AntiCambeR Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Θέλω να συνδέσω αυτό το repeater.Στην αρχή στην έναρξη της εφαρμογής ζητάει Country and Region, αν βάλω Chinese Mainland δείχνει τα πάντα στα Κινέζικα. Εκανα εκκαθάριση δεδομένων για να με ξαναρωτήσει, έβαλα Greece αλλά μετά δεν ξέρω αν με ρωτήσει πάλι χώρα για να βάλω Κίνα γιατί στο θέμα λένε πως συνδέεται μόνο αν βάλεις χώρα Κίνα. Χρειάζεται από την αρχή Κίνα η ζητάει μετά πάλι επιλογή χώρας; Χρειάζεται Xiaomi account, είναι ασφαλές να βάλω το Gmail (Εχω 2 step verification) η 1 απλό που το έχω σε διάφορα Ελληνικά sites μεγάλων αλυσίδων;
mikevchq Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δοκίμασε με Greece κι αν δε δουλέψει εδώ είμαστε
AntiCambeR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Στο Xiaomi account, στο region έβαλα Greek, αυτό δεν αλλάζει.Στην εφαρμογή αλλάζει, δοκίμασα China, Taiwan, Singapore και Greece. Το κινητό συνδέεται με τον αντάπτορα αλλά όχι ο αντάπτορας με το δίκτυο. Το ασύρματο δίκτυο είναι WPA 2, άλλος στο θέμα που έβαλα πρίν, γράφει πως του συνδέθηκε με WPA ενώ με WPA 2 όχι.Θα δοκιμάσω να πειράξω ρυθμίσεις στο Wi-Fi. Ισως ήθελε συγκεκριμένη χώρα στο sign up στο Xiaomi account, ,πχ China αν ο αντάπτορας είναι China version. Όταν πατάω view details στο 2ο screenshot, μου βγάζει αυτά στο 1ο version. Επίσης τον αντάπτορα στο scan τον έβρισκε με δυσκολία, ξεκόλλησε όταν έδωσα άδεια στην τοποθεσία. Ακόμα και όταν έβαλα τον αντάπτορα δίπλα στο modem τίποτα. Μήπως δεν φτάνει το 1.5 Ambere του φορτιστή;Αλλος που τον ρώτησα είπε πως στα 2 Ambere λειτούργησε καλύτερα απο ότι στο 1, οπότε χλωμό να φταίει αυτό. Αν αυτό δεν συνδέεται, τότε ίσως δεν θα μπορώ να συνδέσω τίποτα της Xiaomi, σκεφτόμουν πχ να έπαιρνα 1 smart λάμπα. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2020 από AntiCambeR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα