Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 22/9/2021 στις 3:04 ΜΜ, seithan είπε Αναμενόμενο με τόσους πυρήνες στην πλειοψηφία των gamers εν ετη 21; Μπα, κακο optimization, καμία δικαιολογία. Ε ναι, δεν μιλάμε για την engine του WoW που είναι του single-threaded αρχαιολογία του 2004..Απλά είναι άμπαλο το dev team του New World. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Τελικά το τόλμησα και το πήρα , ελπίζω να ειναι καλύτερο το performance ή τουλάχιστον να διορθωθεί σύντομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Οσοι το παιξατε το αξιζει το 40αρικο ; πως σας φανηκε ; Εχω να παιξω mmo παρα πολλα χρονια και λεω αν αξιζει να το ξεκινουσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Ομοίως είχα καιρό να παίξω mmo και δεν κρατηθηκα.. Ναι τη ξέρω τη συνέχεια.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Τι ώρα ανοίγουν αυριο οι servers ? Έχει τις ώρες στο twitter αλλα πάντα μπέρδευα αυτα με τα london time κτλπ 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, SPANK είπε Τι ώρα ανοίγουν αυριο οι servers ? Στις 9 το πρωί. Επίσης σήμερα στις 18:00, ανοίγουμε steam και κατεβάζουμε το game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 25 λεπτά πριν, wotw είπε Στις 9 το πρωί. Επίσης σήμερα στις 18:00, ανοίγουμε steam και κατεβάζουμε το game. Πάλι καλά γιατι συνήθως οποτε πετυχαίνω παιχνίδι server based ανοίγει τα ξημερώματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GhostDel Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Θελει πολυ grind? Αμα παιζω κανα 3ωρο την μερα θα το απολαυσω; Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2021 από GhostDel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Περιμένω και εγώ τις εντυπώσεις σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, GhostDel είπε Θελει πολυ grind? Αμα παιζω κανα 3ωρο την μερα θα το απολαυσω; Εγώ το πήρα και έχω στη διάθεσή μου δίωρο..καλά εισαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 λεω να το πάρω και εγώ. Καιρό έχω να παίξω ένα mmo γιαυτό τον λόγο και μόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rainmangr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 παιδιά έχετε ακούσει που θα παίξουνε οι Έλληνες? αλλιώς οποίος ξεκινήσει ας γράψει που θα μπει για οργανωθούμε λίγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BrouX Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 το mass pvp και τα siege απο οτι ειδα ειναι χαλια,ειναι ο μονος λογος που δεν με ψήνει να το αγορασω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolaos91 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 σε ποιον server θα παιξετε;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 αγορά και από μένα. για να δούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα