Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα..

Ειχα το s8 και τωρα πηρα το s10 εχω κάνει μεταφορά τα παντα (εικόνες λογαριασμούς) αν κάτσω και κάνω επαναφορά στο s8 ότι αποθηκευμένο κωδικο εχω θα διαγραφεί?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Johnnykzs είπε

Καλημέρα..

Ειχα το s8 και τωρα πηρα το s10 εχω κάνει μεταφορά τα παντα (εικόνες λογαριασμούς) αν κάτσω και κάνω επαναφορά στο s8 ότι αποθηκευμένο κωδικο εχω θα διαγραφεί?

Όλα θα διαγραφούν 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Johnnykzs είπε

Καλημέρα..

Εννοείται θα διαγραφεί, αφού επανέρχεται όπως ήταν από το εργοστάσιο...

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Όλα θα διαγραφούν 

Άρα θα πρέπει στο καινουργιο κινητο που ειχα το παλιό email  θα πρέπει να φτιάξω καινουργιο

• Confused 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Johnnykzs είπε

Άρα θα πρέπει στο καινουργιο κινητο που ειχα το παλιό email  θα πρέπει να φτιάξω καινουργιο

Νεο email? Γιατί;Το παλιό βάζεις στο νέο κινητό και έχεις τα πάντα ,αν έκανες sync .

Αν κατάλαβα καλά τι θες να κάνεις.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Johnnykzs είπε

Τι εννοείς;  το mail που έχεις  το βάζεις στο καινούριο κινητό. 

Δημοσ.

Με μια εφαρμογή μετέφερα τα παντα οποτε εβαλα και το email και τους λογαριασμούς στο καινούργιο κινητο 

5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Νεο email? Γιατί;Το παλιό βάζεις στο νέο κινητό και έχεις τα πάντα ,αν έκανες sync .

Αν κατάλαβα καλά τι θες να κάνεις.

Θελω να κανω format στο παλιό κινητο χωρίς όμως να διαγραφτούν από το καινούργιο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Johnnykzs είπε

Με μια εφαρμογή μετέφερα τα παντα οποτε εβαλα και το email και τους λογαριασμούς στο καινούργιο κινητο 

Θελω να κανω format στο παλιό κινητο χωρίς όμως να διαγραφτούν από το καινούργιο 

Όχι, δεν θα διαγραφούν από το καινούργιο μονο από το παλιό!

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Johnnykzs είπε

Αααα ευχαριστώ πολύ 

Για να καταλάβεις, όταν κάνεις επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων σε ένα κινητό δεν καταργούνται οι λογαριασμοί σου. Απλά σβήνονται από τη μνήμη του κινητού αυτού . Εννοείται μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις σε άλλο κινητό, στον υπολογιστή, σε tablet κτλ.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Johnnykzs είπε

Το παλιό θα το κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων  ωστε να είναι όπως όταν το αγόρασες,παρθένο.

Δεν έχει να διαγράψει κάτι απο το καινούργιο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...