Προς το περιεχόμενο

New World

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 430
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ αυτή την εβδομάδα έπαιξα ελάχιστα λόγω ελειψης χρόνου.

Πάντως από ότι είδα έχω 14 ώρες στο παιχνίδι και είμαι 18 lvl. Not bad Θα έλεγα, δεν έχω δει κανένα guide κτλ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Hawk_K είπε

Εγώ αυτή την εβδομάδα έπαιξα ελάχιστα λόγω ελειψης χρόνου.

Πάντως από ότι είδα έχω 14 ώρες στο παιχνίδι και είμαι 18 lvl. Not bad Θα έλεγα, δεν έχω δει κανένα guide κτλ.

Και τα professions σου?

Μιλάμε από lvl 100 και πάνω ανεβαίνουν με το σταγονόμετρο...ν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Αν και αμφιβάλλω(όσο και για την πηγή της φωτός που δεν έχουμε) κατά πόσο ξέρει ο mod που του απαντάει τι είναι το overwolf, αν ήξερε δε θα του απαντούσε τόσο generic. Δε θα υπήρχε καν το overwolf γενικά. Γενικά ΔΕ τρως ban με το overwolf. (Γενικά από GitHub κιόλας πηγή όπως είναι το από πάνω,δε παίζει ποτέ να έδιναν κακόβουλο υλικό και το αναφέρει ότι είναι safe)

Δεν νομίζω ότι έχει καμία σημασία αν είναι safe ή όχι, ούτε αν είναι αξιόπιστη η παραπάνω πηγή - δεν είναι αυτό η ουσία. Η ουσία είναι ότι η Amazon δεν επιτρέπει third party πράγματα, ανεξάρτητα αν είναι κακόβουλα ή όχι (δεν κάνει τέτοιου είδους διάκριση) και από εκεί και πέρα αν χρησιμοποιεί κάποιος οτιδήποτε κυκλοφορεί εκεί έξω, προφανώς το κάνει με δική του ευθύνη και δικό του ρίσκο.

Η γενικότερη άποψη πάντως που υπάρχει από όσο διαβάζω, επείδη έχει απασχολήσει αρκετό κόσμο, είναι ότι πολλοί περιμένουν μέχρι να δηλώσει επίσημα η Amazon ότι τα επιτρέπει (τα safe τουλάχιστον) έτσι ώστε να τα χρησιμοποιήσουν άφοβα.

Επεξ/σία από Tigkas

26 λεπτά πριν, Tigkas είπε

Δεν νομίζω ότι έχει καμία σημασία αν είναι safe ή όχι, ούτε αν είναι αξιόπιστη η παραπάνω πηγή - δεν είναι αυτό η ουσία. Η ουσία είναι ότι η Amazon δεν επιτρέπει third party πράγματα, ανεξάρτητα αν είναι κακόβουλα ή όχι (δεν κάνει τέτοιου είδους διάκριση) και από εκεί και πέρα αν χρησιμοποιεί κάποιος οτιδήποτε κυκλοφορεί εκεί έξω, προφανώς το κάνει με δική του ευθύνη και δικό του ρίσκο.

Η γενικότερη άποψη πάντως που υπάρχει από όσο διαβάζω, επείδη έχει απασχολήσει αρκετό κόσμο, είναι ότι πολλοί περιμένουν μέχρι να δηλώσει επίσημα η Amazon ότι τα επιτρέπει (τα safe τουλάχιστον) έτσι ώστε να τα χρησιμοποιήσουν άφοβα.

κανείς δεν αφήνει 3rd parties πάνω στις εφαρμογές του :P 

δεν είναι κάτι νέο αυτό

8 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Και τα professions σου?

Μιλάμε από lvl 100 και πάνω ανεβαίνουν με το σταγονόμετρο...ν

Επειδή δεν μπήκα, δεν τα θυμάμαι απ' έξω. Το πιο προχωρημένο σίγουρα ειναι το harvesting γύρω στα 50 και το πιο μικρό πρέπει να είναι ή το fishing ή το alchemy (καπως αλλιως το λεει το game) γύρω στα 15. Logging, Skinning και Mining κοντά στο harvesting. Κάπου ενδιάμεσα το cooking.

• Like 1

Έρχομαι μπροστά σας, για να σας παρουσιάσω το καταπληκτικό support της amazon που παρέχει για το παιχνίδι.
Στο παιχνίδι δεν αλλάζει το όνομα του χαρακτήρα, οπότε πήγα να ζητήσω να μου το αλλάξουν αυτοί αν γίνεται. 
Η απάντηση τους είναι top of the top, δικό σας:

953535487_.jpg.6aa87cedbe6540e0294f46b9e401c3b9.jpg

• Confused 1

22 λεπτά πριν, Tigkas είπε

Χαχαχαχαχα! Πάντως αν το καλοσκεφτείς, σου έδωσε λύση σε κάτι το οποίο δεν γίνεται. :P

Με κούφανε ρε συ ο Φαρούκ!

Άστο θα περιμένω μήπως και την βάλουν στο παιχνίδι την επιλογή να αλλάζεις όνομα.

5 ώρες πριν, Tigkas είπε

Τελικά δόθηκε και επίσημη απάντηση:

https://forums.newworld.com/t/is-this-3rd-party-mini-map-allowed/405486/20

πάντως και γω αυτό ξέρω . Αν ήταν δεν θα υπήρχε καθόλου το OW.

image.png.8cd9ba73e6849ab3d50688bc458f65d2.png

Απο κει και πέρα, ας φροντίσουν να βάλουν ένα minimap γιατί ως τώρα μόνο noobαδες έχουν δείξει ότι είναι :P 

Μέχρι τότε, θα κάνω ban τον εαυτό μου για να αλλάξω όνομα :P .

---------

άσχετο,αλλά το faction μου, syndicates κοντεύουμε να κατακτήσουμε όλο το map του χάρτη!
(την guild που είχαμε την ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ και μπήκαμε με κάτι άλλους 95 άτομα) Πήραμε και μια πόλη χθες δική μας και την ελέγχουμε!
Δε ξέρω πως είναι στους servers σας,αλλά ζούμε σε φορολογικό παράδεισό στον σερβερ μου! Σχεδόν όλες οι περιοχές είναι low στην φορολογία!
Οι βλάκες που πήραν την πόλη στο monarch bluff και ήταν η αρχική μου, της άλλαξαν τα φώτα, έβαλαν στον θεό την φορολογία με αποτέλεσμα να είναι άδεια η πόλη. Όποτε έχω χρειαστεί να περάσω από εκεί για να πάρω/βρω πράγματα, δεν υπάρχει ψυχή, μόνο μπορεί να δεις 5-6 άτομα να κάνουν rifts!

• Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στους serves σας, έχετε marauders? Στον δικό μας τους έχουμε εξαφανίσει. Μια περιοχή έχουν μόνο και αυτή ετοιμάζεται το faction μου να την πάρει

image.png.2daf618f2a2360e60966cec297ff1537.png

Επεξ/σία από xtrmsnpr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Tigkas είπε

Capture.JPG.f59e2f948fbce6966e7135ece50658c3.JPG

Α έχετε εσείς και τα 3 factions. 

Εμείς κάνουμε προσπάθεια μαζί με τους άλλους να μην αφήσουμε χώρο ούτε πλευρό να αλλάξουν😝, γιατί είναι τρομερά κλάψες. Παίζει να έχουν φύγει από τον σέρβερ αρκετοι marauders κιόλας ήδη.  Βέβαια οι covenants που έχουμε παίζει να είναι ζώα, όσοι έχουν/είχαν αρχικές περιοχές πήγαν και έβαλαν στο θεό τη φορολογία οπότε άδειασαν οι περιοχές από παίκτες. Και γίνεται μια προσπάθεια να τις πάρουμε αυτές τις περιοχές για να τις κάνουμε tax heavens. Να μου πεις είναι αρχικές περιοχές θα έχουν ανέβει level οι παίχτες, αλλά δε παίζει να μην γυρνάνε να πάρουν resources.

Επεξ/σία από xtrmsnpr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...