xtrmsnpr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Να ξέρετε το έπαιξα το παιχνίδι πριν σε φίλο με Ryzen 2600+580 και έπαθα πλάκα το τι δεν βλέπω 😝 όταν επιχειρώ να παίξω στο δικό μου σύστημα. 1080p high-med settings @chek2fire I bought a house in New World and I hate it Κλαίω με τον τύπο --------- New World bots flood fishing spots, so players bring boars to kill them 😝 Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2021 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Βγήκε νέο patch 1.0.1 , δεν έχει transfers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 51 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Βγήκε νέο patch 1.0.1 , δεν έχει transfers Στο βγάζει για κατέβασμα; μέχρι και check files έκανα και δεν κατέβασε τίποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Παίζει κανείς στον server kianida? Άσχημο δεν το λες το παιχνίδι αλλά όχι και κάτι πρωτοποριακό, πάντως μέχρι στιγμής είναι ευχάριστο. Αυτό που έχουν βάλει breath timer αλλά δεν μπορείς να κολυμπήσεις με ξεπερνάει! 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Άκυρο κατά την 1 θα μπει στο steam. Anyway, μια βδομάδα μετά το ψηλοβαρέθηκα σαν παιχνίδι, τώρα ειδικά που τελείωσε η άδεια και δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ και τόσο, όταν μπαίνω μέσα έχει αρκετό κόσμο, όχι queue, αλλά τόσο που δεν μπορώ να κάνω farming πόρους σχεδόν πουθενά! Οπότε ότι κάνω από πόρους μόνο το πρωί πριν αρχίσω βάρδια αλλά και αυτό από ότι βλέπω είναι κόσμος που μπαίνει αποκλειστικά και μόνο το πρωί για farming για τον ίδιο λόγο οπότε τζίφος! Σκέφτομαι σοβαρά το να αλλάξω server και να πάω σε Αμερικάνικο ή Αυστραλία μήπως και βρω το παιχνίδι κάπως χαλαρό τις ώρες που μπορώ να παίξω! FPS δεν είναι οπότε το Latency κλάιν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, comfuzio είπε Στο βγάζει για κατέβασμα; μέχρι και check files έκανα και δεν κατέβασε τίποτα! μόλις άνοιξα steam, όχι! Δεν το έχει στην λίστα με τα downloads 18 λεπτά πριν, comfuzio είπε Άκυρο κατά την 1 θα μπει στο steam. Anyway, μια βδομάδα μετά το ψηλοβαρέθηκα σαν παιχνίδι, τώρα ειδικά που τελείωσε η άδεια και δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ και τόσο, όταν μπαίνω μέσα έχει αρκετό κόσμο, όχι queue, αλλά τόσο που δεν μπορώ να κάνω farming πόρους σχεδόν πουθενά! Οπότε ότι κάνω από πόρους μόνο το πρωί πριν αρχίσω βάρδια αλλά και αυτό από ότι βλέπω είναι κόσμος που μπαίνει αποκλειστικά και μόνο το πρωί για farming για τον ίδιο λόγο οπότε τζίφος! Σκέφτομαι σοβαρά το να αλλάξω server και να πάω σε Αμερικάνικο ή Αυστραλία μήπως και βρω το παιχνίδι κάπως χαλαρό τις ώρες που μπορώ να παίξω! FPS δεν είναι οπότε το Latency κλάιν α τώρα το διάβασα αυτό! μη το λες για το lag...θα το χεις και θα σε εκνευρίζει που δε θα μπορείς να πετύχεις mobακια. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2021 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Με τι build ανεβάζετε lvl; Μου αρέσει το Musket ή το Bow αλλά θέλει συνεχώς mats. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Typhoun Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Έφτιαξα ένα χαρακτήρα στο server Nembus και δεν έχει σχεδόν καθόλου αναμονή. Το όνομα του χαρακτήρα είναι Typhoun (Faction: Syndicate), αν παίζει κανένας εκεί ας επικοινωνήσει. Το game το παίζω σε παλιό υπολογιστή και μπορώ να πω ότι σε low γραφικά δείχνει όμορφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Τώρα έχει το patch 170,62mb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spilios6 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, comfuzio είπε Τώρα έχει το patch 170,62mb Comfuzio σε ποιον server εισαι ? Μαζι νομιζω παιζαμε το RDR2 παιζεις ακομα ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kriosgr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Είχα ψηθεί για αυτό το game εδώ κι έναν μήνασ που το διαφήμιζε το steam. Μου αρέσει πολύ το στυλ των γραφικών του αλλά και το gameplay του που με το dodge και τα 2 όπλα θυμίζει dark souls. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το δοκιμάσω (κι αργότερα κολλήσω 😄). Το έχω παρατηρήσει πως games που δεν μου κάνουν κλικ από την αρχή δεν μπορώ να τα συνεχίσω. Και το συγκεκριμένο είναι κατά 95% αυτό που περίμενα. Το μόνο που με χαλάει είναι η ουρά για να μπεις που βλέπω πως αντιμετοπίζουν όσοι το έχουν. Απ'ότι διάβασα στο thread ο server με λιγότερη ουρά είναι ο Phaeacia ή κάπως έτσι λέγεται. Θα το κατεβάσω σήμερα και μάλλον θα μπω στον phaecia 🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 8 λεπτά πριν, spilios6 είπε Comfuzio σε ποιον server εισαι ? Μαζι νομιζω παιζαμε το RDR2 παιζεις ακομα ? Ναι ρε, Γλυφάδα power! Παίζω ακόμα RDR2 αλλά όχι τέτοιο κάψιμο! Phaeacia είμαι με όνομα Amvrosia, αλλά δεν ξέρω τι νόημα έχουν τα group, πιο πολύ solo είναι το game 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kriosgr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk_K Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ρε παιδία μπήκα να παίξω τώρα, έκανε και το Update και δεν μου δείχνει friends. Γράφει friends list is empty τι φάση... Κι αδνε μπορώ να κάνω και add edit: με κανα 2 log in log out εστρωσε Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2021 από Hawk_K Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drouks Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Φαίνεται ωραίο το παιχνιδάκι... έχω παίξει ένα 10ωρο με κλειδωμένα τα fps στα 60 και medium γραφικά για λόγους ασφαλείας. Αλλα παρατηρώ αυτό εδώ... το memory είναι κολλημένο στο max από τη στιγμή που θα ανοίξω το game μέχρι να το κλείσω. Πρέπει να φοβάμαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα