Xorxhs! Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Στις 30/9/2021 στις 2:29 ΜΜ, xtrmsnpr είπε προτείνεις να μη το πάρω; 15€ από Ινδία το βρίσκω πως ακριβως? εχεις καποιο λινκ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Xorxhs! είπε πως ακριβως? εχεις καποιο λινκ?? Γυρνάς το steam σε Ινδία με VPN και το αγοράζεις με ρουπίες. Ότι κάνεις με δική σου ευθύνη. Να πω εδώ ότι έτσι αγοράζω εδώ και 4 χρόνια, το έχω μόνιμα Ινδία Να ξέρεις οποία αλλαγή στο store κλειδώνει στη περιοχή που το πας για 4 ή 6 μήνες δε θυμάμαι, γιατί δεν με ενδιαφέρει κιόλας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, comfuzio είπε Εγώ είμαι Phaeacia, δεν έχει queue, λέει ότι δεν έχει πολύ κόσμο αλλά γενικά θα έχει εκεί που είμαι κατά κανόνα και δεν μπορώ ποτέ να βρω πόρους! Tempeloskilos στείλε fr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantaz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Στις 30/9/2021 στις 3:04 ΜΜ, aekoupoli είπε Εμεις εχουμε μαζευτει στον server AMENTI,Faction : Syndicates,Εχει πολλους ελληνες ,company name Greek Titans Community,εχει και dicord για οποιον θελει Φίλε καλησπέρα για στείλε σε παρακαλω discord από τα τσακάλια εκεί να μπουμε μαζί τους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εξοργιστικο οτι δεν μπορουμε να παιξουμε normal ωρες και πρεπει να καθομαι στις 12 την νυχτα για να μην μου βγαζει 1000+ queue. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2021 από KNSM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk_K Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μόλις το αγόρασα και ξεκινάω κατάβασμα. Η παναγιά μαζί μας. Λογικά θα μπω στον Takshasila που έχω κάτι γνωστούς και μου είπαν ότι είναι αρκετά νορμαλ χωρίς ουρές. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2021 από Hawk_K Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 21 ώρες πριν, spilios6 είπε Τον παράτησα στο level 11 και μπηκα στον Aepyornis με άλλους 3 φίλους λέει πως ειναι high αλλά δεν έχει καθόλου q Εσεις ρε παιδια σε ποιον είστε ? Ψάχνομαι τώρα που είναι νωρίς μήπως και κανουμε παρέα με κάτι παιδιά που διάβαζα απο facebook και twitch ειναι στο Abaton αλλα δεν αξιζει έχει 1500 άτομα q και εκει σαν το Finias που ξεκίνησα γιατί να περιμένεις 1500 άτομα να παίξεις....που είναι η χαρά; ποιο το νόημα; Βρείτε παίξτε σε έναν σερβερ με χαμηλό ποσοστό κόσμου, να παίξετε το παιχνίδι που πληρώσατε να το ευχαριστηθείτε και όταν ανοίξουν τα transfers, μετακινείτε τον χαρακτήρα σας. Με τις κάρτες γραφικών που καίγονται τί θα κάνουμε;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 8 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε γιατί να περιμένεις 1500 άτομα να παίξεις....που είναι η χαρά; ποιο το νόημα; Βρείτε παίξτε σε έναν σερβερ με χαμηλό ποσοστό κόσμου, να παίξετε το παιχνίδι που πληρώσατε να το ευχαριστηθείτε και όταν ανοίξουν τα transfers, μετακινείτε τον χαρακτήρα σας. Με τις κάρτες γραφικών που καίγονται τί θα κάνουμε;;; Είπαν αυτην την εβδομμάδα θα ανοίξουν τα δωρεάν transfer , θα περιμένω να μπω τετοια ώρα να δω ποιος server θα ειναι med low population και να μπω εκει , γιατι τώρα τετοια ώρα Finias 1000 ατομμα queue 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, SPANK είπε Είπαν αυτην την εβδομμάδα θα ανοίξουν τα δωρεάν transfer , θα περιμένω να μπω τετοια ώρα να δω ποιος server θα ειναι med low population και να μπω εκει , γιατι τώρα τετοια ώρα Finias 1000 ατομμα queue ε ναι, πρέπει! εμείς είμαστε σε low populated server, καμία αναμονή ως τώρα. Αλλά η παρέα κωλώνει πλέον να μπει, λόγω των θεμάτων με τις κάρτες γραφικών Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2021 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spilios6 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε ε ναι, πρέπει! εμείς είμαστε σε low populated server, καμία αναμονή ως τώρα. Αλλά η παρέα κωλώνει πλέον να μπει, λόγω των θεμάτων με τις κάρτες γραφικών παιδια δεν υπαρχει λόγος πας στα setting και το βαζεις maximum 60 fps Και τελειωνει το παραμυθι εγω το έκανα εξαρχης γιατι δεν θελω να την τερματιζω και εβλεπα οτι ειναι συνεχει 98-99% και μετα ειμαι 78-85% από τοτε που εβαλα max 60 fps. Και οποιος ακομα φοβαται ας το βαλει 30 fps max και ειναι κομπλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Το κόλπο που είπε ένας youtuber o j είπε κατεβάστε και λίγο ρεύματα ...εκτός από το κλείδωμα στα fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, spilios6 είπε παιδια δεν υπαρχει λόγος πας στα setting και το βαζεις maximum 60 fps Και τελειωνει το παραμυθι εγω το έκανα εξαρχης γιατι δεν θελω να την τερματιζω και εβλεπα οτι ειναι συνεχει 98-99% και μετα ειμαι 78-85% από τοτε που εβαλα max 60 fps. Και οποιος ακομα φοβαται ας το βαλει 30 fps max και ειναι κομπλε Το θεμα ειναι οτι καποιοι την πατανε και στο μενου. Υπαρχει ωστοσο καπου ενα Bat αρχειο με τις ρυθμισεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Θα το patchαρουν έτσι? Δεν είναι εποχές για καμένες κάρτες γραφικών εκτός και αν η Amazon μας κάνει δώρο καμία. ( Δε φοβάμαι για το θεριό που κρύβει μέσα του ο 2200g) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα