Chrislolos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Έχω μια τηλεόραση Philips περίπου 2 χρόνια(δεν έχω το μοντέλο αλλά αν χρειάζεται μπορώ να το βρω). Τον τελευταίο καιρό όταν την ανοίγω ιφαίνεται το λογότυπο της Philips αλλα στην συνέχεια δεν υπάρχει εικόνα μόνο ήχος. Άλλες φορές δεν φαίνεται ούτε το λογότυπο κατά το άνοιγμα. Όταν ανοίξει όμως αμα πλησιάσω με φακό μπορώ να διακρίνω ότι δείχνει. Τι πρόβλημα μπορεί να έχει και πως μπορεί να επιλυθεί;
mikevchq Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Έχει καεί ο φωτισμός του πανελ ή το κύκλωμα που το τροφοδοτεί με ρεύμα. Αν πιάνουν τα χέρια σου και έχεις υπομονή μπορείς να αλλάξεις τα led μόνος σου. Αν είναι λιγότερο από δύο χρόνια, δες μήπως σε καλύπτει η εγγύηση Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2020 από mikevchq
Chrislolos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 36 λεπτά πριν, mikevchq είπε Έχει καεί ο φωτισμός του πανελ ή το κύκλωμα που το τροφοδοτεί με ρεύμα. Αν πιάνουν τα χέρια σου και έχεις υπομονή μπορείς να αλλάξεις τα led μόνος σου. Αν είναι λιγότερο από δύο χρόνια, δες μήπως σε καλύπτει η εγγύηση Επειδή δεν έχω ασχοληθεί πολύ με τηλεοράσεις (παρόλα αυτά πιστεύω πως πιάνουν τα χέρια μου) υπάρχει κάποιος οδηγός για την αλλαγή και την επιλογή των σωστών Led. Επίσης ποια είναι περίπου η συνολική τιμή των led
mikevchq Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δεν έχω ιδέα για την τιμή αλλά δεν πρέπει να είναι πολύ ακριβά, απλή ταινία led είναι. Αν είσαι τυχερός μπορεί με το μοντέλο να βρεις κανένα video στο youtube με οδηγίες αποσυναρμολόγησης.
Chrislolos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 16 ώρες πριν, mikevchq είπε Δεν έχω ιδέα για την τιμή αλλά δεν πρέπει να είναι πολύ ακριβά, απλή ταινία led είναι. Αν είσαι τυχερός μπορεί με το μοντέλο να βρεις κανένα video στο youtube με οδηγίες αποσυναρμολόγησης. Ευχαριστώ για την βοήθεια φίλε αλλά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμα. Απότι έμαθα έχει ξανά γίνει αλλαγή led ταινίας σε αυτή την τηλεόραση. Αξίζει να γίνει ξανά. Και ποια είναι μια πιθανή αιτία για αυτή την βλάβη;
mikevchq Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Είτε μπήκε κακής ποιότητας ταινία ή έχει κάποιο θέμα το κύκλωμα που την τροφοδοτεί και την καίει. Αν αξίζει να γίνει το κρίνεις εσύ ανάλογα το κόστος και την τηλεόραση.
Chrislolos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 22 λεπτά πριν, mikevchq είπε Είτε μπήκε κακής ποιότητας ταινία ή έχει κάποιο θέμα το κύκλωμα που την τροφοδοτεί και την καίει. Αν αξίζει να γίνει το κρίνεις εσύ ανάλογα το κόστος και την Και κάτι τελευταίο. Πως βρίσκω ποια ταινία πρέπει να χρησιμοποιήσω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα