Gilmaru Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δεν με νοιάζει η αισθητική, σχετική ασφάλεια να υπάρχει γιατί μ' αρέσει να περπατάω. Κατά τ' άλλα ας φορούν και σανδάλια με κάλτσα άμα θέλουν. Ότι αρέσει στον καθένα. 2
mxpert Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Αν κοιτάξεις Περιστέρι, κοίτα την περιοχή μεταξύ των οδών Θηβών, Παναγή Τσαλδάρη, Κωνσταντινουπόλεως μέχρι Μπουρνάζι... (οι περισσότερες οδοί είναι ονόματα αρχαίων: Αριστοτέλους, Σωκράτους, κλπ) ...την περιοχή δηλαδή βόρεια των εργατικών πολυκατοικιων που βλέπεις από το δημαρχείο. Είναι μακράν η πιο αραιοκατοικημένη, ρυμοτομημένη, καθαρή και ήσυχη περιοχή ΑΚΡΙΒΩΣ δίπλα στο κέντρο. Κατόπιν, κοιτάς προς Ανθούπολη...
Vkngs Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε Καλα ειναι και στο Αιγαλεω! Συγκεκριμενα επι της οδου Κυπαρισσιας! Πω ρε φιλε τι ειπες τωρα...εμενα για χρονια στην Σαλαμινος που συναντιεται με Κυπαρισσιας. Τι τρομερη γειτονια.. Δεντρα ανοιχτα τα σπιτια χωρις μεγαλες πολυκατοικίες....Τρομερη γειτονια! Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2020 από Vkngs 2
G.bar Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Μια χαρά είναι και στο Αιγάλεω και στο Περιστερι και στον Κορυδαλο, αμα βρείς και καλό σπίτι είσαι κομπλε. Και αγορά έχουν, και μετρό έχουν και τα πάντα. Δεν είναι Μενίδι, Ζεφύρι, που κακά τα ψέμματα αν δεν έχεις μεγαλώσει εκεί, ...ζορίζεσαι λίγο.
TsoliasGR Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Gilmaru είπε Δεν με νοιάζει η αισθητική, σχετική ασφάλεια να υπάρχει γιατί μ' αρέσει να περπατάω. Κατά τ' άλλα ας φορούν και σανδάλια με κάλτσα άμα θέλουν. Ότι αρέσει στον καθένα. Έλα Νέο Κόσμο.Δεν σε πειράζει κανείς αν δεν πειράξεις.Απλά είναι δύσκολο να βρεις σπίτι.Και έχει και πράσινο και έχει και 2 φοβερά σουβλατζ'ιδικα και 2 καλές πιτσαρίες και καφετέριες κτλπ.Και σχετικά μικ΄ρή περιοχή Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2020 από TsoliasGR
gippas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 19 λεπτά πριν, TsoliasGR είπε Έλα Νέο Κόσμο.Δεν σε πειράζει κανείς αν δεν πειράξεις.Απλά είναι δύσκολο να βρεις σπίτι.Και έχει και πράσινο και έχει και 2 φοβερά σουβλατζ'ιδικα και 2 καλές πιτσαρίες και καφετέριες κτλπ.Και σχετικά μικ΄ρή περιοχή Και πανάκριβα ενοίκια 1
basilis_k6 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, Vkngs είπε Πω ρε φιλε τι ειπες τωρα...εμενα για χρονια στην Σαλαμινος που συναντιεται με Κυπαρισσιας. Τι τρομερη γειτονια.. Δεντρα ανοιχτα τα σπιτια χωρις μεγαλες πολυκατοικίες....Τρομερη γειτονια! Ιεραπολη. Εκει τωρα με 330 νοικιαζεις 35τμ αν εισαι τυχερος.
Salvation81 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, TsoliasGR είπε Έλα Νέο Κόσμο.Δεν σε πειράζει κανείς αν δεν πειράξεις.Απλά είναι δύσκολο να βρεις σπίτι.Και έχει και πράσινο και έχει και 2 φοβερά σουβλατζ'ιδικα και 2 καλές πιτσαρίες και καφετέριες κτλπ.Και σχετικά μικ΄ρή περιοχή Μαλλον δεν βλεπεις ποσα αυτοκινητα κλεβουν σε αυτες τις περιοχες καθημερινα, της ποπης γινεται.
NickTG Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Με αυτά που διαβάζω πάντως απορώ πως έχω επιβιώσει τόσα χρόνια στα δυτικά και μάλιστα Ασπρόπυργο. Άσε που κυκλοφορούσα και μετά τις 8 το βράδυ. Οριακά έχω γλιτώσει! 1
AntiCambeR Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 18 ώρες πριν, Salvation81 είπε Ασχετα με το τι ακους εδω μεσα πιο πυκνοκατοικημενες περιοχες απο το κεντρο ΔΕΝ υπαρχουν στην Αττικη. Ανω Χαιδαρι οπως αναφερθηκε ειναι καλα, βεβαια ειναι καλα γιατι το 90% οσων ειναι χτισμενα κοντα στο βουνο ηταν εκτος σχεδιου (αθανατη Ελλαδα, επαιρνε ο αλλος ενα οικοπεδο που δεν μπορουσε κανονικα να χτισει και Τσουπ βλεπεις κατι σπιταρωνες και λες πως τις εχτισαν εδω πανω - ασχετο αλλα κομικοτραγικο για καποιον που εχει μεγαλωσει σε αυτα τα μερη οπως εγω). Το κλασσικο χαιδαρι ειναι αρκετα πυκνοκατοικημενο και κατεμε δεν προσφερει κατι σε οποιον μενει εκει. Το ιδιο θα ισχυε και στην Πετρουπολη αν δεν εμεναν πολλοι ρομα ακομα και ψηλα (κοντα στο Τερρα Πετρα) οποτε κατεμε η Πετρουπολη την εχει δει καπως ενω πρακτικα δεν προσφερει τιποτα (το να κατεβεις την Πετρουπολεως δε σε ωρα αιχμης ειναι αστα να πανε). Κορυδαλλος ναι πιο πυκνοκατοικημενος σε σχεση με Περιστερι, Χαιδαρι και Πετρουπολη και παλι γινεται του γυφτου το καγκελο εκει, ειδικα αν πας στην πλατεια ελευθεριας το βραδυ θα δεις καποιους τυπους μεσα σε Golf να δινουν σακουλακια με ασπρη σκονη (αληθινη ιστορια). Νικαια μια απο τα ιδια, γενικα δεν θα πηγαινα ποτε σε αυτες τις 2 περιοχες. Περιστερι οπως αναφερθηκε εχει καλες και κακες περιοχες, καλες περιοχες ειναι πχ γυρω στο Δημαρχειο, στο μετρο Κηπουπολεως, γυρω στο μπουρναζι. Βεβαια γυφτοι και πακιστανοι υπαρχουν και εκει (παλι καλα ρομα οχι) αλλα σαν περιοχη ειναι αραιοκατοικημενη σχετικα με τις αλλες. Απλα λογο μεγαλης απλας υπαρχει περισσοτερος κοσμος. Εγω θα ελεγα να γυρισεις τα μερη μονος σου ενα βραδυ (με φιλους εννοω), θεωρω πως Κορυδαλλο και Νικαια θα τα αποκλεισεις αμεσως. Νέα Ζωή Περιστέρι πως είναι η κατάσταση;
Salvation81 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, NickTG είπε Με αυτά που διαβάζω πάντως απορώ πως έχω επιβιώσει τόσα χρόνια στα δυτικά και μάλιστα Ασπρόπυργο. Άσε που κυκλοφορούσα και μετά τις 8 το βράδυ. Οριακά έχω γλιτώσει! Μια πρωην μου ηταν απο Ασπροπυργο, οχι εκει που ειναι οι ραγες (που τα πραγματα τα λες καπως "νορμαλ"), αλλα λιγο πιο ψηλα. Δεν θα σχολιασω τις ποσες διαφορετικες φυλες εχετε εκει, το οτι οι δρομοι ειναι λες και εισαστε στην Λιβυη ουτε πως η πρωην μου ακουγε πυκνα συχνα πυροβολισμους και ηθελε να φυγει απο εκει (μεχρι και ελευσινα σκεφτοταν να παει αφου την θεωρουσε καλυτερη σαν περιοχη), μου αρκει που 2 φορες που πηγα να την παρω και παρκαρα μπροστα στο σπιτι της ηρθε διπλα περιπολικο, κατεβηκαν 2 τυποι με οπλα και με ρωτησαν αν το αυτοκινητο ειναι δικο μου (εννοειται με ειχαν να περιμενω ενω εδωσαν τις πινακιδες μου στο κεντρο για επιβεβαιωση, μαλλον αδεια και διπλωμα δεν το εχουν ακουστα εκει). Σορρυ αλλα Ασπροπυργο δεν θα προτεινα σε κανεναν να μεινει, ποτε. 4 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Νέα Ζωή Περιστέρι πως είναι η κατάσταση; Απομακρυσμενη σχετικα περιοχη, δεν εχω ακουσει πολλα (ουτε κακα ουτε καλα) αλλα οσες φορες εχω παει βραδυ προς τα εκει για διαφορους λογους δεν βλεπεις ψυχη πουθενα.
NickTG Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 53 minutes ago, Salvation81 said: Μια πρωην μου ηταν απο Ασπροπυργο, οχι εκει που ειναι οι ραγες (που τα πραγματα τα λες καπως "νορμαλ"), αλλα λιγο πιο ψηλα. Δεν θα σχολιασω τις ποσες διαφορετικες φυλες εχετε εκει, το οτι οι δρομοι ειναι λες και εισαστε στην Λιβυη ουτε πως η πρωην μου ακουγε πυκνα συχνα πυροβολισμους και ηθελε να φυγει απο εκει (μεχρι και ελευσινα σκεφτοταν να παει αφου την θεωρουσε καλυτερη σαν περιοχη), μου αρκει που 2 φορες που πηγα να την παρω και παρκαρα μπροστα στο σπιτι της ηρθε διπλα περιπολικο, κατεβηκαν 2 τυποι με οπλα και με ρωτησαν αν το αυτοκινητο ειναι δικο μου (εννοειται με ειχαν να περιμενω ενω εδωσαν τις πινακιδες μου στο κεντρο για επιβεβαιωση, μαλλον αδεια και διπλωμα δεν το εχουν ακουστα εκει). Σορρυ αλλα Ασπροπυργο δεν θα προτεινα σε κανεναν να μεινει, ποτε. Απομακρυσμενη σχετικα περιοχη, δεν εχω ακουσει πολλα (ουτε κακα ουτε καλα) αλλα οσες φορες εχω παει βραδυ προς τα εκει για διαφορους λογους δεν βλεπεις ψυχη πουθενα. Ούτε εγώ θα πρότεινα σε κανέναν να μείνει και η Ελευσίνα γενικά είναι όντως καλύτερη περιοχή. Αυτό όμως από το κινδυνεύεις μετά τις 8 ή ότι γενικά σε σταματάνε και σου παίρνουν τα πράγματα και το αυτοκίνητο απέχει ελαφρώς. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2020 από NickTG
makisperama Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, mxpert είπε Αν κοιτάξεις Περιστέρι, κοίτα την περιοχή μεταξύ των οδών Θηβών, Παναγή Τσαλδάρη, Κωνσταντινουπόλεως μέχρι Μπουρνάζι... (οι περισσότερες οδοί είναι ονόματα αρχαίων: Αριστοτέλους, Σωκράτους, κλπ) ...την περιοχή δηλαδή βόρεια των εργατικών πολυκατοικιων που βλέπεις από το δημαρχείο. Είναι μακράν η πιο αραιοκατοικημένη, ρυμοτομημένη, καθαρή και ήσυχη περιοχή ΑΚΡΙΒΩΣ δίπλα στο κέντρο. Κατόπιν, κοιτάς προς Ανθούπολη... Ανθούπολη μένω φίλε 9 χρόνια.. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.... Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2020 από makisperama
angelakc Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Στις 26/8/2020 στις 9:25 ΜΜ, makisperama είπε Ήμουν κάτοικος 20 χρόνια Πέραμα.. Δεν το συζητάω μην φτάσεις τόσο δυτικά στο Πέραμα.. Τα τελευταία 9 χρόνια μένω περιστέρι... Άλλη ποιότητα ζωής έχεις τα πάντα στο Περιστέρι.. Εγώ προσωπικά σχεδόν όλες τις δουλειές στο Περιστέρι τις κάνω με τα πόδια.... Εγω στην θέση σου θα κοίταγα περιστέρι μετά Χαϊδάρι μετά Αιγάλεω... Το μόνο μείον στο Περιστέρι αυτήν την στιγμή δεν βρίσκεις σπίτι να νοικιάσεις ούτε με αίτηση.. Και άμα βρεις είναι πανάκριβα... Καλημέρα! Επειδή ενδιαφέρομαι να αγορασω ενα μικρο διαμέρισμα στο Περιστερι. Μπορεις να μου προτείνεις σε ποιες γειτονιές να κοιτάξω; Επειδη βλεπω ειναι αρκετες και δεν εχω ιδεα...Κέντρο, Τσαλαβουτα, Λοφος αξιωματικών, Νεα ζωη, Ανθουπολη κοκ
giannis2429 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Δημοσ. 15 Μαΐου 2021 Πετρούπολη (ειδικά πάνω από την πλατεία) εκτός από καγκουρες δεν έχει ούτε ρομα ούτε τίποτα, τουλάχιστον τα τελευταία 6 χρόνια που μένω εκεί δεν έχω αντιληφθεί κάτι. Γενικά είναι αξιοπρεπέστατη περιοχή. Όσο για την κίνηση στην Πετρουπόλεως δεν παίζει θέμα καθώς κατεβαίνεις Θηβών από την παράλληλη που είναι η Ρωμυλίας σε 5 λεπτά. Το θέμα είναι ότι τα ενοίκια έχουν φτάσει στον Θεό και εδώ. Και ψηλά και χαμηλά προς ιλιον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα