itsmike Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Ήξερα εδώ και καιρό την συγκεκριμένη υπηρεσία όμως μόλις χθες αποφάσισα να ασχοληθώ για να μάθω περισσότερα. Ενδιαφέρομαι να συνδέσω καρτοκινητό με σταθερό όμως διαβάζοντας όσα δίνει αυτή η υπηρεσία, εδώ, στον αριθμό 10 πρόσεξα πως γράφει κάτι για αυτόματη ανανέωση στα καρτοκινητά. Αν δηλαδή ενεργοποιήσω το Cosmote ONE και συνεχίσω να βάζω κάρτα ανά δίμηνο, τον ένα μήνα που δεν θα βάλω κάρτα τι θα γίνει; Θα πρέπει να έχω 10 ευρώ υπόλοιπο, αλλιώς σταματάει η υπηρεσία για τον συγκεκριμένο αριθμό; Πέρα από αυτό, αν ενεργοποιήσω την συγκεκριμένη υπηρεσία επηρεάζεται κάπως το συμβόλαιο του σταθερού, η διάρκεια του ή οι μονάδες και τα προγράμματα στο καρτοκινητό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Σημαίνει απο ότι κατάλαβα ότι ειτε θα βάζει εσυ κάρτα η θα στη χρεώνουν στο λογαριασμό σταθερής 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Το έχω περίπου 1 χρόνο. Ένα σταθερό και δύο what's up. Τίποτα δεν επηρεάζεται. Αυτό που ξέρω στα σίγουρα είναι ότι και χωρίς μονάδες να είσαι, μπορείς να καλέσεις κανονικά όσα τηλέφωνα είναι δηλωμένα (1000' το κάθε νούμερο προς τα άλλα δύο). Εγώ προσωπικά ανανεώνω χειροκίνητα, μια φορά το δίμηνο (το ίδιο και η γυναίκα μου). Το υπόλοιπο μου είναι συνήθως κάτω από 10€. ΥΓ Πρόσφατα άρχισαν να δίνουν κάθε μήνα και 1GB για 7 ημέρες (αφορά σε όλα τα νούμερα που συμμετέχουν στο σχήμα). Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2020 από MauroPaltoudias 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itsmike Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Το έχω περίπου 1 χρόνο. Ένα σταθερό και δύο what's up. Τίποτα δεν επηρεάζεται. Αυτό που ξέρω στα σίγουρα είναι ότι και χωρίς μονάδες να είσαι, μπορείς να καλέσεις κανονικά όσα τηλέφωνα είναι δηλωμένα (1000' το κάθε νούμερο προς τα άλλα δύο). Εγώ προσωπικά ανανεώνω χειροκίνητα, μια φορά το δίμηνο (το ίδιο και η γυναίκα μου). Το υπόλοιπο μου είναι συνήθως κάτω από 10€. ΥΓ Πρόσφατα άρχισαν να δίνουν κάθε μήνα και 1GB για 7 ημέρες (αφορά σε όλα τα νούμερα που συμμετέχουν στο σχήμα). Ευχαριστώ για την αναλυτική απάντηση. Αν δεν σου κάνει κόπο θα ήθελα να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα, μιας και έχεις την υπηρεσία τόσο καιρό. Τους 6 μήνες που δεν βάζεις κάρτα, σε χρεώνει κάποιο επιπλέον ποσό στον λογαριασμό του σταθερού ή στην επόμενη κάρτα που θα βάλεις; Είναι με την μορφή συμβολαίου; Δηλαδή μπορεί μετά από ένα δύο χρόνια να μου πούνε τώρα θα σε χρεώσω κάποιο ποσό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gapostolidis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 27 λεπτά πριν, itsmike είπε Ευχαριστώ για την αναλυτική απάντηση. Αν δεν σου κάνει κόπο θα ήθελα να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα, μιας και έχεις την υπηρεσία τόσο καιρό. Τους 6 μήνες που δεν βάζεις κάρτα, σε χρεώνει κάποιο επιπλέον ποσό στον λογαριασμό του σταθερού ή στην επόμενη κάρτα που θα βάλεις; Είναι με την μορφή συμβολαίου; Δηλαδή μπορεί μετά από ένα δύο χρόνια να μου πούνε τώρα θα σε χρεώσω κάποιο ποσό; Πρέπει υποχρεωτικά να αγοράζεις χρόνο ομιλίας 1 φορά στο τρίμηνο. Έχω το πρόγραμμα με 1 σταθερό και 3 what's (λόγω. προνομίων ) καρτοκινητά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallonos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, itsmike είπε Ήξερα εδώ και καιρό την συγκεκριμένη υπηρεσία όμως μόλις χθες αποφάσισα να ασχοληθώ για να μάθω περισσότερα. Ενδιαφέρομαι να συνδέσω καρτοκινητό με σταθερό όμως διαβάζοντας όσα δίνει αυτή η υπηρεσία, εδώ, στον αριθμό 10 πρόσεξα πως γράφει κάτι για αυτόματη ανανέωση στα καρτοκινητά. Αν δηλαδή ενεργοποιήσω το Cosmote ONE και συνεχίσω να βάζω κάρτα ανά δίμηνο, τον ένα μήνα που δεν θα βάλω κάρτα τι θα γίνει; Θα πρέπει να έχω 10 ευρώ υπόλοιπο, αλλιώς σταματάει η υπηρεσία για τον συγκεκριμένο αριθμό; Πέρα από αυτό, αν ενεργοποιήσω την συγκεκριμένη υπηρεσία επηρεάζεται κάπως το συμβόλαιο του σταθερού, η διάρκεια του ή οι μονάδες και τα προγράμματα στο καρτοκινητό; Δεν αλλάζει τίποτα στο καρτοκινητό απλά θα έχει τα 1000'. Αν ενεργοποιήσεις την αυτόματη ανανέωση κάρτας θα σου βάζει αυτόματα 10 ευρώ κάρτα καθε μήνα Αλλά στο cosmote one θα πρέπει να έχεις και ένα συμβόλαιο κινητής μέσα για να μπορέσει να γίνεται εκεί η χρέωση. Άρα αν εσύ θες να ενεργοποιήσεις μονο τα λεπτά ενδοεπικοινωνίας δεν έχεις κανένα θέμα. Επίσης δεν επηρεάζει το συμβόλαιο σταθερή, και γενικα δεν επηρεάζει τίποτα. 17 ώρες πριν, itsmike είπε Ευχαριστώ για την αναλυτική απάντηση. Αν δεν σου κάνει κόπο θα ήθελα να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα, μιας και έχεις την υπηρεσία τόσο καιρό. Τους 6 μήνες που δεν βάζεις κάρτα, σε χρεώνει κάποιο επιπλέον ποσό στον λογαριασμό του σταθερού ή στην επόμενη κάρτα που θα βάλεις; Είναι με την μορφή συμβολαίου; Δηλαδή μπορεί μετά από ένα δύο χρόνια να μου πούνε τώρα θα σε χρεώσω κάποιο ποσό; Στα καρτοκινητά cosmote πρέπει να κάνεις ανά 3 μήνες ανανέωση αλλιώς πραγματοποιείται φραγή. Αν βάλεις κάρτα και έχει γίνει φραγή δεν σε χρεώνει τίποτα. Το cosmote one Είναι μια δωρεάν υπηρεσία που δεν σε χρεώνει κάπου. Για να μπορέσεις να τα βάλεις στο cosmote one πρέπει να είναι σταθερό και κινητό κάτω από το ίδιο όνομα ή να είναι στην ίδια διεύθυνση δηλωμένα. Στη δεύτερη περίπτωση θα πρέπει να μεταβείς σε κατάστημα. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2020 από kallonos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Νομίζω σε κάλυψαν όλοι οι παραπάνω χρήστες. Απλά κράτα κατά νου ότι εφόσον πλήρεις όλα τα παραπάνω (ανανέωση μέσα στο τρίμηνο κλπ κλπ), μπορείς και χωρίς μονάδες να επικοινωνείς με τους υπόλοιπους αριθμούς του σχήματος ΟΝΕ. Αυτό μπήκε σχετικά πρόσφατα (ή τουλάχιστον άρχισαν να το διαφημίζουν σχετικά πρόσφατα), μου έρχεται σαν ενημέρωση-υπενθύμιση μέσω SMS, κάθε φορά που ο πάροχος πιστώνει τα 1000' στον αριθμό μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα