danaos7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 41 λεπτά πριν, drouks είπε Φαίνεται ωραίο το παιχνιδάκι... έχω παίξει ένα 10ωρο με κλειδωμένα τα fps στα 60 και medium γραφικά για λόγους ασφαλείας. Αλλα παρατηρώ αυτό εδώ... το memory είναι κολλημένο στο max από τη στιγμή που θα ανοίξω το game μέχρι να το κλείσω. Πρέπει να φοβάμαι? Αυτό είναι φυσιολογικό στο μεμορι..dont worry.απλα κατέβασε λίγο ρεύματα ΛΟΚ στα 60 φπσ.και είσαι κομπλέ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 14 ώρες πριν, kriosgr είπε Είχα ψηθεί για αυτό το game εδώ κι έναν μήνασ που το διαφήμιζε το steam. Μου αρέσει πολύ το στυλ των γραφικών του αλλά και το gameplay του που με το dodge και τα 2 όπλα θυμίζει dark souls. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το δοκιμάσω (κι αργότερα κολλήσω 😄). Το έχω παρατηρήσει πως games που δεν μου κάνουν κλικ από την αρχή δεν μπορώ να τα συνεχίσω. Και το συγκεκριμένο είναι κατά 95% αυτό που περίμενα. Το μόνο που με χαλάει είναι η ουρά για να μπεις που βλέπω πως αντιμετοπίζουν όσοι το έχουν. Απ'ότι διάβασα στο thread ο server με λιγότερη ουρά είναι ο Phaeacia ή κάπως έτσι λέγεται. Θα το κατεβάσω σήμερα και μάλλον θα μπω στον phaecia 🙂 δε θυμίζει σε τίποτα DS παιχνίδι πάντως...και dodge και 2ο όπλο είχε και το GW2 ξέρω γω. Έχει ένα σορό σερβερ να διαλέξεις να μπεις...μην κάνετε σα πρόβατα και πάτε σε 5-10 σερβερς μόνο. Διάλεξε έναν με λιγότερο κόσμο και όλα κομπλέ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Ήρθα με τρελά κέφια να ουμε! Βρήκα μια 1060 3GB της MSI και έβαλα πάνω και επιτέλους ΒΛΕΠΩ στο παιχνίδι! Παίζω σε 1080p και όλα στο medium, έχω από 27 μέσα στις πόλεις και πάει μέχρι 74 (έβγαλα το cap) στο περιβάλλον έξω. Βλέπω τα χρώματα του παιχνιδιού και επιτέλους ξεχωρίζω τους λύκους από τους θάμνους . Με την apu έβλεπα ένα λευκό τοπίο . Εναλλαγές στα χρώματα, στα τοπία, βλέπω καθαρά το chat και τι γράφουν τα κείμενα, βλέπω το fog! Και επιτέλους μέσα στο νερό μπορώ και βλέπω καθαρά που ΠΕΡΠΑΤΑΩ, ναι περπατάς στο νερό, αυτή η υπερπαιχνιδάρα δεν έχει animation που κολυμπάς να μένεις στην επιφάνεια! GAMING PC κατσ καλά! ryzen 3 2200g rtx 1060 3GB 16GB 2666Mhz Ανέβασα και τον αριθμό των nameplates στο 15 από 2 που το είχα και βλέπω ποιοι είναι τριγύρω, γνώρισα και το maurom***ki και γίναμε! (πόσο σίγουροι είμαστε ότι ο ευρωπαικός σερβερ είναι όντως ευρωπαικός; έχουμε 7 ώρες διαφορά από το ρολόι που δείχνει και ΠΑΡΑ πολύ κακό ping μαζί του 99-110ms) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kriosgr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Καταπληκτικό game ! Σήμερα το ξεκίνησα και δυσκολεύτηκα να το σταματήσω. 😄 Μοιάζει πολύ με το dark souls το combat . block - attack - block. Θα φτιάξω healer αλλά θέλει κάμποσα πράγματα για craft το light staff. Θα το συνεχίσω το βράδυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spilios6 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Στις 6/10/2021 στις 3:10 ΜΜ, comfuzio είπε Ναι ρε, Γλυφάδα power! Παίζω ακόμα RDR2 αλλά όχι τέτοιο κάψιμο! Phaeacia είμαι με όνομα Amvrosia, αλλά δεν ξέρω τι νόημα έχουν τα group, πιο πολύ solo είναι το game Ναι εχεις δικαιο και εγω που μπαινω με 2 φιλους 1-2 φορες τους εχω πετυχει Εγω ειμαι στον Aepyornis ειχα φτιαξει στον Finias αλλα ειχει q πανω απο 1500 συνεχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Φωτιά στα builds The Axe man Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 ότι λέει, συμφωνώ 100% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Σοβαρή απάντηση εταιρίας Amazon: Don't Blame New World for GPU Deaths, Blame Card Makers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε Σοβαρή απάντηση εταιρίας Amazon: Don't Blame New World for GPU Deaths, Blame Card Makers Ε αμα δεν φταίει ι τι να πει, οτι φταιει με το ζόρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 100% το φταιξιμο ειναι στις gpu , η gpu ποτε δεν θα επρεπε να καιγεται( εκτος αν πειραξεις χειροκινητα το voltage) οτι και φορτιο και να της ριξεις . Μπορει να ριξει τα ρολογια στο μισο , μπορει να κλεισει το Pc αλλα να καει λογω directx εφαρμογης ειναι απαραδεκτο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 καλά τόσο καιρό γιατί δε καίγονταν με άλλα παιχνίδια/εφαρμογές ρε σεις; 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Με βλέπω να μένω στον Server Finias μιας και τα queue εχουν εξφανισθεί σχεδόν οποτε αν παίζει κάποιο guild ετσι για κανα dungeon κτλπ πειτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Φτιάξαμε μια company (guild) στον σερβερ Vanaheim Summit στον κόσμο του Izar! θα μας βρείτε ως, Wanderers of Dionysus (είμαστε Syndicates) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν καίγονταν με το furmark ένα φεγγάρι; Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2021 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kriosgr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Έκανα reroll από 11 lvl επειδή δεν έβρισκα ένα ρημάδι life staff να ξεκινήσω healer. Ξεκίνησα από την αρχή κι αυτή την φορά αγόρασα ένα πράσινο κι άρχισα να ανεβάζω το skill μου στο staff 😊 Είμαi covenant 14 lvl ντάμπα - ντούπα . Αν παίζει κανένας στον ιδιο server να βραθούμε για κανα partάκι. Όνομα το ίδιο kriosgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα