darthinvader Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα σας, Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς τι γίνεται με πάγια εντολή για πληρωμή ΕΦΚΑ. Πριν μία εβδομάδα είχα βάλει πάγια πληρωμή έφκα (για την πληρωμή του Ιουνίου) αλλά μου λέει έχει κατάσταση ενεργή και δεν έχει αλλάξει καμία κατάσταση στο λογαριασμο μου. Το λέω επειδή ο έφκα του ιουνίου έχει εμπρόθεσμη πληρωμή μέχρι 20/08 και δεν βλέπω καμία διαφορά ούτε καμία πληρωμή να έχει γίνει. Γνωρίζει κάποιος κάτι επι του θέματος; Ευχαριστώ.
GREGORYMO Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Πήγα να πληρώσω τον ΕΦΚΑ μέσω Εθνικής Τράπεζας και είδα ότι άρχισε να χρεώνει προμήθεια. Ξέρει κανείς ποια τράπεζα ΔΕΝ χρεώνει (προς το παρον) προμήθεια ?
christakos07 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 9 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Πήγα να πληρώσω τον ΕΦΚΑ μέσω Εθνικής Τράπεζας και είδα ότι άρχισε να χρεώνει προμήθεια. Ξέρει κανείς ποια τράπεζα ΔΕΝ χρεώνει (προς το παρον) προμήθεια ? Αντίστοιχα χρεώνει και η Πειραιώς..
GREGORYMO Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, christakos07 είπε Αντίστοιχα χρεώνει και η Πειραιώς.. Είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ για την Πειραιώς ? Πόσο χρεώνει ?
christakos07 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ για την Πειραιώς ? Πόσο χρεώνει ? 0.60. Από εκεί πληρώνω, οπότε είμαι βέβαιος. Μόλις τσέκαρα στη Eurobank. Δεν υπάρχει ταρίφα, εκτός αν βάλεις πάγια εντολή.
GREGORYMO Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 6 λεπτά πριν, christakos07 είπε 0.60. Από εκεί πληρώνω, οπότε είμαι βέβαιος. Μόλις τσέκαρα στη Eurobank. Δεν υπάρχει ταρίφα, εκτός αν βάλεις πάγια εντολή. Δεν μιλάω για πάγια εντολή. Σήμερα, πήγα να πληρώσω τον ΕΦΚΑ μέσω Εθνικής και είδα προμήθεια. Πάω στο mobile app της Πειραιώς και πλήρωσα κανονικά ΧΩΡΙΣ προμήθεια !!! Τώρα, πως εσύ μιλάς για 0.6€, πέφτω από τα σύννεφα. Μήπως έχω κάνει κάποιο λάθος και δεν το ξέρω ?
christakos07 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 57 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Δεν μιλάω για πάγια εντολή. Σήμερα, πήγα να πληρώσω τον ΕΦΚΑ μέσω Εθνικής και είδα προμήθεια. Πάω στο mobile app της Πειραιώς και πλήρωσα κανονικά ΧΩΡΙΣ προμήθεια !!! Τώρα, πως εσύ μιλάς για 0.6€, πέφτω από τα σύννεφα. Μήπως έχω κάνει κάποιο λάθος και δεν το ξέρω ? Λες από το mobile app να μη χρεώνεται; Δοκίμαζα τόσο καιρό μέσω winbank στον broswer. Έχει γούστο πάντως..
Weiss Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Για εθνική τράπεζα ισχύει νέο τιμολόγιο τιμών από 01/10 Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από Weiss
greekbusters Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, christakos07 είπε 0.60. Από εκεί πληρώνω, οπότε είμαι βέβαιος. Μόλις τσέκαρα στη Eurobank. Δεν υπάρχει ταρίφα, εκτός αν βάλεις πάγια εντολή. Στην Eurobank μου κρατάει προμήθεια πάντως εμένα, χωρίς να έχω βάλει πάγια εντολή. Είτε μέσω πισι είτε μέσω app.
GREGORYMO Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 21 λεπτά πριν, greekbusters είπε Στην Eurobank μου κρατάει προμήθεια πάντως εμένα, χωρίς να έχω βάλει πάγια εντολή. Είτε μέσω πισι είτε μέσω app. Και εμένα το ίδιο στην Eurobank.
panostza Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 5 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Δεν μιλάω για πάγια εντολή. Σήμερα, πήγα να πληρώσω τον ΕΦΚΑ μέσω Εθνικής και είδα προμήθεια. Πάω στο mobile app της Πειραιώς και πλήρωσα κανονικά ΧΩΡΙΣ προμήθεια !!! Τώρα, πως εσύ μιλάς για 0.6€, πέφτω από τα σύννεφα. Μήπως έχω κάνει κάποιο λάθος και δεν το ξέρω ? Από όψεως ΕΤΕ είναι δωρεάν. Από μη όψεως έχει όντως προμήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα