Προς το περιεχόμενο

ESET Antivirus -50% στο 1 year license

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρτε το απο Skroutz, πιο φθηνα βγαινει και για δυο συσκευες. Προσφατα το πηρα απο το πρωτο καταστημα στην λιστα. Στην περασμα της αδειας αναφερει οτι εχεις επιλογη να εγκαταστησεις ειτε μονο το antivirus ή το internet security

https://www.skroutz.gr/s/11062350/Eset-NOD32-Antivirus-1-Licence-2-Devices-1-Year.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Real life αξίζει τα επιπλέον χρήματα που ζητάει;

25€, 3 devices, 2 χρόνια Norton 360 deluxe (με unlimited VPN σε αυτή την τιμή). Με αυτό και

1. τη προστασία του browser ή κάποιου extension που εμποδίζει επικίνδυνες σελίδες, όπως το Norton Safe Web και

2. έναν adblocker σαν το adguard, system wide και όχι σαν extension στον browser.

Κυριολεκτικά δεν περνάει τίποτε. 99,99% των διαφημίσεων (που μπορεί να είχαν κάτι κακόβουλο) είναι κομμένες πριν φορτώσει η σελίδα. Ο browser ή το extension μπλοκάρουν πρόσβαση σε γνωστές κακόβουλες σελίδες που μπορεί να ανοίξουν π.χ. σαν pop ups / pop unders. Για τα ρέστα υπάρχει το antivirus που είναι επίσης πολύ καλό. Για τις ανάγκες της συζήτησης ας πούμε ότι είναι χειρότερο από το NOD.

Και είμαι χρήστης με πιο επικίνδυνη χρήση  από έναν αρχάριο. Αλλά και γνώση και εμπειρία που δεν έχει ένας αρχάριος.

Ένα ακόμα στοιχείο ότι η επιβάρυνση του Norton στο σύστημα είναι αμελητέα, έχει πολύ καλή διαχείριση πόρων.

Το Norton Safe Web είναι free και το adguard 2 licenses ήταν 25€ lifetime για 2 devices πριν κάποια χρόνια. Η Eset μου ζητάει για το Internet Security για 2 χρόνια 81€ για τρεις συσκευές από 25€. Πως μπορεί να με πείσει ότι αξίζει να δώσω αυτά τα χρήματα; Δε νομίζω ότι μπορεί.

Μπράβο τους πάντως που έχουν καταφέρει να έχουν τόσους πελάτες, όλους επί πληρωμή. Αυτό μιλάει για την αντικειμενικά καλή ποιότητα του λογισμικού τους που διαχρονικά είναι από τα καλύτερα σε όλα τα reviews.

Επεξ/σία από imvrios
Δημοσ.
2 ώρες πριν, imvrios είπε

Real life αξίζει τα επιπλέον χρήματα που ζητάει;

25€, 3 devices, 2 χρόνια Norton 360 deluxe (με unlimited VPN σε αυτή την τιμή). Με αυτό και

1. τη προστασία του browser ή κάποιου extension που εμποδίζει επικίνδυνες σελίδες, όπως το Norton Safe Web και

2. έναν adblocker σαν το adguard, system wide και όχι σαν extension στον browser.

Κυριολεκτικά δεν περνάει τίποτε. 99,99% των διαφημίσεων (που μπορεί να είχαν κάτι κακόβουλο) είναι κομμένες πριν φορτώσει η σελίδα. Ο browser ή το extension μπλοκάρουν πρόσβαση σε γνωστές κακόβουλες σελίδες που μπορεί να ανοίξουν π.χ. σαν pop ups / pop unders. Για τα ρέστα υπάρχει το antivirus που είναι επίσης πολύ καλό. Για τις ανάγκες της συζήτησης ας πούμε ότι είναι χειρότερο από το NOD.

Και είμαι χρήστης με πιο επικίνδυνη χρήση  από έναν αρχάριο. Αλλά και γνώση και εμπειρία που δεν έχει ένας αρχάριος.

Ένα ακόμα στοιχείο ότι η επιβάρυνση του Norton στο σύστημα είναι αμελητέα, έχει πολύ καλή διαχείριση πόρων.

Το Norton Safe Web είναι free και το adguard 2 licenses ήταν 25€ lifetime για 2 devices πριν κάποια χρόνια. Η Eset μου ζητάει για το Internet Security για 2 χρόνια 81€ για τρεις συσκευές από 25€. Πως μπορεί να με πείσει ότι αξίζει να δώσω αυτά τα χρήματα; Δε νομίζω ότι μπορεί.

Μπράβο τους πάντως που έχουν καταφέρει να έχουν τόσους πελάτες, όλους επί πληρωμή. Αυτό μιλάει για την αντικειμενικά καλή ποιότητα του λογισμικού τους που διαχρονικά είναι από τα καλύτερα σε όλα τα reviews.

Σύμφωνοι, ωστόσο αν οι ανάγκες σου για antivirus ειναι κυρίως σε έναν υπολογιστή, τότε αυτομάτως δεν υφίσταται καποια σημαντική διαφορά τιμής μεταξύ Norton και NOD.

Δημοσ.

το software της ESET είναι εξαιρετικό..το επιβεβαιώνω μετά από πολύχρονη χρήση του σε δικά μου  pc και φίλων για πάνω από 8 χρόνια.

Ελαφρύ στους πόρους του λειτουργικού και απίστευτα παραμετροποιήσιμο. Ισως έχει κάποιο learning curve για χρήστες από άλλο antivirus (αν σκαλίζετε κ ρυθμίζετε τα πάντα)

Η φτηνότερη αγορά του είναι μέσω Ebay με περίπου 5€ το χρόνο. Είναι legit κλειδιά από άδειες για καινούργια pc συνήθως.

Τελευταία αγορά χτες για PC φίλου με 3$  εξαμηνη άδεια.

• Like 2
Δημοσ.

Η προσφορά βλέπω αφορά τα ESET Internet Security και ESET Cybersecurity Pro(και τα 2 περιλαμβάνουν το antivirus) και για μία συσκευή για ένα χρόνο βγαίνει 14.5€ + ΦΠΑ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το χρησιμοποιώ εδώ και αρκετά χρόνια και δεν αλλάζω. Πήρα φέτος 3 χρόνια άδεια EIS με προσφορά στο site της ESET και ήταν φθηνότερο με το αν είχα κάνει renewal για 2 χρόνια.

Φυσικά διάλεξα να αγοράσω καινούρια άδεια αλλά μου έκανε άσχημη εντύπωση ότι σα παλιό πελάτη μου έδιναν χειρότερη έκπτωση από το να πάρω εντελώς καινούριο Key και για 1 χρόνο περισσότερο.

Επεξ/σία από Thrall7
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Auctionfreak είπε

το software της ESET είναι εξαιρετικό..το επιβεβαιώνω μετά από πολύχρονη χρήση του σε δικά μου  pc και φίλων για πάνω από 8 χρόνια.

Ελαφρύ στους πόρους του λειτουργικού και απίστευτα παραμετροποιήσιμο. Ισως έχει κάποιο learning curve για χρήστες από άλλο antivirus (αν σκαλίζετε κ ρυθμίζετε τα πάντα)

Η φτηνότερη αγορά του είναι μέσω Ebay με περίπου 5€ το χρόνο. Είναι legit κλειδιά από άδειες για καινούργια pc συνήθως.

Τελευταία αγορά χτες για PC φίλου με 3$  εξαμηνη άδεια.

Φίλε μου βρήκα και εγώ κάποιους που πουλάνε κλειδιά στο ebay.

Είναι όμως αξιόπιστοι ή μετά από λίγες μέρες θα μπουν στη μαύρη λίστα και θα ψάχνω για άλλα;

Εάν έχεις κάποιον αξιόπιστο πωλητή στείλε μου το link σε παρακαλώ με pm.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, riskus είπε

Σύμφωνοι, ωστόσο αν οι ανάγκες σου για antivirus ειναι κυρίως σε έναν υπολογιστή, τότε αυτομάτως δεν υφίσταται καποια σημαντική διαφορά τιμής μεταξύ Norton και NOD.

Αυτό είναι σενάριο του 2005, άντε 2010 για τα περισσότερα σπίτια. Πλέον υπάρχουν πολλές συσκευές στην οικογένεια.

Κατά τα λοιπά, πάτησε κανείς σας να αγοράσει. Όταν πατάς σου λέει ότι ο ΦΠΑ δε περιλαμβάνεται. Ακριβαίνει ακόμα περισσότερο. Και συμφέρει ακόμα λιγότερο.

Για να πω και ένα θετικό, η κρυπτογράφηση στην premium έκδοση είναι σημαντικό / ξεχωριστό χαρακτηριστικό ασφαλείας. Δίνει αξία στο προϊόν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...