Προς το περιεχόμενο

Είναι παράνομο?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, onelonelystar είπε

Υποθέτω ότι παράνομο τυπικά δεν είναι, αλλά η χρήση μιας τέτοιας συσκευής που λειτουργεί όλη μέρα - κάθε μέρα, σίγουρα επιβαρύνει το κοινόχρηστο λογαριασμό. Απλά σκέψου, αν κάποιος άλλος ήταν αυτός που το έκανε και το γνώριζες, θα σε πείραζε να πληρώσεις το έξτρα για τον άλλο? Αν δεν το γνωρίζει κανείς, θες να το πεις? ίσως είναι περισσότερο ηθικό το θέμα παρά αν είναι νόμιμο ή παράνομο.

Το καλύτερο κατά τη γνώμη μου και το πιο σωστό, είναι να "τραβήξεις" νέα γραμμή ρεύματος στο όνομά σου.

Δεν κατάλαβες η αποθήκη είναι συνδεδεμένη με υποπίνακα από γραμμή του σπιτιού μου δηλάδη με την παροχή ρεύματος του διαμερίσματος μου

3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Οταν γινεται μια αιτηση για νεα παροχη υποβαλλεται και ηλεκτρολογικο σχεδιο σε ΔΕΔΔΗΕ  .

Αν οταν πηρε την παροχη το διαμερισμα σου ηταν και η αποθηκη στο σχεδιο δεν υπαρχει κανενα προβλημα 

Αλλοιως ναι ειναι παρανομη ρευματοδοτηση (οχι ρευματοκλοπη) αλλα δεν νομιζω να ασχοληθει κανεις μαζι της .

Ειναι υπο ελεγχο εκατονταδες χιλιαδες ρευματοκλοπες.

Μαζί έγινε άρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. 

Μια αδιάκριτη ερώτηση: Γνωρίζεις πολλά από τι διάβασα είσαι υπάλληλος στην ΔΕΗ ή ΔΕΔΔΗΕ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, onelonelystar είπε

Υποθέτω ότι παράνομο τυπικά δεν είναι, αλλά η χρήση μιας τέτοιας συσκευής που λειτουργεί όλη μέρα - κάθε μέρα, σίγουρα επιβαρύνει το κοινόχρηστο λογαριασμό. Απλά σκέψου, αν κάποιος άλλος ήταν αυτός που το έκανε και το γνώριζες, θα σε πείραζε να πληρώσεις το έξτρα για τον άλλο? Αν δεν το γνωρίζει κανείς, θες να το πεις? ίσως είναι περισσότερο ηθικό το θέμα παρά αν είναι νόμιμο ή παράνομο.

Το καλύτερο κατά τη γνώμη μου και το πιο σωστό, είναι να "τραβήξεις" νέα γραμμή ρεύματος στο όνομά σου.

Αν διαβασεις ξανα το αρχικο ποστ θα δεις οτι παιρνει ρευμα απο το διαμρισμα του και οχι απο το κοινοχρηστο ΑΠΛΑ εχει ενα κοινο ρολοι για διαμερισμα και αποθηκη

Επεξ/σία από conkal
Δημοσ.
Στις 27/8/2020 στις 4:19 ΠΜ, Βασίλης_29 είπε

Το αναφέρει, ο συγγενής του ισχυρίζεται οτι είναι παράνομο.....

Τι ακριβώς σου λέει ότι είναι παράνομο;

ότι παίρνει από το σπίτι σου ή ότι έχει υποπίνακα; (δηλαδή αν δεν είχε υποπίνακα αλλά έφευγε μια γραμμή από τον πίνακά σου γι αυτόν θα άλλαζε κάτι;)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DrLo είπε

Τι ακριβώς σου λέει ότι είναι παράνομο;

ότι παίρνει από το σπίτι σου ή ότι έχει υποπίνακα; (δηλαδή αν δεν είχε υποπίνακα αλλά έφευγε μια γραμμή από τον πίνακά σου γι αυτόν θα άλλαζε κάτι;)

Δεν θα άλλαζε κάτι γιατί πάλι από τον πίνακα της ιδιοκτησίας θα έφευγε η γραμμή, απλά εξέφρασε λάθος αποψη το άτομο που ρώτησε ο ts

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...