aenaos15 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 48 λεπτά πριν, tsarouc είπε Ουδείς αλάθητος φίλε. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως επιμένω γιατί εγώ θυμάμαι πρώτη τιμή στο πλαίσιο που το είχα δει πρώτη φορά τα λεφτά που έγραψα. Και μετά το έβαλαν όλοι προσφορά λόγο έλευσης του νέου. Και την κρατάνε ακόμη την "προσφορά". Η μοναδική αλλαγή που βλέπεις εσύ δεν σημαίνει απαραίτητα μοναδική. Έχει αλλάξει ο σχεδιασμός, έχει προστεθεί επιπλέον λογισμικό και γενικά είναι μια διαφορετική συσκευή. Και με το σκεπτικό το δικό σου όλα τα κινητά με snapdragon 865 (παράδειγμα λέω) είναι ίδια. Δεν είναι όμως. Γιατί κάποια κοστίζουν 400 ευρώ και κάποια άλλα 1200 ευρώ. Για τον μαγνήτη που λες μην ξεχνάς ότι δεν μιλάμε για μια τυχαία εταιρία. Δεν νομίζω να βάλει κάτι επάνω που θα κάνει ζημιά στο κινητό του πελάτη. Τα άρθρα όλα έχουν το ίδιο περιεχόμενο και ιδέα. Να ενημερωθούμε για το προϊόν. Σε γενικές γραμμές. Εννοείται μόνο στα χέρια μας θα δείξει αν είναι καλό η όχι. Και δεν φωνάζω. Όπως στην περίπτωση ομιλίας μιλάς λίγο ποιο δυνατά για να εμπεδώσει ο συνομιλητής σου τι λες (για διαφόρους λόγους), έτσι και στο γραπτό λόγο γράφεις με κεφαλαία (ίδιο μέγεθος και όχι Bold εννοείται) για τους ίδιους "διάφορους λόγους" της κανονικής ομιλίας. Ένα παράδειγμα... ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ? ... αυτό σημαίνει φωνάζω... μετά πάμε στο γκάρισμα, ουρλιαχτό και πάει λέγοντας... τα απλά κεφαλαία είναι άλλο πράγμα. είναι έμφαση.. πάρε το όπως θέλεις.. όπως και να έχει όμως υπάρχουν και ευαίσθητοι χαρακτήρες όπως εσύ για παράδειγμα και επειδή δεν έχω καμία διάθεση απλά ζητάω συγνώμη για την ένταση. Εχεις μπερδεψει πολλα πραγματα φιλε μου... Μεχρι που οριζεις τι σημαινει φωναζω στις συνομιλιες εδω. Επαναλαμβανω κανεις λαθος στη τιμη. Αν παλι εσυ θεωρεiς οτι ειναι νεο λογισμικο τοClone Me Panorama η το dynamic zoom , τοτε μαλλον δεν εχεις το 3. Καλη συνεχεια να εχεις. 1
dali_painter Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 9 ώρες πριν, tsarouc είπε Ευτυχώς κάνεις λάθος. Το 3 τελευταία τιμή (ξεκίνησε 150 το απλό και 180 αν θυμάμαι καλά το combo) προσφοράς που το πήρε φίλος ήταν 90 ευρώ. Και το combo 120... Αγορινα καλησπερα! ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ παραπανω το OM3. ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ. 129fix τιμη παντου το combo. 109 το απλο. Απο day 1 σου λεω που το αγορασα. 1
Farianos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Φιλε μου καλησπερα να κανω μια ερωτηση θελω.....μου ειπαν οτι οταν τραβας βιντεο δεν εχει pause .....Ισχυει αυτο??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα