parlapipas25 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 57 λεπτά πριν, imvrios είπε Έχεις λάθος αντίληψη για το ρόλο του λογισμικού ασφαλείας. Το Norton ανήκει στα κορυφαία λογισμικά προστασίας για τελικούς χρήστες / ιδιώτες. Είναι αποτελεσματικό και δεν επιβαρύνει τον Η/Υ σου. Αλλά ανεξάρτητα από το λογισμικό, το αν θα την πατήσεις εξαρτάται από εσένα και από το αν εφαρμόζεις καλές πρακτικές ασφαλείας κατά τη χρήση του Η/Υ σας, την περιήγηση στο διαδίκτυο, το email σου, την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων κλπ. Αν εσύ δε προσέχεις, κανένα πρόγραμμα δε θα σε προστατέψει 100%. Δύο πράγματα: 1. Όπως γράφω, η συγκεκριμένη έκδοση του Norton δεν είναι μόνο antivirus. Έχει και VPN και επιπλεόν Parental Controls. Αν αυτά δε τα έχεις τώρα, ίσως είναι κριτήριο επιλογής. 2. Το Norton ενώ γενικά δεν ενοχλεί, είναι αυστηρό με τα εκτελέσιμα αρχεία. Συγκρίνει όλα τα exe όταν εσύ πας να τα εκτελέσεις με μία online reputation database. Αν δεν έχουν καλό score (όχι απαραίτητα malware, μπορεί απλώς να τα χρησιμοποιούν ελάχιστοι και να μην είναι γνωστά), τα μπλοκάρει και σε προειδοποιεί για να αποφασίσεις αν θες να τα εκτελέσεις. Ένα άλλο feature που κάνει "θόρυβο" είναι το Data Protector που παρακολουθεί μόνο σημαντικά folders του χρήστη και του συστήματος για αλλαγές στο περιεχόμενο τους, και όταν κάποιο πρόγραμμα πάει να κάνει κάτι "ύποπτο" εκεί, μπλοκάρει την ενέργεια και σε ενημερώνει για να αποφασίσεις. Αν θες το απόλυτα ήσυχο antivirus που δε σε ενημερώνει για τίποτε και τα κάνει όλα αυτόματα, ίσως το Norton δεν είναι για εσένα. Μη φανταστείς πάντως βροχή ερωτήσεων, ελάχιστες είναι. Δες αυτό το comment για το δικό μου setup ασφαλείας. Δε θες κάτι παραπάνω: Αν είναι να προσέχεις γιατί να πληρώσεις για full antivirus;Και με τα free μια χαρά δεν κάνεις την δουλειά σου;
achisael Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Ερωτηση. Αν πχ έχω 10 αδειες. Ειπες ότι μπορείς μέχρι 4 χρόνια. Μπορώ να χρησιμοποιήσω κατευθείαν 2 για να βαλω 4 χρονια σε ένα λαπτοπ?
imvrios Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε Αν είναι να προσέχεις γιατί να πληρώσεις για full antivirus;Και με τα free μια χαρά δεν κάνεις την δουλειά σου; 1. Μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου και με δωρεάν εργαλεία. Το Windows Defender είναι εξαιρετικό antivirus. Αλλά υστερεί σε performance. Και δεν έχει επιπλέον λειτουργίες που έχουν οι επί πληρωμή σουίτες. 2. Sorry, έτσι δουλεύει. Αν δε προσέχεις, κάποια στιγμή θα τη φας. Τίποτε δε σε προστατεύει 100%. Υπόψιν ότι το Norton έχει εγγύηση: αν τσιμπήσεις κάτι ή θα στο απομακρύνουν αυτοί ή θα σου επιστρέψουν τα χρήματα σου. 14 λεπτά πριν, achisael είπε Ερωτηση. Αν πχ έχω 10 αδειες. Ειπες ότι μπορείς μέχρι 4 χρόνια. Μπορώ να χρησιμοποιήσω κατευθείαν 2 για να βαλω 4 χρονια σε ένα λαπτοπ? Αφού το εγκαταστήσεις, μπορείς να κάνεις renew μέσα από το πρόγραμμα αλλά οι τιμές είναι στο Θεό. Θα κάνεις το εξής: αγοράζεις ένα license και το εγκαθιστάς. Ανοίγεις ένα live chat με το support και του λες: "είμαι πελάτης, βρήκα μία καλή προσφορά για δύο χρόνια, θέλω να αγοράσω ένα License και να μου το προσθέσεις στην υπάρχουσα συνδρομή μου". Σου λέει οκ και το αγοράζεις επί τόπου (30 sec διαδικασία). Μετά θα σε καθοδηγήσει να το προσθέσεις στο λογαριασμό σου και μετά αυτός θα το πάρει και θα το προσθέσει στην αρχική συνδρομή σου. Έχουν πολύ καλό support, υπολόγισε 10-15 λεπτά για τη διαδικασία. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2020 από imvrios 1
achisael Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, imvrios είπε 1. Μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου και με δωρεάν εργαλεία. Το Windows Defender είναι εξαιρετικό antivirus. Αλλά υστερεί σε performance. Και δεν έχει επιπλέον λειτουργίες που έχουν οι επί πληρωμή σουίτες. 2. Sorry, έτσι δουλεύει. Αν δε προσέχεις, κάποια στιγμή θα τη φας. Τίποτε δε σε προστατεύει 100%. Υπόψιν ότι το Norton έχει εγγύηση: αν τσιμπήσεις κάτι ή θα στο απομακρύνουν αυτοί ή θα σου επιστρέψουν τα χρήματα σου. Αφού το εγκαταστήσεις, μπορείς να κάνεις renew μέσα από το πρόγραμμα αλλά οι τιμές είναι στο Θεό. Θα κάνεις το εξής: αγοράζεις ένα license και το εγκαθιστάς. Ανοίγεις ένα live chat με το support και του λες: "είμαι πελάτης, βρήκα μία καλή προσφορά για δύο χρόνια, θέλω να αγοράσω ένα License και να μου το προσθέσεις στην υπάρχουσα συνδρομή μου". Σου λέει οκ και το αγοράζεις επί τόπου (30 sec διαδικασία). Μετά θα σε καθοδηγήσει να το προσθέσεις στο λογαριασμό σου και μετά αυτός θα το πάρει και θα το προσθέσει στην αρχική συνδρομή σου. Έχουν πολύ καλό support, υπολόγισε 10-15 λεπτά για τη διαδικασία. Αρα μπορώ ουσιαστικα να κανω 4 χρονια συνδρομή. Όταν λες αγοραζεις φαντάζομαι εννοεις τπυ λεω τον κωδικο που ήδη εχω Ευχαριστώ πολυ Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2020 από achisael
imvrios Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, achisael είπε Αρα μπορώ ουσιαστικα να κανω 4 χρονια συνδρομή. Όταν λες αγοραζεις φαντάζομαι εννοεις τπυ λεω τον κωδικο που ήδη εχω Ευχαριστώ πολυ Έχεις ανοίξει το site της προσφοράς και έχεις βάλει στο καλάθι το προϊόν. Ξεκινάς το chat και του λες ότι σου είπα. Μόλις σου πει οκ, κάνεις την αγορά από το computer active και του λες το νέο κλειδί. Σε καθοδηγεί να το βάλεις στο account σου. Είναι σα να έχει δύο διαφορετικές άδειες που τρέχουν παράλληλα. Τότε εκείνος θα πάρει τη νέα άδεια και θα την προσθέσει στην παλιά. ΥΓ: το δικό μου προϊόν ως το 2024:
yautja Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Σε ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση, ήσουν κατατοπιστικός. Spoiler
achisael Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 43 λεπτά πριν, imvrios είπε Έχεις ανοίξει το site της προσφοράς και έχεις βάλει στο καλάθι το προϊόν. Ξεκινάς το chat και του λες ότι σου είπα. Μόλις σου πει οκ, κάνεις την αγορά από το computer active και του λες το νέο κλειδί. Σε καθοδηγεί να το βάλεις στο account σου. Είναι σα να έχει δύο διαφορετικές άδειες που τρέχουν παράλληλα. Τότε εκείνος θα πάρει τη νέα άδεια και θα την προσθέσει στην παλιά. ΥΓ: το δικό μου προϊόν ως το 2024: Ωραια και μια ακόμα ερώτηση. Θέλω να βάλω μια άδεια για την γυναίκα μου, κινητο και υπολογιστη Μπορεί να κάνει νέα διεύθυνση email για εγγραφή? Ή πρπει να βαλει την δικια μου? Αν πχ βάλει την δικια μου σε κατηγορίες όπως η διαχείριση κωδικων εκει τουλάχιστον μπορεί να κάνει διαφορετικό χρήστη? Γιατι ειδα λεει είσοδος με άλλον χρήστη. Αν γίνει αυτό διαβάζει κανονικά τις αδειες? Τωρα πχ εχω 2/10 κινητο και λαπτοπ. Αν κάνει η γθναικα μου όπως ειπα παραπάνω με αλλο account αλλα το ιδιο κλειδι θα είναι 4/10 ή δεν γινετε ?
imvrios Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Αυτό δε το έχω δοκιμάσει. Αλλά ο password manager υπάρχει ως αυτόνομη δωρεάν υπηρεσία. Το extension που εγκαθιστάς στο browser σε αφήνει να κάνεις logout και να συνδεθείς με άλλα στοιχεία. Έχω την εντύπωση ότι λειτουργεί εντελώς ανεξάρτητα. Αλλά κάνε και μια ερώτηση στο support τους μήπως έχουν κάποια άλλη λειτουργία που εγώ δε ξέρω. Έτσι για να δεις και τι ψάρια πιάνουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα