danaos7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Sprou είπε Ως προς τους ομοίους μου όντας 34αρων με δύο παιδιά.. Μην αγοράσετε το game!! Παίξτε με κάτι άλλο καλυτερα.😛 Όντας 43 με 1 παιδί ,είναι ήδη αργά.Τι αγοράσαμε ήδη. Φτάνει η αναμονή αχαχαχαχαχα
Mimo750 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Λέω κι εγώ να το δοκιμάσω βλέπω πολυ hype γενικα και στις πλατφορμες streaming, ειδα πριν οτι μπορεις να αγορασεις παιχνιδια στο steam με διαφορετικο region πιο φτηνα. Βγαίνει 16 ευρω περιπου απο Ρωσια, γιατι δεν λεει να το αγορασω 40 ευρω και μετα να μην μου αρεσει και το steam δινει μονο 2 ωρες δοκιμη για refund, τι να πρωτοπρολαβεις. Ειναι ασφαλές, υπαρχει περιπτωση να μου κλειδωσουν το account και να χασω ολα τα games που εχω?
jmirko15 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Mimis86 είπε Λέω κι εγώ να το δοκιμάσω βλέπω πολυ hype γενικα και στις πλατφορμες streaming, ειδα πριν οτι μπορεις να αγορασεις παιχνιδια στο steam με διαφορετικο region πιο φτηνα. Βγαίνει 16 ευρω περιπου απο Ρωσια, γιατι δεν λεει να το αγορασω 40 ευρω και μετα να μην μου αρεσει και το steam δινει μονο 2 ωρες δοκιμη για refund, τι να πρωτοπρολαβεις. Ειναι ασφαλές, υπαρχει περιπτωση να μου κλειδωσουν το account και να χασω ολα τα games που εχω? Αφού θα κάνουμε που θα κάνουμε "βλακεία" εγώ λέω να κάνω ένα τούρκικο account, και να κάνω family library sharing για να είμαι "safe". 1
spilios6 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 38 εδώ και δεν με αφηνει να σκοτώνω γουρούνια γιατί στεναχωριέται !
comfuzio Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Ότι πήρε το company μας πόλη στον server Phaeacia
chek2fire Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 καλά εδώ στην λίστα αναμονής για πάνω από ώρα πάντα για να μπω. Δεν θέλω να πάω σε άλλο server γιατί όσοι έχουμε παίξει mmo ξέρουμε ότι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί σε ένα mmo είναι ο server να νεκρώσει από κόσμο και να περιμένεις πότε θα γίνει merge. Aπό την άλλη με όλη αυτή την αναμονή δεν έχω καταφέρει ούτε μια ώρα να παίξω
comfuzio Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Σε αυτό το παιχνίδι με τόσους λίγους πόρους δεν είναι κακό να έχει λίγο κόσμο, αλλά και πάλι δεν μπορώ να σας πω ελάτε γιατί το company είναι 100/100 ήδη και με λίστα αναμονής Κάθε πότε μπορεί να γίνει ένα Fort siege; Ούτε 2 ώρες δεν πέρασαν που πήραμε το Everfall και μας κάνανε attack
jmirko15 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Εντωμεταξύ αυτό το θέμα παίζει μόνο στις 3090;
Herald Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 37 λεπτά πριν, jmirko15 είπε Εντωμεταξύ αυτό το θέμα παίζει μόνο στις 3090; gigabyte
spirit)earth)aflame Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 χθες κρατήθηκα και δε το πήρα λόγω της κατάστασης με τους servers. Σκέφτηκα να περιμένω δυο βδομάδες να δούμε αν στρώσει. Αλλά αν υπάρχει έστω και μια πιθανότητα να μου κάνει την 3070 κάρβουνο, δεν ακουμπάω μέχρι να βρουν τι διάολο το προκαλεί.
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 6 ώρες πριν, danaos7 είπε Απλά ήρωας..... 😆να περάσει κάπως η ώρα. btw περιμένω να το παίξω στο κανονικό μου σύστημα πριν γράψω "review", έχω κάποιους ενδιασμούς για το παιχνίδι, αλλά όπως το παίζω δε μπορώ να καταλάβω, εδώ καλά καλά δε βλέπω 3 λεπτά πριν, spirit)earth)aflame είπε χθες κρατήθηκα και δε το πήρα λόγω της κατάστασης με τους servers. Σκέφτηκα να περιμένω δυο βδομάδες να δούμε αν στρώσει. Αλλά αν υπάρχει έστω και μια πιθανότητα να μου κάνει την 3070 κάρβουνο, δεν ακουμπάω μέχρι να βρουν τι διάολο το προκαλεί. γιαυτό δεν την πήρα και γω, και παίζω ανενόχλητος με τον 2200g και έχω το κεφάλι ήσυχο
danaos7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, spirit)earth)aflame είπε χθες κρατήθηκα και δε το πήρα λόγω της κατάστασης με τους servers. Σκέφτηκα να περιμένω δυο βδομάδες να δούμε αν στρώσει. Αλλά αν υπάρχει έστω και μια πιθανότητα να μου κάνει την 3070 κάρβουνο, δεν ακουμπάω μέχρι να βρουν τι διάολο το προκαλεί. Δεν θα κάνει τίποτα κάρβουνο .βάλε 60 fps ταβάνι από ρυθμίσεις και κομπλέ.εγω παίζω με 3080 ti χωρίς ταβάνι ειμουν 100 με 140 fps ανάλογα που είσαι στο high , Τώρα όλα στο μαξ με 60 για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο..Για ψυχολογικούς λόγους καθαρά.... 1
spilios6 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 me too δεν ειμαστε για καρτα γραφικων στην εποχη μας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα