danaos7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Herald είπε Έχει αργότερα dungeons Mπορείς κανονικά να κάνεις τα q στην αρχική περιοχή του άλλου και να τα δώσεις στον NPC που τα δίνει και ο φίλος σου. Απλά δεν στο δείχνει το παιχνίδι, το οποίο σε στέλνει πίσω στην αρχική δικιά σουπεριοχή Έφτιαξα και σε εσάς παίχτη. Herald. Tempeloskilos αχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 162MB update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 7 hours ago, xtrmsnpr said: Η αλήθεια είναι οτι μας προβληματίζει το "πολλοί Έλληνες", γιατί συνήθως δημιουργούν αρκετά τοξικό περιβάλλον συν ότι δεν είμαστε ποτέ καλοί στα παιχνίδια και ομαδικοί ως λαός. 7 hours ago, comfuzio said: Αυτό! Στο L2 ειδικά "adena plz" μόνο από Έλληνες βλέπεις! Και οι πιο πολλοί δεν ξέρουν αγγλικά για να κάνουν quests αλλά μια χαρά κάνουν account create και donates p00t or gtfo. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Ελπίζω να ανοίξουν τα transfers σύντομα να φύγω απο Finias γιατι μονο πρωί στις 6 μπορώ να παίξω τις αλλες ώρες το queue ειναι στον θεό 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, Thresh είπε p00t or gtfo. 😛 OG! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 MonarxidosTerpos στον server: Vanaheim Summit κόσμος Izar (αλήθεια κρίμα που δεν αφήνουν πολλούς χαρακτήρες στο όνομα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 υπάρχει και μηνιαία συνδρομή ή αγοράζεις μόνο το παιχνίδι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 13 minutes ago, Molpadia said: υπάρχει και μηνιαία συνδρομή ή αγοράζεις μόνο το παιχνίδι; Μόνο το αγοράζεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) πάντως οι servers στο wow έχουν αδειάσει ξαφνικά , ειδικά οι full hordes , μάλλον φταίει το new world Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2021 από Molpadia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 New World Status έχει ως στόχο να προσφέρει live ενημερώσεις για τους παίκτες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των αριθμών των ατόμων που περιμένουν στην ουρά για οποιονδήποτε συγκεκριμένο κόσμο εντός του παιχνιδιού και ενός εκτιμώμενου μέσου χρόνου αναμονής. https://newworldstatus.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 https://www.newworld-map.com/ Και εδώ ο χάρτης του παιχνιδιού 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επειδή έχω ένα πρόβλημα με το gaming laptop που χω και έχει πάει για service, αναγκαστικά για να μπορώ να κάνω γενικά κάπως τη δουλειά μου, κάθομαι σε ένα μηχανάκι που εχω σπίτι και το χω για σερβερακο για minecraft και μεταφορά αρχείων. Καταφέρνω να παίξω το παιχνίδι από 26-34 fps σε 720p σε μια tft οθόνη 21" εννοείται όλα στο low, εγκατεστημένο σε ssd! (btw στο menu του παιχνιδιού έχω 11 fps ) Ryzen 3 2200G 16GB 2666ghz Κατάφερα να παίξω 4 ωρες σερι πριν με πιάσουν να με πονάνε τα μάτια μου 😕 (δυστυχώς δεν έχω κάποια κάρτα γραφικών να βάλω πάνω, σκέφτηκα να έψαχνα μια rx550 να του έχωνα να χει) Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2021 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Επειδή έχω ένα πρόβλημα με το gaming laptop που χω και έχει πάει για service, αναγκαστικά για να μπορώ να κάνω γενικά κάπως τη δουλειά μου, κάθομαι σε ένα μηχανάκι που εχω σπίτι και το χω για σερβερακο για minecraft και μεταφορά αρχείων. Καταφέρνω να παίξω το παιχνίδι από 26-34 fps σε 720p σε μια tft οθόνη 21" εννοείται όλα στο low, εγκατεστημένο σε ssd! (btw στο menu του παιχνιδιού έχω 11 fps ) Ryzen 3 2200G 16GB 2666ghz Κατάφερα να παίξω 4 ωρες σερι πριν με πιάσουν να με πονάνε τα μάτια μου 😕 (δυστυχώς δεν έχω κάποια κάρτα γραφικών να βάλω πάνω, σκέφτηκα να έψαχνα μια rx550 να του έχωνα να χει) Απλά ήρωας..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Ως προς τους ομοίους μου όντας 34αρων με δύο παιδιά.. Μην αγοράσετε το game!! Παίξτε με κάτι άλλο καλυτερα.😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 41 εδώ με μια θηλυκή σβούρα 2 ετών επιβεβαιώνω μέχρι κεραίας 😆😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα