Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να πω και εγώ που μένω Νίκαια ότι είστε λίγο υπερβολικοί μένω Νίκαια Κορυδαλλό σχεδόν 30 χρόνια και 8 στο Ρεντη ποτέ δεν φοβήθηκα να περπατήσω βράδυ ποτέ δεν μου πούλησαν ναρκωτικά στο δρόμο ποτέ δεν με έκλεψα,ναι δεν είναι Χολαργός άλλα όχι και έτσι. Εχει κόσμο άλλα δεν είναι Αθηνά κέντρο 

• Like 9
  • Thanks 1
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Gilmaru είπε

Θέλω να ρωτήσω όσους έχουν μείνει προς Αγ. Βαρβάρα - Κορυδαλλό - Νίκαια μεριά ποιες είναι οι εντυπώσεις τους γενικά από τις περιοχές αυτές. Ψάχνω σπίτι για ενοίκιο και έχω αρχίσει να σκέφτομαι και αυτές τις περιοχές. Βλέπω γενικά φτηνότερα σπίτια και πλέον οι περιοχές έχουν και Μετρό.

Ρωτάω γιατί κάποιοι γνωστοί μου έχουν κακή εντύπωση γι αυτές για κάποιο λόγο. Δεν έχω πάει προς τα κει ποτέ, αλλά από το google που βλέπω φωτογραφίες δεν φαίνονται άσχημες περιοχές. Είναι γενικά κάτι που πρέπει να ξέρω;

Καλα ειναι και στο Αιγαλεω! Συγκεκριμενα επι της οδου Κυπαρισσιας!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ήμουν κάτοικος 20 χρόνια Πέραμα.. Δεν το συζητάω μην φτάσεις τόσο δυτικά στο Πέραμα.. 

Τα τελευταία 9 χρόνια μένω περιστέρι... Άλλη ποιότητα ζωής έχεις τα πάντα στο Περιστέρι.. Εγώ προσωπικά σχεδόν όλες τις δουλειές στο Περιστέρι τις κάνω με τα πόδια.... 

Εγω στην θέση σου θα κοίταγα περιστέρι μετά Χαϊδάρι μετά Αιγάλεω... 

Το μόνο μείον στο Περιστέρι αυτήν την στιγμή δεν βρίσκεις σπίτι να νοικιάσεις ούτε με αίτηση.. Και άμα βρεις είναι πανάκριβα... 

• Like 1
Δημοσ.

Είναι και η περίοδος που ξεχύνονται οι φοιτητές και τα πιάνουν. Θα περιμένω αν χρειαστεί. Αν και κάτι πετυχαίνω που και που.

Δημοσ.
1 hour ago, AntiCambeR said:

Από τις καλύτερες προς τις χειρότερες:

Το Χαϊδάρι είναι ίσως η καλύτερη περιοχή των Δυτικών Προαστίων, ανεβαίνοντας πιο ψηλά στο Δάσος Χαϊδαρίου είναι πιο ακριβά και πιο ήρεμα.

Πετρούπολη επίσης είναι καλά και όσο ανεβαίνεις την Πετρουπόλεως είναι πιο ακριβά, τέρμα πάνω οι τιμές είναι άπιαστες.

Αιγάλεω από την Ιερά οδό διασταύρωση με την Θηβών έχει κόσμο, κίνηση λόγω του Μετρό, των καταστημάτων και επειδή είναι κεντρικά.Απο την Ιερά οδό και κάτω είναι πιο ήρεμα, το Αιγάλεω έχει αρκετές καφετέριες και πλατείες, επίσης και τα ρακάδικα που έρχεται κόσμος από τις γύρω περιοχές.Οπως και στην οδό Μάρκου Μπότσαρη 1 στενό πρίν την Ιερά οδό ανεβαίνοντας στα δεξιά σου που έχουν ανοίξει καφετέριες και μπάρ.Υπάρχει και το Μπαρουτάδικο,  εκεί καλό είναι να μην πας βράδυ, μόνο με παρέα 4-5 άτομα και αν, κάθε χρόνο όλο και κάτι γίνεται.

Το Περιστέρι είναι τεράστιο, έχει καλές περιοχές αλλά και κακές:

https://el.m.wikipedia.org/wiki/Περιστέρι_Αττικής

Ο Κορυδαλλός νομίζω πως είναι σχετικά πυκνοκατοικημένη περιοχή, έχει την Πλατεία Ελευθερίας με τις καφετέριες που γίνεται χαμός, τουλάχιστον μέχρι να φτιαχτεί εκεί το Μετρό, μάλλον τώρα θα έχουν τελειώσει.Την πλατεία Μέμου και την οδό Ταξιαρχών που βρίσκονται τα περισσότερα καταστήματα.

Η Νίκαια είναι λίγο υποβαθμισμένη σε σχέση με τις προηγούμενες, έχει και τα προσφυγικά.

Το Ίλιον παρόμοια κατάσταση με την Νίκαια, ίσως χειρότερα.

Μετά ακολουθούν Κερατσίνι κλπ.

Από Αιγάλεω κυρίως και κάτω θα δείς μετανάστες και γύφτους.Σε όλες αυτές τις περιοχές η εγκληματικότητα είναι αρκετά μικρή, καλό είναι να αποφεύγεις το βράδυ απομονωμένες περιοχές-στενά σε όλες αυτές τις περιοχές, έχουν γίνει κάποια περιστατικά αλλά σπάνια.

Παντού τα ενοίκια είναι ακριβά, με 250€ βρίσκεις 20-35 τμ η πιο δύσκολα 40-45τμ παλιά χωρίς αλουμίνια κλπ.

Στα 300€ και πάνω κάτι γίνεται, βρίσκεις στα 50-55 τμ ανακαινισμένα.

Για να συγκρινεις Ιλιον με Νικαια μαλλον δεν εχεις παει Ιλιον ή δεν εχεις μεινει εκει ποτε. Καμια σχεση ομως. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Salvation81 είπε

Ασχετα με το τι ακους εδω μεσα πιο πυκνοκατοικημενες περιοχες απο το κεντρο ΔΕΝ υπαρχουν στην Αττικη.

Ανω Χαιδαρι οπως αναφερθηκε ειναι καλα, βεβαια ειναι καλα γιατι το 90% οσων ειναι χτισμενα κοντα στο βουνο ηταν εκτος σχεδιου (αθανατη Ελλαδα, επαιρνε ο αλλος ενα οικοπεδο που δεν μπορουσε κανονικα να χτισει και Τσουπ βλεπεις κατι σπιταρωνες και λες πως τις εχτισαν εδω πανω - ασχετο αλλα κομικοτραγικο για καποιον που εχει μεγαλωσει σε αυτα τα μερη οπως εγω). Το κλασσικο χαιδαρι ειναι αρκετα πυκνοκατοικημενο και κατεμε δεν προσφερει κατι σε οποιον μενει εκει.

Το ιδιο θα ισχυε και στην Πετρουπολη αν δεν εμεναν πολλοι ρομα ακομα και ψηλα (κοντα στο Τερρα Πετρα) οποτε κατεμε η Πετρουπολη την εχει δει καπως ενω πρακτικα δεν προσφερει τιποτα (το να κατεβεις την Πετρουπολεως δε σε ωρα αιχμης ειναι αστα να πανε).

Κορυδαλλος ναι πιο πυκνοκατοικημενος σε σχεση με Περιστερι, Χαιδαρι και Πετρουπολη και παλι γινεται του γυφτου το καγκελο εκει, ειδικα αν πας στην πλατεια ελευθεριας το βραδυ θα δεις καποιους τυπους μεσα σε Golf να δινουν σακουλακια με ασπρη σκονη (αληθινη ιστορια).

Νικαια μια απο τα ιδια, γενικα δεν θα πηγαινα ποτε σε αυτες τις 2 περιοχες.

Περιστερι οπως αναφερθηκε εχει καλες και κακες περιοχες, καλες περιοχες ειναι πχ γυρω στο Δημαρχειο, στο μετρο Κηπουπολεως, γυρω στο μπουρναζι. Βεβαια γυφτοι και πακιστανοι υπαρχουν και εκει (παλι καλα ρομα οχι) αλλα σαν περιοχη ειναι αραιοκατοικημενη σχετικα με τις αλλες. Απλα λογο μεγαλης απλας υπαρχει περισσοτερος κοσμος.

Εγω θα ελεγα να γυρισεις τα μερη μονος σου ενα βραδυ (με φιλους εννοω), θεωρω πως Κορυδαλλο και Νικαια θα τα αποκλεισεις αμεσως.

Λόφο αξιωματικών είναι ήρεμα;

35 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

Καλα ειναι και στο Αιγαλεω! Συγκεκριμενα επι της οδου Κυπαρισσιας!

Το κομμάτι εκεί γύρω είναι καλό, αλλά δεν ενοικιάζονται.

3 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Για να συγκρινεις Ιλιον με Νικαια μαλλον δεν εχεις παει Ιλιον ή δεν εχεις μεινει εκει ποτε. Καμια σχεση ομως. 

Ισως το μόνο σημείο που έκανα λάθος, δέν το έχω γυρίσει.Δεν έχει πολλούς γύφτους εκεί;

Εχεις μείνει εκεί;

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Λόφο αξιωματικών είναι ήρεμα;

Το κομμάτι εκεί γύρω είναι καλό, αλλά δεν ενοικιάζονται.

Ισως το μόνο σημείο που έκανα λάθος, δέν το έχω γυρίσει.Δεν έχει πολλούς γύφτους εκεί;

Εχεις μείνει εκεί;

Γενικα οι περιοχες κοντα στο ποταμι και κοντα στην Λεοφωρο Αθηνων δεν ειναι οτι καλυτερο. Οσο πιο κεντρικα στο περιστερι, τοσο καλυτερα εισαι.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, AntiCambeR said:

Εχεις μείνει εκεί;

Στο μεγαλυτερο μερος του δημου δεν εχει, ειδικα στο κεντρο του. Μηπως το μπερδεψες με Ανω Λιοσια κλπ;

Ιλιον είναι μια ηρεμη οικογενειακη περιοχη, στους περισσότερους δρομους χωρίς μεγαλες πολυκατοικίες, με ευκολια στο παρκαρισμα και το Παρκο Τρίτση διπλα. Εχει την αισθηση γειτονιας, μέχρι και αλανες εχει ακομα. Και στο κεντρο του εχει εξαιρετικη αγορα με πεζόδρομους.

(Δεν ζω πλεον εκει αλλα εκει μεγαλωσα και εζησα μεχρι τα 25 μου περίπου. Συνεχιζω να πηγαινω για βολτα συχνα.)

• Like 2
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Στο μεγαλυτερο μερος του δημου δεν εχει, ειδικα στο κεντρο του. Μηπως το μπερδεψες με Ανω Λιοσια κλπ;

Ιλιον είναι μια ηρεμη οικογενειακη περιοχη, στους περισσότερους δρομους χωρίς μεγαλες πολυκατοικίες, με ευκολια στο παρκαρισμα και το Παρκο Τρίτση διπλα. Εχει την αισθηση γειτονιας, μέχρι και αλανες εχει ακομα. Και στο κεντρο του εχει εξαιρετικη αγορα με πεζόδρομους.

(Δεν ζω πλεον εκει αλλα εκει μεγαλωσα και εζησα μεχρι τα 25 μου περίπου. Συνεχιζω να πηγαινω για βολτα συχνα.)

Βασικα το Ιλιον ειναι ενα "υποβαθμισμενο" Περιστερι, δεν εχει να "δειξει" τιποτα (απο καταστηματα πχ, ναι εχει αρκετα, που ομως κανεις δεν ασχολειται - πχ στον πεζοδρομο του Περιστεριου ερχονται απο παντου) και σιγουρα δεν το λες "καλη" περιοχη. Ναι εχει καλα κομματια (πχ εκει που ηταν παλια το Cookbar διπλα στην εκκλησια) αλλα αυτα ειναι εξαιρεσεις (το παρκο τριτση που αναφερες το βραδυ ειναι γεματο πρεζακια πχ, μπαινεις εκει και φοβασαι την σκια σου - 1 φορα το εκανα και δεν το ξανακανω).

• Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα γενικα οσες φορες περασα απο Μπουρναζι (η κ περιστερι κοντα στο μετρο) σε πιανει μια μπουρναζιλα ρε παιδι μου να το πω.Αλλος κοσμος εκει,χαμηλοτερο βιωτικο επιπεδο δε ξερω που δε κρυβεται.

Πχ κ κρινετε μονοι σας.Σκαω βραδακι σε ενα μακαροναδικο/πιτσαραδικο πουχουν αρκετα γνωστο εκει κ αλυσιδα με αλλα.Δε θυμαμαι ονομα.

Μεγαλο μαγαζι πολλα τραπεζια,καναπεδατα,γενικα εχει πεσει χρημα μεσα δεν ειναι γυραδικο.Κ οι πελατες ναναι με φορμες τις γυαλιστερες με τις ασπρες ριγες κατω σαγιοναρα πανω χουντι με κουκουλα οτι ναναι.Να μιλανε φωναχτα να δειχνουν να τρωνε με τα κινητα στα χερια να κανουν φασαρια.Γενικα τσακωμενοι με την αισθητικη.Αυτο πχ δε θα τοδεις στην υπολοιπη αθηνα.Μονο εκει.Νο οφενς χωρις παρεξηγηση αλλα ηταν κατι που μου κατσε ασχημα.Κ δε μεγαλωσα στο μπακιγχαμ παλας.

Επεξ/σία από magicnumbers
  • Sad 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, magicnumbers είπε

Καλα γενικα οσες φορες περασα απο Μπουρναζι (η κ περιστερι κοντα στο μετρο) σε πιανει μια μπουρναζιλα ρε παιδι μου να το πω.Αλλος κοσμος εκει,χαμηλοτερο βιωτικο επιπεδο δε ξερω που δε κρυβεται.

Πχ κ κρινετε μονοι σας.Σκαω βραδακι σε ενα μακαροναδικο/πιτσαραδικο πουχουν αρκετα γνωστο εκει κ αλυσιδα με αλλα.Δε θυμαμαι ονομα.

Μεγαλο μαγαζι πολλα τραπεζια,καναπεδατα,γενικα εχει πεσει χρημα μεσα δεν ειναι γυραδικο.Κ οι πελατες ναναι με φορμες τις γυαλιστερες με τις ασπρες ριγες κατω σαγιοναρα πανω χουντι με κουκουλα οτι ναναι.Να μιλανε φωναχτα να δειχνουν να τρωνε με τα κινητα στα χερια να κανουν φασαρια.Γενικα τσακωμενοι με την αισθητικη.Αυτο πχ δε θα τοδεις στην υπολοιπη αθηνα.Μονο εκει.Νο οφενς χωρις παρεξηγηση αλλα ηταν κατι που μου κατσε ασχημα.Κ δε μεγαλωσα στο μπακιγχαμ παλας.

Με φορμα σκαω μυτη σε μαγαζια της παραλιακης οπως το Riviera (εδω και 15 χρονια - Vive Mare βεβαια τοτε) και στο Island, δεν καταλαβα, η φορμα κανει τον ανθρωπο; Θελω την ανεση μου και δεν με νοιαζει τι λενε οι τριγυρω περι αισθητικης οπως ειπες και εσυ, απλο ειναι. Τωρα για τις σαγιοναρες προχθες στα Fridays της Γλυφαδα πολλοι φορουσαν σαγιοναρες, τι να κανουμε, δεν μπορεις να πεις του αλλου φυγε επειδη φορας σαγιοναρα.

Το Μπουρναζι βεβαια θα συμφωνησω πως εχει χαλασει εδω και πολλα χρονια, αλλα τι να κανεις, να πεις του αλλου απο τα Λιοσια η το Μενιδι να μην ερθει; Δεν γινεται και κακα τα ψεματα οσοι μεγαλωσαμε στα γυρω μερη και πηγαιναμε στα 16 στο Μπουρναζι πλεον δεν παταμε ποδι εκει οποτε χρειαζονται τον κοσμο απο παντου.

Οσο για την υπολοιπη Αθηνα να αρχισω απο του Γκυζη, να παω μετα Μοναστηρακι, να συνεχισω Kεραμεικο, Κουκακι και ουτω καθεξης που απο την μπιχλα θα επρεπε κατεμε ο κοσμος να φοραει μασκα προ κορονωιου; Αναφερομαι φυσικα στα βραδινα στεκια, την ημερα Μοναστηρακι πχ τρωγεται η κατασταση.

3 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Εσύ μπορεί να βγάζεις 1500€  και να νοικιάζεις στα "υπέροχα" ΒΠ η να σου άφησαν κληρονομιά σπίτι.Για πες μας που μένεις.

Ποιούς βόθρους λες, το τερματίσες.Υπάρχουν διαμερίσματα παλιά αλλά και καινούρια.Εβγαλες κόμπλεξ.

Ο TS όμως δεν έχει τα λεφτά να νοικιάσει με 500-700€, μάλλον με 250-300€.

Βασικα εγω νομιζω πως ειρωνικα τα λεει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Με φορμα σκαω μυτη σε μαγαζια της παραλιακης οπως το Riviera (εδω και 15 χρονια - Vive Mare βεβαια τοτε) και στο Island, δεν καταλαβα, η φορμα κανει τον ανθρωπο; Θελω την ανεση μου και δεν με νοιαζει τι λενε οι τριγυρω περι αισθητικης οπως ειπες και εσυ, απλο ειναι. Τωρα για τις σαγιοναρες προχθες στα Fridays της Γλυφαδα πολλοι φορουσαν σαγιοναρες, τι να κανουμε, δεν μπορεις να πεις του αλλου φυγε επειδη φορας σαγιοναρα.

Το Μπουρναζι βεβαια θα συμφωνησω πως εχει χαλασει εδω και πολλα χρονια, αλλα τι να κανεις, να πεις του αλλου απο τα Λιοσια η το Μενιδι να μην ερθει; Δεν γινεται και κακα τα ψεματα οσοι μεγαλωσαμε στα γυρω μερη και πηγαιναμε στα 16 στο Μπουρναζι πλεον δεν παταμε ποδι εκει οποτε χρειαζονται τον κοσμο απο παντου.

Οσο για την υπολοιπη Αθηνα να αρχισω απο του Γκυζη, να παω μετα Μοναστηρακι, να συνεχισω Kεραμεικο, Κουκακι και ουτω καθεξης που απο την μπιχλα θα επρεπε κατεμε ο κοσμος να φοραει μασκα προ κορονωιου; Αναφερομαι φυσικα στα βραδινα στεκια, την ημερα Μοναστηρακι πχ τρωγεται η κατασταση.

Βασικα εγω νομιζω πως ειρωνικα τα λεει.

Ειναι λεπτη η γραμμη της αισθητικης κ κει εχει καταπατηθει με μπουλντοζα.Μπορεις να ντυθεις με 10 τροπους χαλαρα,εκει διαλεξαν τον 11ο με ρουχα απτον παγκο της λαικης η φιλοπτωχο εκκλησιας.Σκας για φαι σε μαγαζι που σε σερβιρουν πουκαμισατοι με τη φορμα ΕΣ.οκ αλλο ανετος αλλο λετσος.αν δε βλεπεις το λαθος τι να πω.Και δεν ειναι ακριβο ναχεις μια νορμαλ βερμουδα/ενα νορμαλ παντελονι χαλαρο.βρισκεις κ με 15-20ε.Εχει να κανει με τον κυκλο σου την εικονα σου κ τη νοοτροπια γενικα.

Το υπολοιπο κεντρο κ παρακεντρο κ ειδικα Μοναστηρακι ψυρρη κλπ ειναι πραγματικη χωματερη.

Επεξ/σία από magicnumbers
  • Like 3
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, magicnumbers είπε

Ειναι λεπτη η γραμμη της αισθητικης κ κει εχει καταπατηθει με μπουλντοζα.Μπορεις να ντυθεις με 10 τροπους χαλαρα,εκει διαλεξαν τον 11ο με ρουχα απτον παγκο της λαικης η φιλοπτωχο εκκλησιας.Σκας για φαι σε μαγαζι που σε σερβιρουν πουκαμισατοι με τη φορμα ΕΣ.οκ αλλο ανετος αλλο λετσος.αν δε βλεπεις το λαθος τι να πω.Και δεν ειναι ακριβο ναχεις μια νορμαλ βερμουδα/ενα νορμαλ παντελονι χαλαρο.βρισκεις κ με 15-20ε.Εχει να κανει με τον κυκλο σου την εικονα σου κ τη νοοτροπια γενικα.

Το υπολοιπο κεντρο κ παρακεντρο κ ειδικα Μοναστηρακι ψυρρη κλπ ειναι πραγματικη χωματερη.

Κατσε για να καταλαβω, την βερμουδα την βρισκεις καλυτερη απο την φορμα δηλαδη; Οκ....

Οσο για το αλλο σε πληροφορω πως δεν ειναι θεμα χρηματων το τι φοραει ο καθενας, τουλαχιστον οχι στην περιπτωση μου (και δεν ειναι ψωνιστικο, απλα αν και μου αρεσει να ντυνομαι με φορμες τα σκαω πολυ καλα - αλλοι τα σκανε σε τζιν η σε υφασματινα - οπως παλιοτερα εκανα και εγω).

Με λιγα λογια θα το ξαναπω, δεν με αφορα το τι νομιζει καποιος απεναντι μου, ποσο μαλλον οταν 10-20-30-50 λεπτα μετα θα φυγω η θα φυγει και δεν θα τον ξαναδω ποτε μου. Εγω κοιταω την ανεση μου, ως εκει.

ΥΓ: Το ρουχο δεν κανει τον ανθρωπο, ο ανθρωπος κανει το ρουχο. Βλεπω πχ καποιες που φορανε φορμες η κολαν και ειναι πολλες φορες πιο σεξυ απο εκεινες που φορανε μινι και βραδινες τουαλετες πχ. Βεβαια και με μινι καλες θα ηταν αλλα το θεμα ειναι πως οτι και να φοραει καποιος αν μπορει να το υποστηριξει δεν παιζει ρολο τι θα φοραει.

Επεξ/σία από Salvation81
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ειναι σχετικο.Ειναι πολυπαραγοντικο.Ανετες ειναι κ οι πιτζαμες στο σπιτι,δε βγαινεις μαυτες εξω.Ανετα ειναι κ κατι ρουχα πουχω για βαψιμο πασαλειμενα με μπογιες εκει να δεις ανεση.😏

• Like 2
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, magicnumbers είπε

Ειναι σχετικο.Ειναι πολυπαραγοντικο.Ανετες ειναι κ οι πιτζαμες στο σπιτι,δε βγαινεις μαυτες εξω.Ανετα ειναι κ κατι ρουχα πουχω για βαψιμο πασαλειμενα με μπογιες εκει να δεις ανεση.😏

Εχω δει κοσμο να βγαινει με πυτζαμες στο σουπερ μαρκετ, εγω δεν θα το εκανα, εκεινοι ναι (αν γουσταρουν εμενα με αφηνει αδιαφορο).

Και ανθρωπους με ρουχα που εχουν μπογιες εχω δει σε διαφορα καταστηματα (οχι καφετεριες, μπαρ η φαγαδικα ομως).

Οπως και να εχει ο καθενας μπορει να φοραει οτι θελει, παντως ουδεμια σχεση δεν εχει με το κοστος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...