Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ιστορικό χαμηλό για έναν πολύ γνωστό και καλό δίσκο, 5 χρόνια εγγύηση (MZ-V7E500BW (500 GB) 5 Years or 300 TBW)

Amazon.de Link
Σκρουτζ από 85+  μαζί με τα μεταφορικά.
3camels Link

Samsung official site Link

* Προσωπική σημείωση:
Είναι στο δρόμο ένας Adata SX8200 Pro @ 79 πάλι από Amazon.de για μένα, οπότε δε θα πάρω, αλλά ας την χαρεί κάνας άλλος την προσφορά. :)

** Ξανά διαθέσιμο, ίδια τιμή σε στοκ στις 11 Σεπτέμβρη **

Επεξ/σία από marios32
  • Like 6
  • Thanks 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, FiKiFiKi είπε

Adata SX8200 Pro VS Samsung 970 Evo;; 

Από τον απλό τον Evo, προτιμώ τον SX8200 Pro αλλά έχουν και 15 ευρώ διαφορά τώρα σχεδόν οι 500ρηδες.
Αν θες NVME παίρνεις τον Samsung και είσαι κομπλέ. Αν θές κατι πιο δυνατό ή είσαι επαγγελματίας πας αλλού ούτως η άλλως.

Αν θες τώρα nvme πάρε τον Samsung, είναι και οι δύο πολύ καλοί δίσκοι αλλά ο Samsung τώρα φθηνότερος και έχουν και οι δύο 5 χρόνια εγγύηση.

• Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, greekfragma είπε

και ο 1ΤΒ στα 115 είναι καλή περίπτωση.

+μεταφορικά + διαφορά γερμανικού και ελληνικού ΦΠΑ 

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Σε ελεύθερη πτώση οι SSD και RAM.

Έχουν στοκάρει τόσο υλικό οι προμηθευτές που θα βλέπουμε 500άρηδες NVMe στα 40-45€ σε λίγο.

Και δεν θα τους παιρνει και κανενας αφου το 1TB συμφερει περισσοτερο και ειναι απολυτα προσιτο.

1 ώρα πριν, greekfragma είπε

και ο 1ΤΒ στα 115 είναι καλή περίπτωση.

Θα τον προτιμουσα. Σημερα πια τα 500 μου φαινονται πολυ λιγα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για 7€ διαφορά ποιος αξίζει ο Adata SX8200 Pro ή ο Samsung 970 Plus? 

Σε Asus x370 Pro θα υπάρχει θέμα αναγνώρισης του nvme? 

Επεξ/σία από Inler
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Inler είπε

Για 7€ διαφορά ποιος αξίζει ο Adata SX8200 Pro ή ο Samsung 970 Plus? 

Σε Asus x370 Pro θα υπάρχει θέμα αναγνώρισης του nvme? 

Και οι δυο NVME ειναι Gen3 PCIE, και γω την ίδια μητρική έχω, υποστηρίζονται πλήρως και οι δύο.
Προσοχή εδώ μιλάμε για τον σκέτο EVO. Δες review και αποφάσισε μόνος σου, είναι και οι δύο πολύ καλοί δίσκοι. Θα σου έλεγα να πάρεις τον φθηνότερο.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, marios32 είπε

Και οι δυο NVME ειναι Gen3 PCIE, και γω την ίδια μητρική έχω, υποστηρίζονται πλήρως και οι δύο.
Προσοχή εδώ μιλάμε για τον σκέτο EVO. Δες review και αποφάσισε μόνος σου, είναι και οι δύο πολύ καλοί δίσκοι. Θα σου έλεγα να πάρεις τον φθηνότερο.

Προτίμησα τον Adata τελικά γιατί νομίζω ότι κοντράρεται περισσότερο με τον Evo Plus και όχι τον απλό.

• Like 1
Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση; Η τιμή του πόσο είναι; Εγώ βλέπω €90.44 + €6.30 Shipping. Αυτή είναι ή κάνω λάθος. Αν είναι τόσο στην Ελλάδα έχει πιο φθηνά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...