Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με αφορμή το θέμα για το Eset έκανα ένα γρήγορο check πόσο πουλάνε τώρα το Norton που χρησιμοποιώ εγώ (έχω license για 4 χρόνια, δεν αφήνει παραπάνω). Λοιπόν, κοιτάξτε τη προσφορά παίζει τώρα:

Η Premium έκδοση για 10 συσκευές (Windows, Mac, Android, Ipad/ Iphone, τα πάντα όλα), δύο χρόνια, με 75GB cloud storage, VPN  και parental controls στα 27€:

https://store.computeractive.co.uk/p36210-norton_360_premium_2020_10-device_2-yr

Ως χρήστης το συστήνω ανεπιφύλακτα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι λες;

Αυτό είναι αγγλικό περιοδικό πληροφορικής. Από εκεί αγοράζω.

Ή από το site του PC Pro. Επίσης περιοδικό.

Edit: δες και εδώ: https://getcomputeractive.co.uk/ . Πήγαινε κάτω κάτω αριστερά και κάνε click στο link για να πας από εκεί στο κατάστημα.

Επεξ/σία από imvrios
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, imvrios είπε

Τι λες;

Αυτό είναι αγγλικό περιοδικό πληροφορικής. Από εκεί αγοράζω.

Ή από το site του PC Pro. Επίσης περιοδικό.

Edit: δες και εδώ: https://getcomputeractive.co.uk/ . Πήγαινε κάτω κάτω αριστερά και κάνε click στο link για να πας από εκεί στο κατάστημα.

Βρε δεν γνώριζα καν ότι είναι περιοδικό και το site φαίνεται πολύ σαπίλα για αυτό κ ρώτησα αν το ξέρει κανείς. Ευχαριστώ όμως θα το τσιμπήσω :) 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. 

Σε σύγκριση με το Bitdefender έχει κάποιος να εκφράσει κάποια άποψη;;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Και τα δύο πολύ καλά και αξιόπιστα. Όποιο και να έχεις, το αν θα την πατήσεις εξαρτάται πρώτα από εσένα. Σε detection rate, false positives και resource usage, σε πραγματικές συνθήκες δεν έχουν διαφορά.

Τελευταία φορά που ασχολήθηκα με το Bit Difender ήταν πριν τρία χρόνια. Το εγκατέστησα σε σταθερό και φορητό και λόγω κάποιου πιστοποιητικού που εγκαθιστά μου προκαλούσε μπλε οθόνες και στα δύο συστήματα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, yautja είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Χρήστης του BitDefender εδώ και 5 χρόνια. Κανένα παράπονο. Μάλιστα ο πίνακας ελέγχου με το τελευταίο update που πήρε είναι άψογος, ο προηγούμενος ήταν κάπως ανεπαρκής.

Μου είχε κάνει εντύπωση ότι πριν από 2 χρόνια περίπου, είχα κατεβάσει το CCleaner και εντοπίστηκε malware. Εκνευρίστηκα γιατί νόμιζα ότι ήταν false positive. Τελικά μετά από κάμποσες μέρες διάβασα ότι Hackers είχαν αποκτήσει πρόσβαση στο site του CCleaner και είχαν ενσωματώσει malware στην εφαρμογή το οποίο μόλυνε πολλούς υπολογιστές, αν την κατέβαζες. 

Ε, το BitDefender είπαν ότι ήταν το μόνο που την εντόπισε και το διαπίστωσα και εγώ, συν κάποιο άλλο ακόμα (πρέπει να ήταν το Norton αν θυμάμαι καλά).

Για μένα αυτά τα δύο είναι τα κορυφαία Anti Virus προγράμματα.

Δημοσ.

Έχω κι εγώ Bitdefender το οποίο

Spoiler

λήγει σύντομα. Είδα την προσφορά του θέματος και είμαι σε δίλημμα να συνεχίσω με το ίδιο πρόγραμμα στα 50€ για 2 χρόνια και 15 συσκευές ή να αλλάξω στο Norton που είναι καλύτερη προσφορά. Εάν είναι το ίδιο καλό να το προτιμήσω, γι αυτό το ερώτημα μου. 

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το θέμα των Antivirus και έχω το κλασσικό των windows. Αξίζει να πληρώσεις την σειρά να το βάλεις στις συσκευές; Υπάρχει περαιτέρω προστασία; Δε γνωρίζω καθόλου και γιαυτό η ερώτηση..

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, yautja είπε

Έχω κι εγώ Bitdefender το οποίο λήγει σύντομα. Είδα την προσφορά του θέματος και είμαι σε δίλημμα να συνεχίσω με το ίδιο πρόγραμμα στα 50€ για 2 χρόνια και 15 συσκευές ή να αλλάξω στο Norton που είναι καλύτερη προσφορά. Εάν είναι το ίδιο καλό να το προτιμήσω, γι αυτό το ερώτημα μου.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

Έχεις λάθος αντίληψη για το ρόλο του λογισμικού ασφαλείας. Το Norton ανήκει στα κορυφαία λογισμικά προστασίας για τελικούς χρήστες / ιδιώτες. Είναι αποτελεσματικό και δεν επιβαρύνει τον Η/Υ σου. 

Αλλά ανεξάρτητα από το λογισμικό, το αν θα την πατήσεις εξαρτάται από εσένα και από το αν εφαρμόζεις καλές πρακτικές ασφαλείας κατά τη χρήση του Η/Υ σας, την περιήγηση στο διαδίκτυο, το email σου, την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων κλπ. Αν εσύ δε προσέχεις, κανένα πρόγραμμα δε θα σε προστατέψει 100%. 

Δύο πράγματα:

1. Όπως γράφω, η συγκεκριμένη έκδοση του Norton δεν είναι μόνο antivirus. Έχει και VPN και επιπλεόν Parental Controls. Αν αυτά δε τα έχεις τώρα, ίσως είναι κριτήριο επιλογής.

2. Το Norton ενώ γενικά δεν ενοχλεί, είναι αυστηρό με τα εκτελέσιμα αρχεία. Συγκρίνει όλα τα exe όταν εσύ πας να τα εκτελέσεις με μία online reputation database. Αν δεν έχουν καλό score (όχι απαραίτητα malware, μπορεί απλώς να τα χρησιμοποιούν ελάχιστοι και να μην είναι γνωστά), τα μπλοκάρει και σε προειδοποιεί για να αποφασίσεις αν θες να τα εκτελέσεις. Ένα άλλο feature που κάνει "θόρυβο" είναι το Data Protector που παρακολουθεί μόνο σημαντικά folders του χρήστη και του συστήματος για αλλαγές στο περιεχόμενο τους, και όταν κάποιο πρόγραμμα πάει να κάνει κάτι "ύποπτο" εκεί, μπλοκάρει την ενέργεια και σε ενημερώνει για να αποφασίσεις. Αν θες το απόλυτα ήσυχο antivirus που δε σε ενημερώνει για τίποτε και τα κάνει όλα αυτόματα, ίσως το Norton δεν είναι για εσένα. Μη φανταστείς πάντως βροχή ερωτήσεων, ελάχιστες είναι.

Δες αυτό το comment για το δικό μου setup ασφαλείας. Δε θες κάτι παραπάνω: 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, achisael είπε

Από θέμα αν ειναι βαρύ ? Για λαπτοπ

Δες και αποφάσισε, ανάλογα πως χρησιμοποιείς τον Η/Υ σου: https://www.av-comparatives.org/tests/performance-test-april-2020/

Ένα από τα licenses το χρησιμοποιώ στον φορητό μου με i5-8200u, 8GB μνήμη και 256GB NVME SSD και δε καταλαβαίνω επίπτωση στις επιδόσεις.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, imvrios είπε

Δες και αποφάσισε, ανάλογα πως χρησιμοποιείς τον Η/Υ σου: https://www.av-comparatives.org/tests/performance-test-april-2020/

Ένα από τα licenses το χρησιμοποιώ στον φορητό μου με i5-8200u, 8GB μνήμη και 256GB NVME SSD και δε καταλαβαίνω επίπτωση στις επιδόσεις.

Αρα τo mcafee είναι καλυτερο.

Ήμουν αναμεσα σε αυτα τα 2

Επίσης αυτό εινσι απλα κλειδί ή στέλνουν κάποιο cd;

Επεξ/σία από achisael
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, achisael είπε

Αρα τo mcafee είναι καλυτερο.

Ήμουν αναμεσα σε αυτα τα 2

Επίσης αυτό εινσι απλα κλειδί ή στέλνουν κάποιο cd;

Ναι, αν δουλεύεις συχνά με συμπιεσμένα αρχεία ή/και  εγκαθιστάς/απεγκαθιστάς συχνά προγράμματα, το McAfee βάσει του test υπερτερεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...