spirit)earth)aflame Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Kαλά έγω ας πούμε που δεν πιστεύω τις συνήθεις ΚΛΑΨΕΣ του @xtrmsnpr (σε πειράζω!), ρωτάω τον @gr1goris με καλή διάθεση τι έχει να κάνουμε στο 60. Και ρωτάω σοβαρά γιατί με αυτά που διαβάζω και λιγα από αυτά που βλέπω, έχω χάσει πάσα ιδέα και το έχω σταματήσει. Αναπτέρωσέ μας το ενδιαφέρον, θα σε ευγνωμονεί και η τσέπη μου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το leveling θα βελτιωθεί πολύ τώρα που θα ενώσουν τα trading post, στις περισσότερες περιοχές πέραν των κεντρικών τα town boards ήταν άχρηστα και είναι το σημαντικότερο κομμάτι του leveling. Το μόνο θετικό σε αυτό το παιχνίδι είναι τα γραφικά, βασικά είναι απίστευτα και θα δυσκολεύομουν να γυρίσω στο wow μόνο για αυτό, να φανταστείτε δεν είμαι παίκτης που ενδιαφέρεται τόσο για αυτό το κομμάτι. Μου θυμίζει η όλη φάση όταν πρωτοξεκίνησα να παίζω lineage 2. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2021 από aizensama24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitriskougou Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Το παιχνίδι το αγόρασα με λαχτάρα να παίξω, μιας και ήμουν παλιός παίκτης του wow από τις αρχές του. Συγνώμη αλλά αυτό το παιχνίδι, έτσι όπως είναι δεν ακουμπάει wow!!!! Κατάφερα και έπαιξα 170 ώρες, αλλά ως εκεί, άλλο χρόνο δεν δίνω από την ζωή μου. Τέλος και από μένα. Το παιχνίδι είναι τελείως broken. Η οικονομία του είναι για γέλοια πραγματικά, ότι χειρότερο μπορεί να συναντήσει παίκτης σε κάποιο mmo παιχνίδι. Taxes σε περιοχές, που αν δεν γίνουν upgrade μένουν σε χαμηλά tier τα "μαγαζάκια" και μετά χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο να βρεις άλλη πόλη, για να να ανεβάσεις τα professions σου που τόσο την λένε κάποιοι σε κάποιους εδώ μέσα γιαυτό. Τώρα σε όσους δεν αρέσει που κράζουμε το παιχνίδι τί να κάνουμε, είναι ένα κακό παιχνίδι, πρέπει να το παραδεχτείτε. Ήδη από την αρχή με το γέμισμα των servers και την αντίδραση που είχαν φάνηκε ότι κάτι δεν πάει καλά. Μόνο αν γράψουν από την αρχή τον κώδικα θα σωθεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, spirit)earth)aflame είπε Kαλά έγω ας πούμε που δεν πιστεύω τις συνήθεις ΚΛΑΨΕΣ του @xtrmsnpr (σε πειράζω!), ρωτάω τον @gr1goris με καλή διάθεση τι έχει να κάνουμε στο 60. Και ρωτάω σοβαρά γιατί με αυτά που διαβάζω και λιγα από αυτά που βλέπω, έχω χάσει πάσα ιδέα και το έχω σταματήσει. Αναπτέρωσέ μας το ενδιαφέρον, θα σε ευγνωμονεί και η τσέπη μου. είμαι γνωστός γκρινιάρης 😛 αλλά με τούτο το game τρελάθηκα πόσο ερασιτέχνες είναι αυτοί που το φτιάχνουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχει δοκιμάσει να κάνει κάποιος server transfer? αν ναι μπορεί να μου πει αν μπορεί να ξανακάνει και πόσο κοστίζει ή αν έχει cooldown? Υπάρχει υπηρεσία για transfer επί πληρωμή? Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2021 από aizensama24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 https://www.newworld.com/en-us/game/releases/into-the-void Αν και έχω χάσει κάθε όρεξη για να το ανοίξω καν σαν παιχνίδι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, comfuzio είπε https://www.newworld.com/en-us/game/releases/into-the-void Αν και έχω χάσει κάθε όρεξη για να το ανοίξω καν σαν παιχνίδι Αυτοί ξεπέρασαν και το Cyberpunk με τόσα changelog Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kriosgr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Στις 15/11/2021 στις 9:07 ΜΜ, aizensama24 είπε Το leveling θα βελτιωθεί πολύ τώρα που θα ενώσουν τα trading post, στις περισσότερες περιοχές πέραν των κεντρικών τα town boards ήταν άχρηστα και είναι το σημαντικότερο κομμάτι του leveling. Το μόνο θετικό σε αυτό το παιχνίδι είναι τα γραφικά, βασικά είναι απίστευτα και θα δυσκολεύομουν να γυρίσω στο wow μόνο για αυτό, να φανταστείτε δεν είμαι παίκτης που ενδιαφέρεται τόσο για αυτό το κομμάτι. Μου θυμίζει η όλη φάση όταν πρωτοξεκίνησα να παίζω lineage 2. Έρωτας το Lineage 2, μεγάλος. Τα γραφικά του μαγεία. Το πρωτοδοκίμασα μέσω του Ελληνικού σέρβερ noobwars το 2004 και τον άλλο χρόνο πήγα Bartz (official) μέχρι το 2015 που το παράτησα λόγω botting και εξωφρενικού Pay to win. Είχα γνωρίσει κι έναν Γερμανό στο κλαν που ήμουν που είχε αγοράσει adena για περίπου 50.000€. To WOW δεν μ'άρεσε λόγω των παιδικών του γραφικών. Πιο καλά γραφικά είχαν τα strategy warcraft από το πολυδιαφημιζόμενο wow. Τυγχάνει κι αυτό τον καιρό έχω πολύ ελεύθερο χρόνο οπότε έψαχνα για κάτι που να με κολλήσει. To New World θέλει να φας χρόνο για να το καταλάβεις και να μπεις στο νόημά του. Αμφιβάλω αν αυτοί που το κακολογούν έχουν πάει παραπάνω από tier 3 σε γνώσεις (για να μην σου πω tier2). Αλλά αυτό που το κάνει πραγματικά να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα παιχνίδια αυτού του είδους είναι ότι ο εξοπλισμός δεν προκαθορίζει και τον νικητή. Παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο τα dodges και τα blocks. Προσωπικά απολαμβάνω το κάθε δευτερόλεπτο παιχνιδιού κι όσο το μαθαίνω τόσο πιο εύκολο γίνεται. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gr1goris Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 ++++ 1000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, kriosgr είπε Έρωτας το Lineage 2, μεγάλος. Τα γραφικά του μαγεία. Το πρωτοδοκίμασα μέσω του Ελληνικού σέρβερ noobwars το 2004 και τον άλλο χρόνο πήγα Bartz (official) μέχρι το 2015 που το παράτησα λόγω botting και εξωφρενικού Pay to win. Είχα γνωρίσει κι έναν Γερμανό στο κλαν που ήμουν που είχε αγοράσει adena για περίπου 50.000€. To WOW δεν μ'άρεσε λόγω των παιδικών του γραφικών. Πιο καλά γραφικά είχαν τα strategy warcraft από το πολυδιαφημιζόμενο wow. Τυγχάνει κι αυτό τον καιρό έχω πολύ ελεύθερο χρόνο οπότε έψαχνα για κάτι που να με κολλήσει. To New World θέλει να φας χρόνο για να το καταλάβεις και να μπεις στο νόημά του. Αμφιβάλω αν αυτοί που το κακολογούν έχουν πάει παραπάνω από tier 3 σε γνώσεις (για να μην σου πω tier2). Αλλά αυτό που το κάνει πραγματικά να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα παιχνίδια αυτού του είδους είναι ότι ο εξοπλισμός δεν προκαθορίζει και τον νικητή. Παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο τα dodges και τα blocks. Προσωπικά απολαμβάνω το κάθε δευτερόλεπτο παιχνιδιού κι όσο το μαθαίνω τόσο πιο εύκολο γίνεται. Έπαιζα και εγώ στον noobwars μέχρι που το παράτησα για το wow και λόγω διαφόρων cheats που σου έδιναν levels κάτι σαν rare candy ένα πράγμα. Έπαιξα πιο πρόσφατα στο official της innova αλλά δε τρελάθηκα. Προτιμώ το original. Τι εννοείς tier 3 γνώσεις? τα professions? άρα λες πως το νόημα του κρύβεται στο crafting και να κάνεις max τα πάντα? επί της ουσίας ένα gathering sim? προσωπικά το armoring μου κοντέυει 200 και δε μπορώ να πω ότι δυσκολεύτηκα πάρα πολύ, ίσως άλλα να είναι πιο δύσκολα. Αναγνωρίζω ότι έχει πολύ δυνατό crafting συγκριτικά με άλλα παιχνίδια αλλά και πάλι δεν είναι αναγκαίο για να τελειοποιήσεις το χαρακτήρα, μπορείς να βγάλεις max gear από άλλα πράγματα όπως myrk, elite farming. Μπορείς να αγοράσεις τα voidbent. Γνωρίζω άτομα που πήγαν 600 GS μέσα σε λίγες μέρες. Το παιχνίδι θυμίζει έντονα l2, έχει τρομερά γραφικά και σχεδιασμό για την εποχή που πραγματικά παραπέμπει σε medieval παιχνίδι και κάπως προσπαθεί να κάνει capture το sandbox στοιχείο αλλά σε πολλά σημεία παρεκλίνει και δε δίνει αρκετή πίεση. Σίγουρα δεν είναι σαν το wow το οποίο βασίζεται στο να σου δώσει μία μεγάλη endgame πρόκληση και αυτό είναι κάτι σεβαστό αλλά αυτό που προσπαθεί να πετύχει δε το κάνει όσο καλά θα μπορούσε. Αυτό το παιχνίδι ήταν να βγει ως survival αλλά τελευταία στιγμή άλλαξε σε sandbox pvp mmo, εγώ δε βλέπω κανά τρομερό pvp. Έχει παρόμοιους μηχανισμούς με το l2 όπως τα κάστρα κτλ αλλά δεν έχει κάτι σε PK, δεν έχει bosses του στυλ antharas και μεγάλα outdoor raids, δε μπορείς εύκολα να δείξεις πόσο τα σπας με το τρομερό gear που έβγαλες ενώ στο l2 μπορούσες καθώς ήταν πιο πολύ ARPG. Περιορίζει πολύ τις ελευθερίες που έχεις. Το leveling του είναι σαν ένα κακοφτιαγμένο wow. Εγώ παίζω season of mastery τώρα αλλά θα ξαναδώ κάποια στιγμή το new world. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) ε πείτε μας τι έχει να κάνουμε να μπούμε πάλι στο παιχνίδι, με το τσιγκέλι σας τα βγάζουμε. εγώ θα μπω κάποια στιγμή να δω τα dungeons - δεν είδα ούτε ένα, και ξεκάθαρα δεν μπαίνω λόγω των κριτικών. εκτός της αστείας οικονομίας και του κακού questing, δεν πήγα παρακάτω (αυτά με ξενέρωσαν αρκετά και ενδυνάμωσαν τις κριτικές. δεν μπορώ να επενδύσω χρόνο στο τίποτα - αν ισχύει. αν θέλετε πείτε μας μερικά παραδείγματα και πώς περνάτε τον χρόνο σας ingame στο max, αν θέλετε φυσικά. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2021 από spirit)earth)aflame 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, spirit)earth)aflame είπε ε πείτε μας τι έχει να κάνουμε να μπούμε πάλι στο παιχνίδι, με το τσιγκέλι σας τα βγάζουμε. εγώ θα μπω κάποια στιγμή να δω τα dungeons - δεν είδα ούτε ένα, και ξεκάθαρα δεν μπαίνω λόγω των κριτικών. εκτός της αστείας οικονομίας και του κακού questing, δεν πήγα παρακάτω (αυτά με ξενέρωσαν αρκετά και ενδυνάμωσαν τις κριτικές. δεν μπορώ να επενδύσω χρόνο στο τίποτα - αν ισχύει. αν θέλετε πείτε μας μερικά παραδείγματα και πώς περνάτε τον χρόνο σας ingame στο max, αν θέλετε φυσικά. gather, craft, elite farming μέχρι να τα έχεις όλα στο full, δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Είναι διαφορετικό από το wow που σε περιμένει ειδικό high level content και η πρόοδος σου γίνεται μέσα από τις προκλήσεις που σου προσφέρει. Για να πούμε την αλήθεια στο wow δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, δεν είναι grindy και κανείς δε νοιάζεται για τα professions παρά μόνο για το raid/arena/mythic+ progress. Το wow είναι competitive/challenging και όχι grindy mmo. Δεν είναι άσχημο το στυλ του new world απλά αυτό που θέλει να κάνει κάτι σαν diablo2 σε mmo ίσως δε το κάνει αρκετά καλά, λέω ίσως. Αν θες απλά να διασκεδάσεις γρήγορα με παρέα τότε παίζεις wow, αν σου αρέσει να βλέπεις ένα τούμπανο χαρακτήρα που έκανες κόπο να φτιάξεις τότε παίζεις new world, είναι μία παλιά λογική στα mmo, σε κάποιους αρέσει, άλλοι δε τη καταλαβαίνουν καν. Είδα λίγο και το pvp του και είναι χάλια, τίποτα διαφορετικό/καινοτόμο από το wow. Κυριολεκτικά crafting mmo. Τουλάχιστον δεν προσπαθεί να αντιγράψει τη ταυτότητα του wow όπως κάνανε όλα τα άλλα καθώς κανένα δε μπορεί να το ανταγωνιστεί σε αυτό που προσφέρει. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2021 από aizensama24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, aizensama24 είπε gather, craft, elite farming μέχρι να τα έχεις όλα στο full, δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Είναι διαφορετικό από το wow που σε περιμένει ειδικό high level content και η πρόοδος σου γίνεται μέσα από τις προκλήσεις που σου προσφέρει. Για να πούμε την αλήθεια στο wow δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, δεν είναι grindy και κανείς δε νοιάζεται για τα professions παρά μόνο για το raid/arena/mythic+ progress. Το wow είναι competitive/challenging και όχι grindy mmo. Δεν είναι άσχημο το στυλ του new world απλά αυτό που θέλει να κάνει κάτι σαν diablo2 σε mmo ίσως δε το κάνει αρκετά καλά, λέω ίσως. Αν θες απλά να διασκεδάσεις γρήγορα με παρέα τότε παίζεις wow, αν σου αρέσει να βλέπεις ένα τούμπανο χαρακτήρα που έκανες κόπο να φτιάξεις τότε παίζεις new world, είναι μία παλιά λογική στα mmo, σε κάποιους αρέσει, άλλοι δε τη καταλαβαίνουν καν. Είδα λίγο και το pvp του και είναι χάλια, τίποτα διαφορετικό/καινοτόμο από το wow. Κυριολεκτικά crafting mmo. Τουλάχιστον δεν προσπαθεί να αντιγράψει τη ταυτότητα του wow. thanks για τον χρόνο και την επεξήγηση, εφόσον ισχύουν αυτά είναι hard pass. βγάζει νόημα έτσι όπως το λες, αλλά όντως ακούγεται λίγο διαφορετικό και μάλλον αδιάφορο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δε ξέρω αν γίνεται λίγο πιο ενδιαφέρον αν είσαι σε clan που διεκδικεί territory αλλά αν δεν κάνω λάθος πόλεμος γίνεται μία στο τόσο και επίσης δε κερδίζεις τίποτα, όλα τα coins πάνε στο company, εσύ απλά έχεις discounts. Δε ξέρω τι φιλοσοφία ακολουθούν τα company βέβαια, θέλω να πιστεύω ότι τα μοιράζουν σε όλους γιατί ποιος μπαίνει σε clan χωρίς να κερδίζει τίποτα? Στο wow κερδίζεις gear/titles. Τώρα που έγιναν linked τα trading post καμία περιοχή δεν θα είναι άχρηστη οπότε ίσως αποκτήσει λίγο περισσότερο νόημα και ο πόλεμος. Αυτό βέβαια δεν είναι κανένα σταθερό content και φυσικά μόνο αν είσαι σε μεγάλο clan. Σίγουρα δεν αλλάζει κάτι. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2021 από aizensama24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Έχει αλλάξει κάτι προς το καλύτερο με το τελευταίο major update; Βλέπω 12GB μαζεμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα