Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας όσο πλησιάζει η ώρα του στρατού σκεφτόμουν να πάω ΕΛΔΥΚ να κάνω την θητεία μου και ήθελα γνώμες για όποιον ξέρει ( πχ στρατόπεδα φαι έξοδοι κτλ) . Να σημειωθεί ότι υπάρχουν γνωστοί στο νησί ( οικογενειακοί φίλοι). Επίσης στις εξόδους τι κάνεις με την διαμονή κτλ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων 😉

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περιπου 300 ευρω το μηνα, αν δεν τα ξοδευεις σε ξυδια και ενα ωραιο νησι που πιθανον να μην ξαναπας....Καποτε το απεφευγαν, πλεον επειδη εχουν αναγκη το κασερι ειναι πρωτη επιλογη. Το καλοκαιρι πιανει 40αρια αλλα ολα ειναι μια συνηθεια...

Εξοδους σας παει και σας γυρναει νοικιασμενο λεωφορειο....

Επεξ/σία από manousos82003
Δημοσ.

Να πας , να πας. Πιο προβλεπόμενα απο τα στρατόπεδα εντός Ελλάδας, θα πρέπει να είσαι πιο τυπικός σε όλα, αλλα αν δεν είσαι κανας πάρταλος, δε θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Σε οποιο στρατόπεδο και να πας, οι εξόδοι είναι με λεωφορείο στην κοντινότερη μεγάλη πόλη, .π.χ εμάς απο Μαθιάτη μας πήγαιναν στην Λάρνακα. Παίρνεις τα λεφτάκια σου, εντός του στρατοπέδου τα πράγματα είναι όσο φτηνα και στην Ελλάδα.

Το καλοκαίρι θα λιώσεις, και ανάλογα τον χειμώνα, μπορεί να περάσεις και δύσκολα λόγο πολύ μεγάλης υγρασίας.

Τότε επίσης είχαμε 3 εισητήρια πληρωμένα για επιστροφή Ελλάδα σε τρείς άδειες, που συνήθως βγαίνανε πάνω απο βδομάδα. Δεν ξέρω αν ισχύει ακομα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εξοδους ειτε γυρνας πισως βραδυ ειτε αν στη πολη εκει εχεις συγγενεις μπορεις να ζητησεις διανυκτερευση (εκτος και αν το φυσας ή ξοδεψεις μισθο σε χοτελ ή αν εισαι γοης και βρεις ντοπια να σε φιλοξενει)

Επεξ/σία από vamvakoolas
Δημοσ.

Τα 300€ είναι ελάχιστα για να προστατεύεις ένα ξένο κράτος στο οποίο επικρατεί μεγάλος ρατσισμός προς τους Έλληνες και ειδικα τους φαντάρους. 

• Like 1
  • Confused 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, logokrimenos είπε

Τα 300€ είναι ελάχιστα για να προστατεύεις ένα ξένο κράτος στο οποίο επικρατεί μεγάλος ρατσισμός προς τους Έλληνες και ειδικα τους φαντάρους. 

Σιγα τον ρατσισμο που υπαρχει.

2 ώρες πριν, ggttt είπε

Γεια σας όσο πλησιάζει η ώρα του στρατού σκεφτόμουν να πάω ΕΛΔΥΚ να κάνω την θητεία μου και ήθελα γνώμες για όποιον ξέρει ( πχ στρατόπεδα φαι έξοδοι κτλ) . Να σημειωθεί ότι υπάρχουν γνωστοί στο νησί ( οικογενειακοί φίλοι). Επίσης στις εξόδους τι κάνεις με την διαμονή κτλ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων 😉

Να πας μη το σκεφτεσαι, εκτος αν δεν αντεχεις τη ζεστη

Σημειωση οτι ειχα παει με το "ζορι" χωρις να εχω δηλωσει εθελοντης

Στα βασικα που θυμαμαι στα γρηγορα (εχουν περασει καμποσα χρονια πιστευω δεν εχει αλλαξει τραγικα η κατασταση)

+ Καλο φαγητο εντος (λογο χρηματοδοτησης εχουν λεφτα για καλα υλικα)

+Εχει κοσμο οποτε βγαινουν οι υπηρεσιες και εξοδοι κανονικα (οταν ημουν εγω βγαιναμε μερα παρα μερα. Το μεσημερι τις καθημερινες μεχρι το βραδυ και σαβατοκυριακα απο το πρωι μεχρι το βραδυ)

+Βλεπεις κατι διαφορετικο

+Τα λεφτα σε φτανουν για τις εξοδους (αν δεν κανεις κρεπαλες)

+- Ειναι πιο προβλεπομενα και αυστηρα ολα (στρωσιμο κρεβατια, καθαριοτητα κτλ)

---- Εχει απειρη ζεστη

---- Τον Χειμωνα εχει υγρασια και κρυο

• Like 1
Δημοσ.

Εγω που πηγα θα σου πω το απλο. Αν η σειρα σου μπαινει πριν το χειμώνα να πας. Αν ειναι μετα τον χειμωνα να μην πας. Η κυπρος σαν μερος ειναι οτι χειροτερο εχω δει οποτε δεν ειναι ευκαιρια για τουρισμο. Αν είσαι βεβαια διαβιβασεις πας με χιλια... 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, logokrimenos είπε

Spoiler

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ααααχχχ,θυμηθηκα το "miami" και νοσταλγησα ο καλαμαρας..

Ggttt,να πας.Δικαιου.

Επεξ/σία από momotis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, logokrimenos είπε

μεγάλος ρατσισμός προς τους Έλληνες και ειδικα τους φαντάρους. 

Ισχυει,γιατι ειναι ευρεως γνωστο οτι οι Ελληνες,μονο ρατσιστες δεν ειναι..

(να καει,να καει..)

Επεξ/σία από momotis
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...