Προς το περιεχόμενο

New World

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 430
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εντυπώσεις από το παιχνίδι ; πως ανεβαίνεις επίπεδο; quest ? farming ? profession ? ειδικά αν υπάρχει κάποιος που παίζει wow θα ήταν πολύ καλή η σύγκριση

Στις 30/9/2021 στις 10:44 ΜΜ, comfuzio είπε

162MB update

δεν έχεις wow μάλλον , 1-15 GB update

Επεξ/σία από Molpadia
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έφτιαξα και εγώ χαρακτήρα στον άλλο κεντρικό ευρωπαικό server γιατί στο πρώτο που είχα φτάξει μιλάμε δεν μπαίνεις ποτε. Οχι μόνο στις ώρες αιχμής έχει 1000+ αναμονή αλλά και αυτό δεν λέει τίποτα γιατί αν επιμένεις να αφήσεις ανοιχτό το game μέχρι να μπεις απλά μετά από 100 σειρές κρασάρει το communication σε πετάει έξω και ξανά από την αρχή :P

Με λίγα λόγια απλά δεν θα παίξεις ποτέ δλδ εδώ και καμία βδομάδα όσο και να έχω προσπαθήσει δεν έχω μπει ποτέ στο game.

Τώρα έφτιαξα όπως είπα δεύτερο χαρακτήρα και μπήκα στον άλλο server που τον δείχνει σε high population, δεν θυμάμαι ονόματα αλλά τουλάχιστον πήγα να μπω και είχε μόλις έναν σε αναμονή. Δεν ξέρω για πιο λόγο γίνετε τόσο μεγάλος χαμός στον άλλον ευρωπαικό server. 

3 ώρες πριν, Molpadia είπε

Off-topic η απάντηση μου

Spoiler

Αν και άθεος-άπιστος και αντίθεος εδώ θεωρώ ότι υπήρχε επέμβαση από κάποια ανώτερη δύναμη και με προστάτεψε ώστε να μην πέσω τόσο χαμηλά!
Αν και για να πω την αλήθεια μου το είχαν κάνει δώρο για 1 μήνα και δεν άντεχα πάνω από ένα dungeon την ημέρα και αυτό για 4 ή 5 μέρες

3 ώρες πριν, roginsky12 είπε

υπαρχει single player στο παιχνιδι?

όχι δυστυχώς αν και μέχρι το 25 στην ουσία μόνος παίζεις.

Κάτι άλλο, τι χάλια aggro system έχουν τα mobs;
Πρέπει να με παίρνουν aggro στα 200 μέτρα, πριν δω το mob να κάνει spawn πλήρως βλέπω ένα χέρι/όπλο/δεν ξέρω και γω τι, να κάνει επίθεση! Και ακολουθούν για πολύ μεγάλη απόσταση μέχρι να κάνουν reset!

5 ώρες πριν, Molpadia είπε

εντυπώσεις από το παιχνίδι ; πως ανεβαίνεις επίπεδο; quest ? farming ? profession ? ειδικά αν υπάρχει κάποιος που παίζει wow θα ήταν πολύ καλή η σύγκριση

^^ Το αυτό. Όλα τα άλλα να είχαμε να λέγαμε.. :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να κάνουν τα mobs να δίνουν παραπάνω xp...με το σταγονόμετρο πάει ακόμα και 3 lvl πάνω από μένα που δοκίμασα και μου βγήκε η πίστη σιγά το reward :P 

Επίσης χρειάζεται minimap η φάση, εκτός και αν έχει και δε το έχω δει.

Επεξ/σία από xtrmsnpr

2 ώρες πριν, spilios6 είπε

ειναι κανενας απο εδω στον Finias  ?

Δυστυχώς εγώ και σου προτείνω να μην φτιάξεις εκεί χαρακτήρα αν δεν το έχεις κάνει ήδη , προσωπικά μόνο το πρωί στις 6 μπορώ να μπω άνετα ... από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τώρα έχει πάνω από 1000 queue

• Like 1

15 ώρες πριν, Molpadia είπε

Δεν εχει ιδιαιτερη σχεση με το wow. Κατα 99% το παιχνίδι ειναι σαν το albion online με μια τζουρα απο elder scrolls. Δεν υπαρχουν κλασεις και proficiency, ο χαρακτηρας σου μπορει να τα κανει ολα. Οσο πολεμας με σπαθι ανεβαζεις το mastery του σπαθιου και ξεκλειδωνεις skills, ανα πασα στιγμη βαζεις bow και κανεις το ιδιο με το bow. Το ιδιο ισχυει και με τα proficiency, οσο μαζευεις χορτα και φυτα ανεβαζεις το gathering, οσο μαζευεις skins απο τα ζωα ανεβάζεις skinning. Αυτα που μαζεψες μετα τα craftaris και ανεβάζεις το αντιστοιχο crafting profiecency. Ας πούμε τα φυτα και τα χορτα τα κανεις potions, τα skins τα κανεις leather και το leather το κανεις medium armor. Οσο μεγαλύτερο το level σου στο εν λογω skill τόσο καλυτερα items craftaris. 

Για να μαζεψεις τα πιο high grade materials θα πρεπει να ανεβασεις πολλα level τα gathering, και για να κραφταρις τα high level items πρεπει να ανεβασεις το εκαστοτε crafting. Εγω ας πουμε μαζευω hemps, τα κανω cloth και μετα φτιαχνω light armors. 

Οτιδηποτε κανεις στο παιχνιδι σου δίνει exp. Γενικα κανεις missions, μια και συνηθως στα missions πρεπει να σκοτωσεις mobs οποτε ανεβαζεις το επιπεδο σου με τα οπλα. Μπορεις να ανεβεις levels απλα μαζεύοντας resources (πχ κοβεις δεντρα) αλλα θα φτασεις να εισαι πολλα level χωρις να εχεις proficiency στα οπλα. 

• Like 1

2 ώρες πριν, SPANK είπε

Δυστυχώς εγώ και σου προτείνω να μην φτιάξεις εκεί χαρακτήρα αν δεν το έχεις κάνει ήδη , προσωπικά μόνο το πρωί στις 6 μπορώ να μπω άνετα ... από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τώρα έχει πάνω από 1000 queue

Τον παράτησα στο level 11 και μπηκα στον Aepyornis με άλλους 3 φίλους λέει πως ειναι high αλλά δεν έχει καθόλου q 

Εσεις ρε παιδια σε ποιον είστε ? Ψάχνομαι τώρα που είναι νωρίς μήπως και κανουμε παρέα με κάτι παιδιά που διάβαζα απο facebook και twitch ειναι στο Abaton αλλα δεν αξιζει έχει 1500 άτομα q και εκει σαν το Finias που ξεκίνησα

Εγώ είμαι Phaeacia, δεν έχει queue, λέει ότι δεν έχει πολύ κόσμο αλλά γενικά θα έχει εκεί που είμαι κατά κανόνα και δεν μπορώ ποτέ να βρω πόρους!

1 ώρα πριν, comfuzio είπε

Εγώ είμαι Phaeacia, δεν έχει queue, λέει ότι δεν έχει πολύ κόσμο αλλά γενικά θα έχει εκεί που είμαι κατά κανόνα και δεν μπορώ ποτέ να βρω πόρους!

Θα έρθω εκει μάλλον μολις ανοίξουν τα free transfers

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...