επιλογές xbox insider?

Σε Alpha που είμαι κατέβηκε ήδη. Έχει ασχοληθεί πάρα πολύ με το UI η Ms. (ως θετικό το αναφέρω). Σειρά παίρνει και το shop...
Και επίσης να υπενθυμίσω (ή να ενημερώσω) ότι όλο το UI γίνεται Ελληνικό σιγά σιγά ενώ η βιβλιοθήκη των παιχνιδιών είναι σχεδόν έτοιμη και είναι μέρα με τη νύχτα από την αντίστοιχη της Sony.

*
Επειδή με ρώτησαν για την πρόσβαση σε Alpha, δείτε εδώ https://news.xbox.com/en-us/2020/05/19/alpha-and-skip-invitations/
Συνοπτικά :
1) Πρέπει να είστε ήδη σε ένα Insider enrollment (π.χ. Beta-Omega)
2) Κάποια στιγμή που δημιουργούνται "θέσεις" ανεβαίνει στο insider hub ένα ερωτηματολόγιο του τύπου "Joining new rings."
3) Η MS χρησιμοποιεί μια "curated formula" να επιλέξει το πότε και το σε ποιους θα εμφανιστεί το ερωτηματολόγιο.

4) Αν σας το εμφανιστεί είστε στον "προθάλαμο" από όπου θα γίνει η τελική επιλογή.
5) Συμπληρώνετε και περιμένετε.
6) Η Ms θα στείλει invitation μέσω Xbox Live (στην κονσόλα σας δλδ, όχι email ούτε τπτ άλλο) αν τελικά σας επιλέξει.
7) Η "curated formula" όπως την αποκαλούν θα επιλέξει πότε θα δοθεί η δυνατότητα για νέο Alpa & Alpha Skip Ahead enrolement.

Επεξ/σία από NewGascp
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, NewGascp είπε

Σε Alpha που είμαι κατέβηκε ήδη. Έχει ασχοληθεί πάρα πολύ με το UI η Ms. (ως θετικό το αναφέρω). Σειρά παίρνει και το shop...
Και επίσης να υπενθυμίσω (ή να ενημερώσω) ότι όλο το UI γίνεται Ελληνικό σιγά σιγά ενώ η βιβλιοθήκη των παιχνιδιών είναι σχεδόν έτοιμη και είναι μέρα με τη νύχτα από την αντίστοιχη της Sony.

δεν με ενδιαφερει για τη σονυ ρε ανθρωπε τι το πεταξες αυτο τωρα; για την νιτεντο εχεις κατι να πεις να εχουμε μια εικονα;

Δημοσ.

Ρε παιδια εγω ειμαι σε αυτο το Preview Omega αλλα δεν εχω τιποτα νεο ουτε updates

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, NamelessDead είπε

Ρε παιδια εγω ειμαι σε αυτο το Preview Omega αλλα δεν εχω τιποτα νεο ουτε updates

Ούτε εγώ σε omega έχω μέχρι στιγμής update.

Δημοσ.

Πολύ ευχαριστημένος με το Xbox γενικά και την υποστηρίζουν φουλ η εταιρεία με updates κλπ. Αντε μήπως βάλουν και την ελληνική γλώσσα κάποια στιγμή 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την έχουν βάλει ήδη.

Απλά πρέπει να είσαι στο πρόγραμμα insider για να την βάλεις προς το παρόν.

Επεξ/σία από Paragontas-x

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...