Προς το περιεχόμενο

New World

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 27/9/2022 στις 3:26 ΜΜ, dimitriskougou είπε

Πάλι στη σαβούρα θέλετε να μας τραβήξετε και να μας πείσετε ότι είναι παιχνίδι αυτό ρε παιδιά; 
Ποιο; Αυτό με την διαλυμένη οικονομία;
Πριν καν βγει το update το αναστήσαμε;

Μιλάμε για την amazon, τον μεγαλύτερο server provider και έχουν αποδειχτεί τσίπιδες και κακοδιαχειριστές, αυτό το πράγμα 1 χρόνο δεν το είδαν να το αλλάξουν; Τί να τους κάνω τους νέους σερβερς που διαλαλείτε ότι θα μπουν; Θα ανέβει το capacity τους?
Θα έρθει μια φουρνιά παιχτών και θα αδειάσει πάλι το σύμπαν σε κανα μήνα.

Με τέτοιον λίγο πληθυσμό δε γίνεται δουλειά επίσης, δε γίνεται να είναι καπαρωμένοι στα 2.5k οι σερβερς, θα βρίσκεις ψίχουλα από κόσμο στα dungeons ή κάποιο pvp war και στα shops @@ θα γίνεται.

image.png.865207ce10645353c43b2737fb916c98.png

Αλήθεια όμως, δώστε κανά link με ότι λέτε.

Αφήστε τους youtubers να γίνουν οι ντελάδιδες που ξέρουν να είναι, μπας βγάλουν κάνα φράγκο και κοιτάτε από μακριά θα πω εγώ.

Το έχεις παίξει καθόλου το game ? η το παράτησες στις 20 ώρες level 20?

Στο game το τελευταίο μήνα έχουν ανοίξει κοντά στους 10 server πριν καν πέσει το update και στους περισσότερους server βρίσκεις και que στα pick hours.

Το game σε σχέση με την αρχή έχει βελτιωθεί κατα 70% , οσο για το αν βρίσκεις κόσμο να κάνεις πράματα,μπες μεσα στο game και αν δεν βρεις εδώ είμαστε.

Ναι το game είχε (και σε κάποιο βαθμό έχει ακόμα) σοβαρά θέματα.Αλλα δεν μπορώ να αγνοήσω όταν έφτασε στον πάτο δεν το άφησαν και άκουσαν το community.

• Sad 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 430
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

17 ώρες πριν, Georgram είπε

Ρε παιδιά τι λινκ ζητάτε δεν μπορώ να καταλάβω; Τόσο δύσκολο σας είναι να ψάξετε μόνοι σας; Και ποιος ασχολείται με ytubers,έδω ούτε όταν παίζαμε τους παρακολουθούσαμε! Κάντε μια βόλτα στο forum η και στο Reddit και δείτε! Έχει πόσες μέρες το community λέει τα ίδια! Δεν βγάλαμε κάτι από το κεφάλι μας ούτε υποστηρίζουμε το παιχνίδι!

Επισης όσοι το εχουμε πληρωμένο πολύ πιθανόν να μπούμε για μια δοκιμή! Ούτε εγώ ελπίζω σε κάτι,αλλαγές προς το καλύτερο μπορεί να γίναν αλλά ξέρουμε ότι δεν αλλάζει έτσι απλά η βάση όλου το παιχνιδιού! Και κατά πάσα πιθανότητα να γίνει αυτό που λέει και ο φίλος πιο πάνω! Θα κάνει ένα μπαμ με το update και μετά θα ξανά πέσει στα χαμηλά νούμερα! Αν καταφέρει να πετύχει το αντίθετο εδώ θα είμαστε να το ξανά δούμε!

Ζητάμε link γιατί για παράδειγμα αυτό που λες πιο πάνω, “ότι δεν θα μπορείς να κάνεις transfer στους καινούριους server‘‘ δεν ισχύει... Δεν λέμε ότι δεν κάνουμε λάθη αλλά επειδή είμαστε πολλοί εδώ μέσα και καλό είναι να μην μεταφέρουμε λάθος πληροφορίες μέσα στο forum ή τουλάχιστον να μειώσουμε τις πιθανότητες για κάτι τέτοιο, καλό θα ήταν να παραθέτουμε την πηγή μας για να μπορεί ο άλλος να την αξιολογήσει. 

Το link για τους servers και για όσους βαριούνται να το διαβάσουν το cap limit είναι 2200 δυστυχώς...

https://forums.newworld.com/t/notice-adding-additional-servers-to-central-eu-us-east-and-south-america/757308 

5 ώρες πριν, Stratosnis είπε

Ζητάμε link γιατί για παράδειγμα αυτό που λες πιο πάνω, “ότι δεν θα μπορείς να κάνεις transfer στους καινούριους server‘‘ δεν ισχύει... Δεν λέμε ότι δεν κάνουμε λάθη αλλά επειδή είμαστε πολλοί εδώ μέσα και καλό είναι να μην μεταφέρουμε λάθος πληροφορίες μέσα στο forum ή τουλάχιστον να μειώσουμε τις πιθανότητες για κάτι τέτοιο, καλό θα ήταν να παραθέτουμε την πηγή μας για να μπορεί ο άλλος να την αξιολογήσει. 

Το link για τους servers και για όσους βαριούνται να το διαβάσουν το cap limit είναι 2200 δυστυχώς...

https://forums.newworld.com/t/notice-adding-additional-servers-to-central-eu-us-east-and-south-america/757308 

Πριν κατηγορήσεις εμένα ότι μεταφέρω λάθος πληροφορίες,καλό θα ήταν να έκανες μια έρευνα αλλά μάλλον βαριόσουν και μπήκες να πεις την εξυπνάδα σου! 
Πρωτον όταν είπαν για τους fresh servers από την αρχή είπαν ότι δεν θα μπορεί κανεις να κάνει transfer και απλά θα μπαίνεις και θα ξεκινάς από το 0! 

Δευτερον πάρε και το λινκ σου μπας και το καταλάβεις καλύτερα 

https://forums.newworld.com/t/notice-fresh-start-world-information/770467

• Confused 1

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα παιδιά.

Από αυτούς που παίζετε, υπάρχει σε κανέναν server ελληνικό company που είστε μαζεμένοι, ή έστω Έλληνες μαζεμένοι ?

Γιατί είμαι στον Barry από τότε που ξεκίνησε το game (healer 60lvl 625GS) αλλά είμαστε 3 Έλληνες όλοι και όλοι και παίζουμε με Πολωνούς, Ισπανούς, Ιταλούς, Τούρκους.... τουλάχιστον μήπως μαζευτούμε όσοι μπορούμε σε έναν server να έχει πιο ενδιαφέρον το game. 

Όσοι παίζετε το game πείτε σε ποιους server είστε μήπως κάνουμε και εμείς οι μοναχοί κάνα transer, ή αν ξεκινάτε από fresh start server και σε ποιον μήπως ξεκινήσουμε όλοι μαζί.

Γιατί όποιος έχει παίξει το game (αρκετές ώρες) ξέρει ότι με company είναι άλλη εμπειρία. 

Στις 4/11/2022 στις 8:31 ΜΜ, nikmarha είπε

Καλησπέρα παιδιά.

Από αυτούς που παίζετε, υπάρχει σε κανέναν server ελληνικό company που είστε μαζεμένοι, ή έστω Έλληνες μαζεμένοι ?

Γιατί είμαι στον Barry από τότε που ξεκίνησε το game (healer 60lvl 625GS) αλλά είμαστε 3 Έλληνες όλοι και όλοι και παίζουμε με Πολωνούς, Ισπανούς, Ιταλούς, Τούρκους.... τουλάχιστον μήπως μαζευτούμε όσοι μπορούμε σε έναν server να έχει πιο ενδιαφέρον το game. 

Όσοι παίζετε το game πείτε σε ποιους server είστε μήπως κάνουμε και εμείς οι μοναχοί κάνα transer, ή αν ξεκινάτε από fresh start server και σε ποιον μήπως ξεκινήσουμε όλοι μαζί.

Γιατί όποιος έχει παίξει το game (αρκετές ώρες) ξέρει ότι με company είναι άλλη εμπειρία. 

Καλά τα companies αλλά εδώ ψάχνεις να βρεις σοβαρό company να μιλάνε Αγγλικά.

Εμείς παίζουμε στον Caer Sidi 4-5 άτομα αλλά δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο company, οριακά αν έχω πετύχει σε κάποια runs 2-3 Έλληνες... 

Στις 13/11/2022 στις 12:43 ΠΜ, danaos7 είπε

Caer sidinειμαι και εγώ με 4 ακόμα Έλληνες απλά ξενερωμενους ...tempeloskilos εδώ.

γενικά αν δεν ανεβάσουν το capacity δεν το βλέπω για πολύ ακόμα, κρίμα και έδειξαν καλά στοιχεία με το brimstone.

Στις 26/9/2022 στις 7:57 ΜΜ, _ChiRoN είπε

Έχει επιστρέψει περίπου 15κ κόσμος το τελευταίο δίμηνο. Εγώ με τους fresh servers θα του δώσω μία ευκαιρία ακόμα σε πιο tryhard mode πάλι.

Να ρωτήσω κάτι με τους νέους σερβερς τους παίχτες που ήδη έχουμε φτιάξει τους χάνουμε?

10 ώρες πριν, johnmt2 είπε

Να ρωτήσω κάτι με τους νέους σερβερς τους παίχτες που ήδη έχουμε φτιάξει τους χάνουμε?

Οι νέοι σέρβερ δεν έχουν σχέση με τους υπάρχοντες παλαιούς..Είναι και καλά fresh start.δηλαδη όλα από την αρχή χωρίς την παρουσία παλιών παιχτών.Ακριβως για να μην υπάρχει Παρασκευή έχουμε άλλωστε merge  σε παλαιούς σέρβερ όπως abaton ,caer cidi κτλ.

4 ώρες πριν, danaos7 είπε

Οι νέοι σέρβερ δεν έχουν σχέση με τους υπάρχοντες παλαιούς..Είναι και καλά fresh start.δηλαδη όλα από την αρχή χωρίς την παρουσία παλιών παιχτών.Ακριβως για να μην υπάρχει Παρασκευή έχουμε άλλωστε merge  σε παλαιούς σέρβερ όπως abaton ,caer cidi κτλ.

Μάλιστα. Εγώ ας πούμε είμαι Artemis. Συνεχίζω κανονικά ας πούμε 

8 ώρες πριν, danaos7 είπε

όντως έχει merge πάλι? πόσο τους κράτησαν δηλαδή, ένα μήνα?

Στις 4/11/2022 στις 8:31 ΜΜ, nikmarha είπε

Καλησπέρα παιδιά.

Έλα caer cidi.tempeloskilos εδώ και έχουμε καλή παρεούλα.

4 ώρες πριν, johnmt2 είπε

Μάλιστα. Εγώ ας πούμε είμαι Artemis. Συνεχίζω κανονικά ας πούμε 

Ναι ρε  κανονικά .Άλλωστε μπορεί να κάνετε μια μεταφορά caer cidi και να μαζευτούμε κάνα 15 ελληνες να  περάσουμε ωραία 

1 ώρα πριν, Stratosnis είπε

όντως έχει merge πάλι? πόσο τους κράτησαν δηλαδή, ένα μήνα?

Το merge είναι για τους παλιούς σέρβερ λογικά.Κοιτα μέσο όρο 100κ κόσμο έχει απλά πάνε μια από δω μια αποκει με αποτέλεσμα ο ίδιος σέρβερ το ένα δίμηνο να είναι φουλ και το άλλο 500.Εξαρτατε και από τις ισορροπίες in game στα faction.Πριν φύγω από τον caer cidi είχαμε οι πράσινοι όλο τον χάρτη.Ρους λιωναμε τους άλλους για πλάκα...φυγαν και πήγαν άλλου.

1 ώρα πριν, danaos7 είπε

Το merge είναι για τους παλιούς σέρβερ λογικά.Κοιτα μέσο όρο 100κ κόσμο έχει απλά πάνε μια από δω μια αποκει με αποτέλεσμα ο ίδιος σέρβερ το ένα δίμηνο να είναι φουλ και το άλλο 500.Εξαρτατε και από τις ισορροπίες in game στα faction.Πριν φύγω από τον caer cidi είχαμε οι πράσινοι όλο τον χάρτη.Ρους λιωναμε τους άλλους για πλάκα...φυγαν και πήγαν άλλου.

ναι προφανώς, απλά δεν είναι κάπως παράλογο για κάποιον που δελεάστηκε από το fresh start και έπαιξε ένα μήνα  (αν πρόλαβε να πάει και 60 lvl) να τον πετάει σε έναν παλιό server.. Εμένα και τα 500 άτομα που είναι caer μας συμφέρει προφανώς όταν θα διαλυθεί το auction..  

55 λεπτά πριν, Stratosnis είπε

ναι προφανώς, απλά δεν είναι κάπως παράλογο για κάποιον που δελεάστηκε από το fresh start και έπαιξε ένα μήνα  (αν πρόλαβε να πάει και 60 lvl) να τον πετάει σε έναν παλιό server.. Εμένα και τα 500 άτομα που είναι caer μας συμφέρει προφανώς όταν θα διαλυθεί το auction..  

Λογικά fresh σε fresh.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...