Johnnykzs Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Καλημέρα.. Ειχα το s8 και τωρα πηρα το s10 εχω κάνει μεταφορά τα παντα (εικόνες λογαριασμούς) αν κάτσω και κάνω επαναφορά στο s8 ότι αποθηκευμένο κωδικο εχω θα διαγραφεί?
zx1234r Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, Johnnykzs είπε Καλημέρα.. Ειχα το s8 και τωρα πηρα το s10 εχω κάνει μεταφορά τα παντα (εικόνες λογαριασμούς) αν κάτσω και κάνω επαναφορά στο s8 ότι αποθηκευμένο κωδικο εχω θα διαγραφεί? Όλα θα διαγραφούν
koutsis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 34 λεπτά πριν, Johnnykzs είπε Καλημέρα.. Ειχα το s8 και τωρα πηρα το s10 εχω κάνει μεταφορά τα παντα (εικόνες λογαριασμούς) αν κάτσω και κάνω επαναφορά στο s8 ότι αποθηκευμένο κωδικο εχω θα διαγραφεί? Εννοείται θα διαγραφεί, αφού επανέρχεται όπως ήταν από το εργοστάσιο...
Johnnykzs Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 52 λεπτά πριν, zx1234r είπε Όλα θα διαγραφούν Άρα θα πρέπει στο καινουργιο κινητο που ειχα το παλιό email θα πρέπει να φτιάξω καινουργιο 1
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 19 λεπτά πριν, Johnnykzs είπε Άρα θα πρέπει στο καινουργιο κινητο που ειχα το παλιό email θα πρέπει να φτιάξω καινουργιο Νεο email? Γιατί;Το παλιό βάζεις στο νέο κινητό και έχεις τα πάντα ,αν έκανες sync . Αν κατάλαβα καλά τι θες να κάνεις.
koutsis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 25 λεπτά πριν, Johnnykzs είπε Άρα θα πρέπει στο καινουργιο κινητο που ειχα το παλιό email θα πρέπει να φτιάξω καινουργιο Τι εννοείς; το mail που έχεις το βάζεις στο καινούριο κινητό.
Johnnykzs Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Με μια εφαρμογή μετέφερα τα παντα οποτε εβαλα και το email και τους λογαριασμούς στο καινούργιο κινητο 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Νεο email? Γιατί;Το παλιό βάζεις στο νέο κινητό και έχεις τα πάντα ,αν έκανες sync . Αν κατάλαβα καλά τι θες να κάνεις. Θελω να κανω format στο παλιό κινητο χωρίς όμως να διαγραφτούν από το καινούργιο
koutsis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Johnnykzs είπε Με μια εφαρμογή μετέφερα τα παντα οποτε εβαλα και το email και τους λογαριασμούς στο καινούργιο κινητο Θελω να κανω format στο παλιό κινητο χωρίς όμως να διαγραφτούν από το καινούργιο Όχι, δεν θα διαγραφούν από το καινούργιο μονο από το παλιό! Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2020 από koutsis
koutsis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, Johnnykzs είπε Αααα ευχαριστώ πολύ Για να καταλάβεις, όταν κάνεις επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων σε ένα κινητό δεν καταργούνται οι λογαριασμοί σου. Απλά σβήνονται από τη μνήμη του κινητού αυτού . Εννοείται μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις σε άλλο κινητό, στον υπολογιστή, σε tablet κτλ.
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 18 λεπτά πριν, Johnnykzs είπε Με μια εφαρμογή μετέφερα τα παντα οποτε εβαλα και το email και τους λογαριασμούς στο καινούργιο κινητο Θελω να κανω format στο παλιό κινητο χωρίς όμως να διαγραφτούν από το καινούργιο Το παλιό θα το κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ωστε να είναι όπως όταν το αγόρασες,παρθένο. Δεν έχει να διαγράψει κάτι απο το καινούργιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα